Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiruhh1903 -- 17 Şubat 2017; 13:49:6 >

• kafanın karşışacagı bişey yok bilgin yoksa yapabilecek bişeyinde yok makale pdf bakmakla olmaz bu işler
  • Parola_18 kullanıcısına yanıt
    Herkese bilgi doğuştan gelmiş herhalde kimse sonradan öğrenmemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asiruhh1903

Herkese bilgi doğuştan gelmiş herhalde kimse sonradan öğrenmemiş.

bilgi çabayla düşünmekle araştırmakla olur sen e ticaret sitesi yapacam diyorsun bilgin yok yani yürümeden uçmaya modlanmışın
    Hocam bilmeden öyle atıp tutmayın 3.sınıf öğrencisiyim yeterli seviyede programlama, c# ve object oriented bilgim var sadece web uygulamaları nasıl oluyor onu bilmiyorum sorun orda hocamız bir template üzerinden yapmıştı vakitten kazanmak için öyle bir template elinde olan var mı internette tonlarca bilgi var doğru olanı bulmaya çalışırken vakit kaybetmemek için sordum bence yeterli cevabı aldınız.
  • tamam ok template ile sen e ticaret yap
    ödev için istiyorum allahım yarabbim çıldırıcam şimdi hala anlamıyor ya basit bir arayüz ürünler databaseden çekilecek sepete atılacak alım yapılacak ürün sayfalarında da ürünün adı resmi stoğu önceden kaç tane satılacak bu tutulacak sadece konuyu nerelere getirdiniz ya gerçekten pes.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    9 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: asiruhh1903

ödev için istiyorum allahım yarabbim çıldırıcam şimdi hala anlamıyor ya basit bir arayüz ürünler databaseden çekilecek sepete atılacak alım yapılacak ürün sayfalarında da ürünün adı resmi stoğu önceden kaç tane satılacak bu tutulacak sadece konuyu nerelere getirdiniz ya gerçekten pes.

baştan söylesene ufaklık adam yerine koymazdık seni ciddi bir iş gibi sormuşun
    komiksin o rezil sitende başarılar sana.
  • Merhaba,

Hazır bir çözüm kullanmak istersenhttp://www.nopcommerce.com/ açık kaynak kodlu ve ücretsiz .net tabanlı bir e-ticaret platformu.
    Baya orta-büyük ölçekli satıcıların kullandığı bir platform. Ödev için fazla gelebilir.

Daha basit kullanabileceğiniz; kodlarını değiştirebileceğiniz bir tutorial gördüm:
    https://shakeelosmani.wordpress.com/2015/12/27/asp-net-mvc-step-by-step-complete-e-commerce-tutorial/
    Github'da kodları da var.

Bunun dışında başka örnek projeler de olduğunu görüyorum github'da.
    "Sample Asp.Net Mvc E-commerce project" gibi bir arama yaparsanız baya birşeyler çıkıyor.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polarbit -- 6 Mayıs 2016; 19:12:09 >

• https://www.dayneks.com/e-ticaret-paketlerini-karsilastir
    burada paketleri ve diğer firmaların özellikleri ile karşılaştırın n iyi eticaret yazılımını çok yüksel bedellere değil daha makul fiyatlara temin edebilirsiniz.

Dayneks ile ayrıca tasarım geliştirmeleri, mobil uyumluluk ve üzt düzey güvenlikli yazılım olması en belirgin özelliklerinden dir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.