Şimdi Ara

silinsin (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
12
Favori
4.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rebic

Yazılım alanında yeterlı egıtımı yokmu hocam ıcıme kurt dustu ya bende bılgısayar muhendıslıgı kazandım mesela data c programı falan bunların derslerı varmı

Dersleri var diğer Üniversitelerde de durum aynı olabilir belki ama gördüğümüz çok giriş seviyesi gibime geliyor dilin temellerini öğretiyorlar ondan sonrası sana kalmış 1. Sınıfta C gördük mesela hiç 100 satırdan uzun kod yazmadık. Arkadaşla kendimiz yurtta yazdığımız kodlar daha ileri seviyedeydi. Yani derste gördüğünle yetinmek yetmiyor yazılım derslerinde senin çaban önemli ama donanım derslerinde dersi iyi dinleyerek halledebiliyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yoututbe da odtu de okuyan adam bıle böyle soyledı dersle gorduklerımle yetınseydım bır sey yapamazdım dıye staja falan gıtmıs kendımı gelıstırdım dedı ugrastım dedı yoksa olmazmış
  • quote:

Hocam yoututbe da odtu de okuyan adam bıle böyle soyledı dersle gorduklerımle yetınseydım bır sey yapamazdım dıye staja falan gıtmıs kendımı gelıstırdım dedı ugrastım dedı yoksa olmazmış

Zaten size hocanın ilk söyleyeceği şey bende sihirli değnek yok kafanıza sokamam programlama kod yazarak öğrenilir burda ben ne kadar anlatırsam anlatayım sen gidip bilgisayarında bunu denemiyorsan açıp 2 satır kod yazmaya üşeniyorsan olmaz o iş. Zaten okulda lab dersleri de olacak pc başında hoca ve asistanlar gözetmenliğinde kod yazacaksınız basit programlar yazdıracaklar zaten sınavlarda bilgisayar başında oluyor. Zaten kendin bir şeyler yapmazsan dersi bile geçemezsin. Yazılım derslerinde en önemli şey pratik yapmak.

Bu geçen yılda dersi alan 400 öğrenci vardı. Vizede 1. Öğretimlerin %50, 2. Öğretimlerin %70 i sınavdan 0 (Sıfır) aldı. Hoca çok sinirlenmişti :) 100 alan ise toplamda 17 öğrenci vardı. Böyle bi tabloya bakınca bu hoca hiçmi bir şey öğretmedi diye düşünebilirsin ama ben o sınavı ciddi söylüyorum 90 dakika zaman vardı ben 30 dakika daha olmamıştı 3 kez kontrol etmiş cevaplarımdan emin bir şekilde teslim etmiştim ve 100 aldım. Sınav çok basitti falan havasındaydım ama herkes için o kadar basit değilmiş. Bilgisayar Mühendisliğini hayali olduğu için isteyerek yazan birisi zaten kod yazmaktan zevk alır programlama derslerinide zevkle AA vererek geçer.

• ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ YOK MU?!?!?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hukukçu arıyorum, up
  • Hocam bende bu yıl inşaatına başlayacağım %100 ingilizce sine önerebileceginiz birsey var mi

• Bilgisayar Muhendıslıgı 2.öğretim arıyorum upup
  • Arkadaslar bilgisayar ve endustri muhendislikler hem hoca bakimindan yetersiz hem alt yapilari cok zayif. Bilgisayar muhendisligi uygulamada birsey ogretemiyor durumda.sadece ogrenciyle alakali degil. Ktu harita bilgasayardan daha az puanlilari aliyor ama cidden saglam . Biz insaatcilarin bir dersi olan harita olcme bilgisi dersinde bile ful arazideydik . Insaat %100 ingilizce yeni acildi . Insaat hoca kapasitesi donanimi ve sayisi bakimindan gayet yeterli bir bolum. KTU genel olarak aldigi öğrenci kapasitesine gore cok zorlayan bir kurum . Buyuzden ogrencilerin cogunlugu feryat figan halinde. Eger cok calisip ders dinlerseniz boyle sikintiniz olmayacak. Insaatta ders icerigi gayet genis ve zor. Ozellikle makinecilere diyecegim bute kalmayan cok az kisi çıkıyormus buna dikkat edin. Tabi bunun nedeni 100.000 siralama ile aldiklari ogrencilere 30.000 lik icerik vermeleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrecinar61

Arkadaslar bilgisayar ve endustri muhendislikler hem hoca bakimindan yetersiz hem alt yapilari cok zayif. Bilgisayar muhendisligi uygulamada birsey ogretemiyor durumda.sadece ogrenciyle alakali degil. Ktu harita bilgasayardan daha az puanlilari aliyor ama cidden saglam . Biz insaatcilarin bir dersi olan harita olcme bilgisi dersinde bile ful arazideydik . Insaat %100 ingilizce yeni acildi . Insaat hoca kapasitesi donanimi ve sayisi bakimindan gayet yeterli bir bolum. KTU genel olarak aldigi öğrenci kapasitesine gore cok zorlayan bir kurum . Buyuzden ogrencilerin cogunlugu feryat figan halinde. Eger cok calisip ders dinlerseniz boyle sikintiniz olmayacak. Insaatta ders icerigi gayet genis ve zor. Ozellikle makinecilere diyecegim bute kalmayan cok az kisi çıkıyormus buna dikkat edin. Tabi bunun nedeni 100.000 siralama ile aldiklari ogrencilere 30.000 lik icerik vermeleri.

Kalk gidelim kalk@Rebic

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hukukcular bu durum sizi vururmu bilmiyorum ama bit kac seneye trabzon universitesi acilacak ve Hukuk oraya kaydirilacak habrriniz olsun . Akcaabat sogutlude bir yer .

• theheist kullanıcısına yanıt
    Hiç sorma neyse ya bılgısayarda kişi kendını geliştirirse yapar okuyanlarla konustum temel bılgıler verılır dıyolar odtulu adamda böyle dıyo kendın gelıstırımen lazım dıye
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecinar61

Hukukcular bu durum sizi vururmu bilmiyorum ama bit kac seneye trabzon universitesi acilacak ve Hukuk oraya kaydirilacak habrriniz olsun . Akcaabat sogutlude bir yer .

İnsallah olmaz bu durum, kesin degil diyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada teknik universite olmasina bakmayin saglik bolumleride koklu guzeldir.Guzellik belki goreceli birsey ama Kampusu bana gore harika. Sehir biraz gelismislikte geride kalmisti ama son zamanlarda acayip yatirim yapiliyor ve gelisiyor

• KTÜ HARİTA MÜH. den selamlar
  • Ktu de on kayit diye bir sey var mi arkadaslar?

• Yuzme havuzu acik\kapali ve spor salonu , spor yapilabilecek bir yer var mi uni bunyesinde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tictocc -- 12 Ağustos 2016; 14:53:29 >
  • tictocc kullanıcısına yanıt
    Aynen bende ıkıncı ogretımım sabahları spora gıtmeyı duusunuyorum
  • tabiki var hemde fazlasıyla.
  • quote:

Aynen bende ıkıncı ogretımım sabahları spora gıtmeyı duusunuyorum

İnsallah vardir iyi yerler hocam

• 1. fotograf ve 2.fotograf neresi buralar ? Kanuni kampusu yani ana kampus 1. veya 2. fotografin bulundugu alanda mi?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.