Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolBUDUR -- 13 Ağustos 2016; 11:06:09 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tr.duman

http://www.testufo.com/#test=ghosting

arkadaslar su siralar yeni ekran kartlarinin cikmasi ve yeni sistem toplayip monitor tavsiyesi isteyenler acisindan yardimci olacagini dusundum.

mesela bir arkadasimiz a markasinin a modelini almak istiyor ve ghosting var mi yok mu diye merak ediyor. daha once bu modeli almis arkadaslar elindeki monitoru paylastigim link vasitasiyla test edip yeni monitor alacak arkadaslara fikir vermesi yonuyle iyi forumlar...

uygulama su sekilde calisiyor. linke tiklayinca monitorunuz test ediliyor ve sonrasinda altta yesil alan icinde valid* yaziyorsa monitorunuz ghosting yönünden uygun oldugunu anliyoruz.

Valid yazısı çıktığında monitörü test etmeye hazırsınız demek oluyor. Ghosting i herhangi bir program test edemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Killabyte K kullanıcısına yanıt
    daha neler 😯 neyse hocam tartismaya girmeyecegim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valid yazması ghosting olmadığını göstermiyor. Yukardaki arkadaşın dediği gibi teste hazır olduğunu belirtiyor. Ghosting olup olmadığını o ufoya bakarak kendin anlayacaksın.
  • Turuncu Sakal kullanıcısına yanıt
    teste hazir mi demek oluyor neyse hocam ben konuyu siliyorum. ingilizcemiz bu kitmis onu anladim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hesabım silinsin
    3 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN LÜTFEN
    9 ay önce açıldı
    konu silinsin lütfen
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.