Şimdi Ara

silinsin (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
12
Favori
4.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaydinizi yaptiniz mi ben e kayit oldum. Ogrenci numarasini buradan sorgulayip yanit alan var mi ?http://bys.ktu.edu.tr/BYS/ogrOgrenciNoSorgula.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tictocc -- 13 Ağustos 2016; 15:36:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tictocc kullanıcısına yanıt
    Evet olduk birkaçımız e-kayıt. Fakat numara hemen gelmiyor biraz beklemen lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben mimarlık fakültesini kazandım dün e-kayıt yaptım ancak siteye girip kayıt durumumu ve öğrenci numaramı sorgulamak istediğimde yerleştirilemediniz gibi bir ibare çıkıyor sizce neden oluyor ? Öğrenci işlerini aradım ancak kimse telefona cevp vermiyor

• sudii1234 S kullanıcısına yanıt
    Şuan herkesde o sorun var. Öğrenci numaranı gördüysen sıkıntı yok,göremediysen de en geç 1 güne geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrenci numaramı da göremedim o kısımı hiç açmadı 2016 ösys ile üniversitemizin bir programına yerleştirilemediniz diye bir uyarı çıktı ancak e -kayıtı dün sabah yapmıştım bende hala çıkmayınca endişelendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sudii1234 -- 13 Ağustos 2016; 15:55:31 >
  • sudii1234 S kullanıcısına yanıt
    E-kaydını yapıp belgeni de aldıysan sorun yok diye düşünüyorum. Bugün sistemlerinde bir terslik var galiba. Ama yine de öğrenci işlerinden bilgi alman daha sağlıklı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://bys.ktu.edu.tr/BYS/ogrOgrenciNoSorgula.aspx buradan sorgulayip yanit alanlar yazsin

• tictocc kullanıcısına yanıt
    evet ikisi de kanuni kampüsü
  • Bende harita müh.(iö)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut53 -- 14 Ağustos 2016; 3:52:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: supsup

KTÜ HARİTA MÜH. den selamlar

meslektaşım
  • Ogrenci no verildi arkadaslar sorgulayinca ,bugun oldu. Dun yaptim kaydimi.

• mavisuu M kullanıcısına yanıt
    Devlet hastanesine gitmen lazım 3 vesikalık fotoğraf 200 lira para istediler benden bide her gün olmuyormuş beni sali günü cagirdilar

• aynen her gün olmuyormuş burada pazartesi çarşamba ve cuma kurul toplanıyormuş 200 lira istediler ama vesikalık istemediler benden kendileri fotoğraf çekti
  • umut53 U kullanıcısına yanıt
    Harika👌

• quote:

Orijinalden alıntı: bekobaba

Ktu kampus olarak cok guzeldir.

egitimi nasıl hocam
  • Up

• iyidir iyi
  • kykya başvurunca Bölüm ve sınıfınızın bulunduğu il ve ilçede Kurumumuza ait yurt bulunmamaktadır. Türkiye genelinde yurt bulunan il ve ilçelerin listesi için tıklayınız. Yurt talep ettiğiniz bölümün il ve ilçe bilgilerinde hata olduğunu düşünüyorsanız KYK KİM 444 1 961 No'lu hizmet hattına bildiriniz yazıyo ne zaman düzelir bu ya da düzelir mi
  • Arkadaşlar e kayıdı yaptık öğrenci numaramızı aldık. Dersler başlayana kadar üniversiteye gitmemize gerek var mı? Diplomayı falan ne zaman götüreceğiz?
  • Metropol33 kullanıcısına yanıt
    bende bunu çok merak ediyorum ya
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.