Şimdi Ara

silinsin (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
70
Favori
18.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam kusura bakmayın gözümden kaçmış .
    Konu anlatım kitapları hocam nasıl desem ben kullanamıyorum . Bana konuyu öğretmenin anlatması şart . Konu anlatım kitap illa alıcam derseniz Finalin YGS LYS Konu anlatım kitapları güzel.
    Çözümlü kaynak olarak birey Gelişim serisi ve birey normal seri(bunları çözümleri ekim başına kadar eklenir). Karekök mat geo (çözen adamda var çözümleri) . Türev integral için fasikül olarak apotemi.
    Palme lys kimya kesin al derim . Fizik Fem ygs lys bu sene yeni basımı çıktı kesin al çözümleri ilerleyen zamanlarda eklenir ama kitap süper . aklıma gelenler bunlar . Şimdiden kg
  • Başarılar diliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kar45

hocam kusura bakmayın gözümden kaçmış .
    Konu anlatım kitapları hocam nasıl desem ben kullanamıyorum . Bana konuyu öğretmenin anlatması şart . Konu anlatım kitap illa alıcam derseniz Finalin YGS LYS Konu anlatım kitapları güzel.
    Çözümlü kaynak olarak birey Gelişim serisi ve birey normal seri(bunları çözümleri ekim başına kadar eklenir). Karekök mat geo (çözen adamda var çözümleri) . Türev integral için fasikül olarak apotemi.
    Palme lys kimya kesin al derim . Fizik Fem ygs lys bu sene yeni basımı çıktı kesin al çözümleri ilerleyen zamanlarda eklenir ama kitap süper . aklıma gelenler bunlar . Şimdiden kg

teşekkürler hocam sana da kolay gelsin

Bi de hocam şu kitap arşivini video arşivini elinde ne varsa linklerini pm atar mısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HadisSever -- 2 Eylül 2016; 16:57:01 >

• -Maddox- kullanıcısına yanıt
    teşekkürler .
  • edit geldi
  • Helal olsun hocam iyi çalışmalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • will-graham W kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam .
  • oirectin kullanıcısına yanıt
    Pm ile gönderiyorum
  • Elindeki Kaynakları Benimle Paylaşır Mısın? Birde Program Kendin Mi Yapıyorsun Yoksa Destek Alıyor Musun?
  • Kendim eksiklerimi kontrol edip ona göre yapıyorum . Kursa falan gitmediğimden kendim yapıyorum fakat ekim civarında bir kurs düşüncem var. kaynakları pmden atıcam birazdan
  • Teşekkürler. Birde UDEMY Linkinin İçinde Tam Olarak Ne Mevcut Bilgi Verir Misin?
  • Arkadaşın biri atmıştı bana udemyden almış bir kuruluş . İyi ders anlatıyor bak demişti . Fena değil dene derim .
  • Matematik Mi Mevcut YGS ve LYS?
  • YGS matematik
  • pm attım hocam
  • Mezun senemde diş hekimliği kazandım bişey tavsiye etmek istiyorum ygs yi gerçekten fazla önemseme yani ne kadar kafaya takmazsan o kadar iyi yaparsın lys yi bitirmeye çalış ortak konular çoğu zaten ayrı olarak problem falan çalışmana gerek yok bence çok deneme çözsen halledersin hadi bakalım her şey güzel olacak :)

• Banada linkleri özelden atabilir misin rica etsem

• yantry4 Y kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam Diş Hekimliği. Tavsiyelerinizi dikkate alacağım. Şuan akrabalar falan doluştu eve ondan sadece integral çalışabildim bayramda Cumartesi gümbür gümbür devam hocam. Denemelerin çıkmasını bekliyorum ama arada kendimde çözüyorum . Pazar gunu 1 tane daha çözücem.

_--------------------------------------------
    pmler cevaplandı
  • Edit geldi
  • Küçük edit geldi
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.