Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.5 ay kadar önce 16 mbit paketten 35 mbit pakete geçiş yaptık. Bağlandığından beri hız sorunları yaşıyorum ilk başta modem 20-25 mbps hızla bağlanabiliyodu uploadda 3 mbps verdiler. Modemde bu değer gözükmesine rağmen hız testlerinde 16-18 mbit hız çıkıyor. neyse geçen ay arıza kaydı akn dolduğu için kapadılar bu ay teknik ekip kontrol etti 2 gün sonra aradılar ve port değişikliği yaptıklarını yeni bir cihaza bağladıklarını ve hat değerlerinin daha iyi olduğunu söyleyip kontrol etmem söylendi. Modemde bu sefer oturan hız değeri 29-34 mbite çıktı upload ise alabileceğim maks hız olaraktan 18 mbite çıktı ama yinede hız testi yaptığımda sonuç aynı 16-18 mbit arası çıkıyor upload testinde ise 0.6 ila 0.8 arasında hız çıkıyor. Hız testlerini wifi ve diğer herşeyi kapatıp yapıyorum sürekli bu yaklaşık değerlerde çıkıyor sonuçlar. Şimdi teknik ekip sorunu mühendise devretti bir de o inceleyecekmiş acaba neden kaynaklanıyor olabilir modeme hard reset attım farklı bi bilgisayarla denedim ama değişen bir şey yok. Bu arada tivibu aboneliğide var hat üzerinde

silinsin

üstüne tıklayarak download testine detaylı bakabilirsiniz. Hız değerleri test süresince sabit kalmıyor ve bu testte çıkan sonuçlardan daha kötü sonuçlarda çıktığı oluyor

silinsin

silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Are.You.Sure -- 15 Mart 2017; 21:43:6 >

• Hangi internet dağıtım şiketini kullanıyorsunuz?
  • yanlışlıkla 2 tane açtım nasıl silebilirim konuyu Türk telekom bu arada
  • http://www.speedtest.net/ lütfen buradan test yapıp sonuçları atarmısınız.
    Boşverin kalsın.Moderatörler silebiliyor.
  • miskindvd kullanıcısına yanıt
    diğer konuda mesajlarda var speedtestten olanlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.