Şimdi Ara

silinsin (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
70
Favori
18.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birden fazla renkli kalem ve bebek resimleri. Kesinlikle kiz olmali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır erkeğim kalemlere gelince bro kalem fetişi diyen var manyak diyen var bağımlısı diyen var . Bebek resimleri derken ilginç geldiği için seçtim rahatsızsan belitebilirsin .
  • Hocam kursun açılmasıyla birlikte biraz zorlamaya başladı ama %80 lık bir uyum söz konusu hiçbirimiz robot değil %100 herhafta yapıcan diye bir şey yok. Bu program bana düzen sağlıyor yapmadğımda yatağa başımı koyarken beni düşündürüyor şunu yapamadı falan eksikler oluncada pazar günü hallediyorum
  • Hocam pm atabilir misiniz

• Hocam pm alabilir miyim
  • Pm

• Hocam pm alabilir miyim?
  • Kendini nasıl motive ediyorsun? Bu arada nereyi istiyorsun bölüm-üniversite ? Bu sene biraz dişimizi sıkmamız lazım işte bende sıkıya gelemiyorum program yapıyorum uyamıyorum sen bir düzen oturtmuşsun sakın bozma başarının devamı kesinlikle gelecektir.
  • Pm
    Birde matta hangi yayınları tercih ediyorsunuz?

• Pm alabilir miyim :)

• Hocam pm alabilir miyim ? ☺

• Hocam baya zorluyor burda zorlamıyor desem büyük hata olur . Hocam birazda vicdan olayı var okadar kitap var bir yerden yapmaya başlıyorum . Ama konuyu anlamadan çözmemeye dikkat ediyorum biliyorsun ne kadar kitap bitirdiğinin hiç bir anlamı yok konuyu anlamadıysan. Motive etmek için kendimi açıkçası kahve ve video yapıyorum . Canım sıkılınca başka bir yerde çalışıyorum ve 4 5 saatlik bir çalışmadan sonra kesinlikle 1 saat ara veriyorum ondan sonra soruları çözüyorum . Programda eksikler oluyor bazen onuda gelecek haftaya aktarıyorum . Zaten programı her hafta pazar gecesi 11 ile 01 arasında bir vakitte ayarlarım .

Arasıra kendini ödüllendir kötü sonuçlar sonunda cezalandır hocam çok mazoşist gelebilir ama çözüm bu benim adıma
  • Birey B beyaz kitap karakök ( çok deli bişey bu )
    birey C ( ufkumu açmak için canım çok sıkılınca)
    Karekök Rutin olmayan Problemler ( fantastik bişiy bu da )
  • Pm ler cevaplandı.
    Gelmeyen varsa pm atsın
  • pm

• hocam yazmışsın yeni gördüm türev integral mps5ten çalışacağım nasıl iyi mi mps 5 türev integral anlatımı memnun kaldın mı hocam
  • hocam konu anlatımına pek bakmadım soruları çözdüm güzeldi
  • pm lütfen , 2 sene sonra ben ter dökeceğim
  • pm başarılar
  • pm
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.