Şimdi Ara

Silinsin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
17
Favori
3.081
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    0850 724 77 88 aradım 15 dakikaya geri dönüş sağlayacaklarmış bilgilendirmeyi buradan yapacağım
  • Telefonla arayıp bilgi aldım.

1) 2000 TL üstü kazalarda 2000 TL'yi alabiliyormuşuz.
    2) Seyir halinde ağaca&duvara...vb çarpışmalar da kaskoya dahilmiş.

Tek kötü yanı, özel bir kampanya olduğu için hasarsızlık indrimi gibi durum olmuyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi sorum olacak bilen cevaplarsa sevinirim. Araç kaskolu. Alt kısımda ufak bi ezik oldu rahatsız esici değil. bu ezik böyle kalsa bi sorun olur mu bir dahaki kasko yapılışında.

• quote:

Orijinalden alıntı: ERPmühendisi

Telefonla arayıp bilgi aldım.

Tek kötü yanı, özel bir kampanya olduğu için hasarsızlık indrimi gibi durum olmuyormuş.

Bence çok iyi diğerleri tutanaksız karşılamıyordu..Arasınlar hemen yaptırcam ödemeyi nasıl alıyorlar ödeme sistemi falanmı oluşturuyorlar yada havalemi acaba ?
  • serdarrrrr kullanıcısına yanıt
    mini onarımla kasko bozulmadan yaptırabilirsin
  • Yukarida yazdim ama goze carpmadi galiba kac modele kadar?

• quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Yukarida yazdim ama goze carpmadi galiba kac modele kadar?

Model yok sanırım çünkü benim aracım 2004 ve diğer sigorta şirketi mini kaskoyu 199 tlye vermişti. ben almamıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmett06

quote:

Bence çok iyi diğerleri tutanaksız karşılamıyordu..Arasınlar hemen yaptırcam ödemeyi nasıl alıyorlar ödeme sistemi falanmı oluşturuyorlar yada havalemi acaba ?

Ekleme.

3) Model sınırı yok.

• quote:

Bence bu fiyata gayet makul bir kasko yapılmış olur. Özellikle 30 bin liranın altındaki ve eski model araçlar için çok daha ideal.

Ve en önemlisi hiç kasko olmamamasından daha iyidir. Pazartesi yaptıralım bakalım.
  • Merhaba anladığım kadarıyla mesela şehirlerarasında aracın arıza yapması durumunda çekici hizmeti yok, ancak bariyere vursak bile çekici hizmeti var. Peki çekici ücretini bu 2000 TL haktan düşüyorlar mı?

• Yaptıran oldu mu acaba
    Yysigorta vardı ondada öyle bisi vardı sanırım

• Forumda ysigortanin yaptigi Generali'nin mini kasko daha iyi diye dusunuyorum.Zira bir sonraki yil %30 hasarsizlik indirimiyle istediginiz firmadan istediginiz kasko alabilme imkaniniz doguyor.Burada ise hasarsizlik yokmus.Tabi ihtiyaca gore,hep mini kasko alacaklar icin burasi daha avantajli olacaktir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizlere bir hukukçu öğüdü,

Türkiye yollarında kaza her an ve her türüyle karşınıza çıkabilir.

Kazanın sonucunda sadece aracınızda ufak tefek hasarlar olmayabilir.

Büyük hasarlar, bedeni yaralanma ve ölüm olaylarında cebinizden çok ciddi rakamlar çıkabilir.

Mahkemelerde haklılık ispatı yazı-turaya benzer. Haklıyım derken haksız çıkmanız pamuk ipliğine bağlıdır.

Bu nedenle arabam var diyorsanız, kafam rahat diyorsanız minisiydi, minyatürüydü riske girmeyin.

Doğru düzgün, her türlü klozu kapsayan kaskolara yönelin. Üzülmeyin.
  • Cam değişimi oluyor mu?
  • ERPmühendisi kullanıcısına yanıt
    model sınırı yok derken hocam?

Generali benim araca mini kasko yapmamıştı

• Evet merak edilen sorular;

Anlaşmalı noktalar neresidir?

Cam değişimi yapılıyor mu?

Tek taraflı hasarı karşılıyor mu? (Habersiz ayna kırılması vs.)

Öğrenen arkadaşlar paylaşırsa seviniriz. Keza bilgi edinirsem yazarım.
  • Valla bence de. Kaskodan gelecek 100 tl önemliyse bence o kişi araca binmemeli. Ukalalık filan taslamıyorum, herkesin kendine göre bütçesi var ama, yok yürüyeni yaptırayım, yok,camı değiştirsinler, hemen suistimal derdinde insanımız, şu sigorta fiyatlarını katlayanlar da bunlar. Ondan sonra,din iman oruç muhabbeti, yurdum insanı. Sanki bana tutacak orucu

• quote:

Orijinalden alıntı: agtr

Valla bence de. Kaskodan gelecek 100 tl önemliyse bence o kişi araca binmemeli. Ukalalık filan taslamıyorum, herkesin kendine göre bütçesi var ama, yok yürüyeni yaptırayım, yok,camı değiştirsinler, hemen suistimal derdinde insanımız, şu sigorta fiyatlarını katlayanlar da bunlar. Ondan sonra,din iman oruç muhabbeti, yurdum insanı. Sanki bana tutacak orucu

Kattiliyorum hertürlü cakalligi yap sonra oruç koştur onubunu yap

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • agtr A kullanıcısına yanıt
    Yahu ne alaka var da zubukluk yapıyorsunuz. Kasko poliçesinin amacı biraz da bu. Zaten diğer şartlarda olsa sigorta yeterli olurdu. Sigorta şirketlerinin koyduğu mini onarım olyi da bunun için. Tereciye tere satmayi surda

• Ön cam değişimi varsa pazartesi hemen yaptiriyorum. Generali mini olanda cam degisimi yok 300 tl demislerdi bana.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.