Şimdi Ara

Silinsin (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
17
Favori
3.081
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PTT kasko sigorta işine mi girmiş vay arkadaş.
  • çekici hizmeti isteyen arkadaşlar.World kartınız varsa ücretsiz hizmeti var ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: elsalvador

çekici hizmeti isteyen arkadaşlar.World kartınız varsa ücretsiz hizmeti var ;)

Biraz açarmısınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alemci83 A kullanıcısına yanıt
    Tramere işlemesi ne anlama geliyor kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmett06 M kullanıcısına yanıt
    Sorgulayınca görünecek demek istiyor sanırım!

• kaskoya karşı forum donanım'ın mezarcılarından biriyim iki hafta önce düz yolda 80 km hızla giderken pencereden sakız atmak istedim sakız elime yapıştı içeriye düştü şöyle gözümün ucuyla düştüğü yere baktım araçta dört kişiydik bir gürültü duydum bariyerlere vurmuşum 4 kişide aynı anda yola bakmamış hepimiz şok olmuş bir şekilde arabaya ne oldu kafasındaydık indim baktım en önden en arkaya iki tane çizik var öyle birşey ki arabanın boyunu ölçmek isterseniz aynı noktalara metre tutarsınız ön far ve arka stop lambasıda kırılmıştı servis 3500 tl istediği dışarda 2300 e yaptırdım mezarcıyım ya 100tl hesabını yaparım geçen hafta aracı aldım içi berbat halde bütün boya tozu araca girmiş sağ ön koltuğa ne koymuşlarsa pas lekesi gibi çıkmıyor ön sağ tekerden ses geliyordu yaptırdığım yere geri gittim rot balanscıya git dedi rot balanscıda baktı bijonları tam sıkmamışlar iyiki hız yapmamışsın yoksa lastik yerinden çıkardı dedi eyvallah dedik bu sefer sağ yan ayna çalışmıyor yine gittim elektreikçiye götür dedi elektrikçiye gittim kapıyı söktü baktık skoketi takmamışlar taktı çalışmaya başladı ben tamircinin dediği kişilere gtimemdim başkalrının tanıdığı ustalara gittim onlarda benden para almadı söylemek istediğim tamirciler bilerek tam yapmıyor nede olsa bu araç o taraftan kaza yaptı kaza sırasında bozulmuştur benim işim değil diyor başkasına yönlendiriyor 2500 liram gitti ve olabilecek en ucuz kazayı atlattım yine mezarcılığa devam ptt mini kasko yaptıracam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmett06

Tramere işlemesi ne anlama geliyor kardeş

Hasarlariniz kayda geçer ve satarken değer kaybina neden olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasko tramere gecer deyince ben başka birşey anladım.
    Tramere girmesin diyen cebinden yaptırsın ömür boyu kasko işine bulaşmasın hata yapmasın,acemi şöförlerden ve kazadan uzak dursun karşı taraf haksız dahi olsa yok tramere işler senin sigortandan değilde ben kendi cebimden hasarımı karşılayacam desin ve tramere işletmesin ne diyelim :))

Bu kadar takılmamak gerekli piyasada şasesi kaymış airbagleri açılmış full boyalı taklalı vs biton araç var ve çoğunda 1tl bile hasar kaydı yok.Sorsan değişen boya yok halbuki araç pert.Böyleleri gibi olmayalım varsın tramere işlesin herkes neyin ne oldugunu bilsin karşındaki alıcıları kendi yerinize koyun 3 kuruş kar yapacaz diye üçkağıt yapmayalım kandıran herzaman kanar bunuda dikkate alalım.
    (Bu yazı sana değil kardeşim genel yazdım yanlış anlama) :))

• quote:

Orijinalden alıntı: trendyyy

Ön cam değişimi varsa pazartesi hemen yaptiriyorum. Generali mini olanda cam degisimi yok 300 tl demislerdi bana.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: cordor

Sizlere bir hukukçu öğüdü,

Türkiye yollarında kaza her an ve her türüyle karşınıza çıkabilir.

Kazanın sonucunda sadece aracınızda ufak tefek hasarlar olmayabilir.

Büyük hasarlar, bedeni yaralanma ve ölüm olaylarında cebinizden çok ciddi rakamlar çıkabilir.

Mahkemelerde haklılık ispatı yazı-turaya benzer. Haklıyım derken haksız çıkmanız pamuk ipliğine bağlıdır.

Bu nedenle arabam var diyorsanız, kafam rahat diyorsanız minisiydi, minyatürüydü riske girmeyin.

Doğru düzgün, her türlü klozu kapsayan kaskolara yönelin. Üzülmeyin.

12 yaşına kadar kasko yapılıyor, daha eski modeller için bulunmaz nimet bu, hiç yoktan iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet0805

Pert kayitli araclarada yaparlar mi ki? Full kasko 1860tl cikardi. Enazndan mini yapip ufak tefek can sikintilari giderilmis olur die dusunuyorum

yok mu cvp verecek ??? dubai sigorta 1860tl çıkrdı full kasko. acaba ptt mini yaparmı ? genrali yapmıyor
  • Pazartesi yaptıralım kaskoyu mini onarıma girelim..Şimdi nereden baksan kaportadaki göçüğü yaptırsak 150 lira tutacak + tampondaki çiziklerde 100 etse eder 250 temiz kar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

Motosiklet de dahil mi acaba?

+1

+2
  • İstanbul Avrupa yakasinda kaporta islerinden iyi anlayan bir usta bilen varmı arkadaslar

• Hiç yoktan iyidir diyerek bende yaptırayım.

• Varmı yaptiran peki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz önce bende aradım mini kasko için 200 tl fiyat verdiler ayan kişinin söylediği kasko fiyatı değişkenlik gösterebiliyormuş interntte yazan fiyat 115 tl sabit fiyatları değilmiş
  • Kasko firmalarını vakıf ya da hayır kurumu sananların olması ilginç. Sen ona 100 tl vereceksin, o da senin camını değiştirecek, bu arada para kazanacak

• Yazan oldu mu bilemiyorum. Bu mini kaskoyu mesela 3 yil yaptirdiniz ve hic hasar olmadi. 4. yil ful kaskoyu maximum hasarsizlik indirimi ile yaptirirsiniz.

• Ben bu işten bir sey anlamadım.
    Ptt sigortayı arıyorum bana sigorta yeri diye bir yer dönüş yapıyor.Sigorta yeride genaralinin 200liralık teklifini yapıyor...!
    Yarın pttye gidicem 115 tlye yapmazlarsa konuyu açan olarak aldatmaca oldugunu başlığa belirticem

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.