Şimdi Ara

silinsin (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
12
Favori
4.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar arada bir birşeyler yazarak konuyu yukarda tutalım lütfen :):):):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theheist -- 10 Ağustos 2016; 19:53:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampüsü mükeemmmel ya :D :D
  • Hukuk geldi telefon pm atıldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • usta beni de ekle ben elektrik elektronik ikinci öğretim
  • Ktu harıkaaaaaa ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Vitedd

Ktu harıkaaaaaa ya

Bi ironi mi seziyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu yukarılarda tutalım KTÜ lüler

• Gençler eklemediğim varsa belirtsin tekrar

• GRUP KURULDU !

• uuupp
  • Up

• Dis kazananlar hayırlı olsun. hoş geldiniz fakültemize. İnşallah sizde KTÜ pişmanlıktır diyenlerden olmazsınız

• Metalurji ve malz bilgilendirmesi yapılır
  • arkadaşlar ben de ktü tıp kazandım şu örnek muafiyet sorularının cevaplarını bulamadım da cevapları bilen beni bilgilendirse
  • mavisuu M kullanıcısına yanıt
    Ben de ktü tıpa gideceğim.Cevaplrı bulamadım. hazırlık okuyacak mısın ? okumamak istiyorsan nasıl çalışacaksın ?
  • Allah kurtarsın.
  • hazırlık okumak istemiyorum kursa da gitmek istemiyorum kendime program gibi bir şey yaptım tüm konuları yazdım her konudan internetteki iki siteden video izliyorum sonra çözümlü soruların plduğu bi video daha izliyorum not falan çıkardım işte zaten sorulara baktıysan üst düzey sorular değil orta bir ingilizce bilgisi ve Allahın yardımıyla halledilebilir diye düşünüyorum inşallah yanılmam sen nasıl çalışıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavisuu

hazırlık okumak istemiyorum kursa da gitmek istemiyorum kendime program gibi bir şey yaptım tüm konuları yazdım her konudan internetteki iki siteden video izliyorum sonra çözümlü soruların plduğu bi video daha izliyorum not falan çıkardım işte zaten sorulara baktıysan üst düzey sorular değil orta bir ingilizce bilgisi ve Allahın yardımıyla halledilebilir diye düşünüyorum inşallah yanılmam sen nasıl çalışıyorsun

Gramerle bu kadar uğraşma ya kelime listening falan bak

• mavisuu M kullanıcısına yanıt
    Videoları hangi siteden izliyorsun youtube sa ismini verebilir misin ?Ben daha çalışmaya başlamadım.
  • ya benim grammer zayıf zamanlarda bile zorlandım ama evet kelime biraz takılıyor kafama
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.