Şimdi Ara

silinsin (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
70
Favori
18.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ygs ile lys bir götürmek zorundamıyız. 4 aylık ygs çalışma programı hazırladım . 4 ay boyunca ygs çalışıp . sonradan 4 aylık lys çalışma programı yapıp ona uyacam ne kadar verimli olurum
  • hocam türev integral için hangi kaynakları kullanıyorsun ?
  • Hocam kaynakları pmden atabilr misiniz.
  • Dost acı söyle o program patlar . YGS lys beraber götürmek zorundasın hocam . Hiç olmaz ise LYS matematik beraber gitmeli yoksa yetişmez . Sebep dersen LYS de konu sayısı YGS üçe beşe katlar yoruma açık çok soru yok çoğu bilgi sorusu ondan Beraber gitmeli
  • Fasikül
    Gür kullandım esen kullandım Karekök kullandım . Yüzde yüz alacağım Apotemi alacağım . Gür yayınlarını pek sevemedim . Karekökte 0 serisi olduğu için pek hoş değildi . Apotemi ve yüzde yüze bak derim .
    (not fasikülden ders çalışmayı sevmem hocayı dinlemek gibisi yok Video daha iyi benim için )

Fasikül soru çözmek için çok ideal mesela konu anlatmayıp soru bankası tarzı olanlarda bana iyi geliyor ( tabi konuyu öğrendikten sonra )

BR Kullandım kitabını almadım Videosunu dinledim iyi anlatıyor ekstra verdiği testler güzeldi . ( Taktik metod bana falan 11.sınıf matematik hocamı hatırlattı o hocam bana tekrardan matematiği sevdirmişti)
    Hocalara Geldik Kullandım ( yeteri kadar örnek çözmüyorlar bu eksiği tamamlasalar 10 numara )

Soru Bankası
    Karekök Hardcore ( anladınız)
    Birey YGS LYS Beyaz kitap B ( Bir adım öteleride bence kesinlikle çözülmel çok güzel)
    Fem LYS Soru bankası ( bir teste 20 soru sığdırmaya çalışmasa süper olucak çözüm için alan çok az)
    Birey C ( 3 kitap bitmeden buna bulaşmayın )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elrichohenheim -- 27 Eylül 2016; 17:11:46 >

• PM alabilirmiyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm ler cevaplandı çalışmaya devam beyler
  • GERÇEKTEN TAKDİR EDİLESİ BİRİSİN . BANA YARDIMCI OLDUĞUN HER KONU İÇİN TEŞEKÜRLLER İYİ ÇALIŞMALAR .
  • Teşekkürler hocam. Başka bir sorun olursa istediğin zaman sorabilirsin . Başarılar
  • Dersaneyle calisma programini nasil yurutucen hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam pm atabilir misiniz? Bu arada hocam azminiz çok iyi gerçekten kazanırsınız inşallah

• Teşekkürler hocam.

----------------------------
    @ygs166 Dershanenin haftalık ders programını öğrenince buraya programımı atıcam. Okula gideceğim günler sadece konu testleri çözüp tekrar düşünüyorum zaten haftada 4 gün falan gidecem 2 si tam gün 2 si yarım
  • Hocam pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagri238 -- 1 Ekim 2016; 10:22:29 >
  • Pm hocam

• Kendimi gördüm hocam sizde ne diyim bir daha aynı hataları tekrarlamamak dileğiyle kolay gelsin başarılar
  • Ben de bir pm alabilir miyim bu arada

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pm hocam soru sorcam
  • 4justice34 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler .
    ----------------------------------
    Pm ler cevaplandı
  • pm hocam

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.