Şimdi Ara

silinsin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
2.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mk6167

quote:

Orijinalden alıntı: Starbucksunstari

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: amyfm

yapılan hatalardan biri. baş başa vakit geçirmeden hiçbir kıza açılmayın. yardım lazım olursa yardımcı olurum pmden

İki kere teklif etmiştim gelmedi bu sabah ta dedim akşam boş musun işim var dedi.

Bence daha üsteleme kendini küçük düşürmeye dogru gidiyor.Dahada tiksindirecen 2 defa olmaz diyor bas bayağa rahat bırak bişey olsa o gelir zaten sen belli etmişsin açık açık daha üstelemeye gerek yok.

2 kere bir yere çağırdım gelmeyince bir daha söylemedim ilk defa açıldım.

Arkadaş ortamında falan denk gelirseniz konuşun fakat yanından geçsen bile selam verme yukarda bi arkadaş bahsetmiş " neden bugun gelmedi diye düşünsün gibisinden " desinki neden selam vermedi aklında kazınsın ama zaten bişey hissetmemişse ipinde olmaz açık konuşalım.Bu saatten sonra yapcağın pek bişey kalmamış ya başka rüzgarla başka rotalara bırakacan kendini yada devam yanlızlıkda iyidir

• orta klasman bi reddediliş olmuş,geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • katılmanın bile başarı olduğu bir kulvara girmişsin ben daha hiç bir kıza teklif etmedim
  • Mutluluğu başkasına bağlı olanın ciddi akıl problemleri vardır.

- Aldous Houxley

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: amyfm

yapılan hatalardan biri. baş başa vakit geçirmeden hiçbir kıza açılmayın. yardım lazım olursa yardımcı olurum pmden

İki kere teklif etmiştim gelmedi bu sabah ta dedim akşam boş musun işim var dedi.

Bence daha üsteleme kendini küçük düşürmeye dogru gidiyor.Dahada tiksindirecen 2 defa olmaz diyor bas bayağa rahat bırak bişey olsa o gelir zaten sen belli etmişsin açık açık daha üstelemeye gerek yok.

2 kere bir yere çağırdım gelmeyince bir daha söylemedim ilk defa açıldım.

Arkadaş ortamında falan denk gelirseniz konuşun fakat yanından geçsen bile selam verme yukarda bi arkadaş bahsetmiş " neden bugun gelmedi diye düşünsün gibisinden " desinki neden selam vermedi aklında kazınsın ama zaten bişey hissetmemişse ipinde olmaz açık konuşalım.Bu saatten sonra yapcağın pek bişey kalmamış ya başka rüzgarla başka rotalara bırakacan kendini yada devam yanlızlıkda iyidir

Hocam kıza açıldık artık ve açılmadan önce o taktikleri uyguladım gerçekten beni sordu nerde diye.

• Helal olsun hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maksim Gorki

Mutluluğu başkasına bağlı olanın ciddi akıl problemleri vardır.

- Aldous Houxley

ne alakası var

- amyfm

belli ki çok okuyan bi tipsin. o okuduğun kitaplar muhtemelen seni mutlu ediyor. o yazarlar olmasa belki şu an kitap okuyarak mutlu olamazdın. çoğu insanda böyledir. bence olmayanın problemleri vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maksim Gorki

Başkasıyla gelen mutluluk başkasıyla gider.

Yine geldi...

Seviliyorsun gorki (qalb)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • amyfm kullanıcısına yanıt
    Çok kitap okuyan birisi değilim, zaten sevmem öyle tipleri. Okuduğum kitaplardan zevk değil de ıstırap alıyorum desem yeridir.

• Glaxo Smith Kline kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam

• bidahakine kloroform ve koli bandı ile dene.
  • Fazla açılma sabri, boğarlar adamı

• quote:

Orijinalden alıntı: Thesis Statement

quote:

Red yedim lan

Kiza ne dedin? Kiz sana ne dedi tam olarak? Emin olmadan yapmaman gereken bir hanle, detaylari bilmiyorum tabii.

4-5 gun o yokmus gibi davran, kendisi sana mesaj atar zaten. Orda da dogru davranirsan, hala olabilir.

Sizce nasıl davranmalıyım.

• Geçmiş olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Red yedim lan

Kiza ne dedin? Kiz sana ne dedi tam olarak? Emin olmadan yapmaman gereken bir hanle, detaylari bilmiyorum tabii.

4-5 gun o yokmus gibi davran, kendisi sana mesaj atar zaten. Orda da dogru davranirsan, hala olabilir.

Kiz istememis hocam. Uzatmayin bence.O mesaji detaylari bilmedigim icin yazmistim.

Liseye giidyorsunuz sanirim, olur boyle seyler. Yuz yuze birine hoslandigini soylemek kolay degil bence. Ozguven kazanmissiniz, bir dahaki sefere avantajiniz olur bu tecrube.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Red yedim lan

Kiz istememis hocam. Uzatmayin bence.O mesaji detaylari bilmedigim icin yazmistim.

Liseye giidyorsunuz sanirim, olur boyle seyler. Yuz yuze birine hoslandigini soylemek kolay degil bence. Ozguven kazanmissiniz, bir dahaki sefere avantajiniz olur bu tecrube.

Üni 2

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Red yedim lan

Üni 2

Uni ise hic takmayin hocam. her kampuste bir suru kiz var, bulursunuz birini.

• Çok kitap okuyan biri değil misin? Kaç kitap okumuşsundur şimdiye kadar? Birde neden çok kitap okuyanlara böyle bir laf ettin merak ettim. Çok okuduğumdan değilde okumayı düşündüğümden üzdün kardeş. Severek takip ediyoruz bu arada.

• Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Benim çok kitap okumamaktan kastım belki biraz farklı gelir insanlara. İmkân buldukça okuyorum diyelim. "Çok kitap okuyan kişileri sevmem" tâbirini şunun için kullandım; bu insanlar, genelde kopya oluyorlar. Başkalarının görüşlerini kendilerine o kadar empoze ediyorlar ki, kendi görüşlerini kaybediyorlar. Özgür düşünemiyorlar. Bence önemli olan, soyut düşünebilmektir. Sorgulamak, araştırmak, şüpheci olmaktır. Yoksa zaten kitap okumayan bir toplumuz, kitap okuyanları neden sevmeyeyim ki!

• Vay be böyle insanca medenice reddeden kız kaldımı yav en son çıkma teklifi etiğim kız tipimle alay etmişti demediği laf kalmamıştı hatta konuşmaları ss alıp wp grubunda bu tipsiz bana açıldı sjsjsjjjs diye atmıştı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.