Şimdi Ara

silinsin (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
70
Favori
18.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: carland8775

Hocam pdfleri ve kullandigin video sitelerini atabilir misin? Mf3 19 binden kaldim ben de bu sene. Derece istiyorum hedef hacettepe ing. tip. Senin gibi bu seneye saglam calisacak bi adamla iletişim halinde olmak isterim acikcasi. Mesajini bekliyorum dostum insallah hepimiz hedefledigimiz yerleri kazaniriz

geçen sene 19 bin yapan arkadaşım bu sene düzenli çalışarak kasmadan ankara tıpa girdi. bir tık fazla çalışmayla sende hacettepeye girebilirsin. alıntılama amacım ise yapabilirsin yani kendine güven. umarım herkes istediği yere girer
  • Banada yollarmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesaj kutunuzu kontrol edin hocam iyi çalışmalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sportmen_

quote:

Orijinalden alıntı: carland8775

Hocam pdfleri ve kullandigin video sitelerini atabilir misin? Mf3 19 binden kaldim ben de bu sene. Derece istiyorum hedef hacettepe ing. tip. Senin gibi bu seneye saglam calisacak bi adamla iletişim halinde olmak isterim acikcasi. Mesajini bekliyorum dostum insallah hepimiz hedefledigimiz yerleri kazaniriz

geçen sene 19 bin yapan arkadaşım bu sene düzenli çalışarak kasmadan ankara tıpa girdi. bir tık fazla çalışmayla sende hacettepeye girebilirsin. alıntılama amacım ise yapabilirsin yani kendine güven. umarım herkes istediği yere girer

Hocam umarim dedigin gibi olur simdi dogru kitaplari dizmeye calisiyorum

• carland8775 C kullanıcısına yanıt
    Birey B geometri fizik kullanıyorum. Sizde bakın derim. Mat için karekök iyidir. Geometri Birey b gelişim bitince Karekök Geometri başlayabilirsin ama söyliyim Karekök kitap gerçekten her babayiğtin harcı değildir. LYS MAT KAREKÖK kesinlikle çözmelisin.
  • Hocam benim hatam da ygs çalışmamak oldu bu sene öyle olmayacak ins

• RawShed kullanıcısına yanıt
    Hocam her şeyi ayarında yapmak şart birinin ucunu fazla verdinmi diğerinden gidiyor. iyi çalışmalar
  • Edit Geldi
  • Hocam kitap olarak neler onerirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam zahmet olmazsa pdfleri ve kullandığınız video sitelerini atabilir misiniz?

• hocam temeliniz var mı yok mu bilmiyorum seviyeniz nedir onu da bilmiyorum . Eğer bunları söylerseniz bir şeyler hakkında tavsiyede bulabilirim.
  • fdd full seri
    fem set
    odtü
    atabilirseniz çok sevinirim teşekkürler
  • Kenzura K kullanıcısına yanıt
    pm kutunuza bakınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: kar45

hocam temeliniz var mı yok mu bilmiyorum seviyeniz nedir onu da bilmiyorum . Eğer bunları söylerseniz bir şeyler hakkında tavsiyede bulabilirim.

Hocam ygs 80k lys 50kdan mezunum, önerebileceğiniz kaliteli kaynaklar , konu anlatımlılar var mı daha çok çözümlü kaynaklar tercih etmek istiyorum bunlara göre öneride bulunursanız sevinirim :)

hedef 10-13k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HadisSever -- 1 Eylül 2016; 13:59:55 >
  • Hocam jet gibisiniz. Hadi hayırlısı
  • Hocam bu plan-programla yaparsınız siz başarılar. Zahmet olmazsa pdf leri ve kullandığınız video sitelerini atabilir misiniz ?
  • Hocam banada atabilirsen sevinirim...
  • Hocam sana zahmet bana da atarsan sevinirim

• Teşekkürler Sizede başarılar
  • Teşşekürler beyler . Bugunde mevlit yaptılar evde arkadaş ev ev değil kızılay meydanı sanki her gün bir olay . Buda beni baya kastırıyor ama küçük tavizlerle günü kurtatıryoruz
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.