Şimdi Ara

SİLİNSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi don quijote de la mancha -- 18 Mayıs 2017; 22:35:11 >

• Güncel
  • Abebook a bakabilirsin 2.el kitap oluyor ama sıkıntı yoktur kitaplarda sağlam olur genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sommet de la montagne -- 28 Nisan 2017; 21:58:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

Abebook a bakabilirsin 2.el kitap oluyor ama sıkıntı yoktur kitaplarda sağlam olur genelde.

Teşekkür ederim inceliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi don quijote de la mancha -- 28 Nisan 2017; 22:20:48 >
  • Bu tür bir şey bulursanız lütfen bana da haber verin. Ben de arıyorum, ciltsiz kitaplar için de böyle bir şey umarım ki vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışı dediğiniz site Amazon ise Amazon'dan Türkiye'ye ücretsiz kargo var. Sadece 49 Euro üzerine Amazon.de ücretsiz gönderiyor. Sipariş bedeliniz 30 Euro'yu geçiyorsa gümrük vergisi ödüyorsunuz. Deposit dediği o olsa gerek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten anlamadığım nokta şu free shipping diyor toplam alışveriş tutarı 34 dolar.Checkout yaptığım zaman Shipping & handling:52 try ve Import Fees Deposit TRY 76,03 çıkıyor.

Öncelikle hani shipping ücretsizdi ? ifd dediğini biraz araştırdım sözde bu bedelin bir kısmını geri ödüyorlarmış ama neye göre kime göre anlamadım.

Edit:Arkadaşlar Ekim 2016 da amazondan ayakkabı sipariş vermiştim.Kargo bedeli 15 dolar ödemişim onun dışında ücret ödememişim.Aynı ayakkabıyı şuan tekrar sipariş vermek istediğim zaman kargo için İFD denen şey çıkıyor,diğer siparişimde yoktu.35 try fazlalık ekliyor,geçen sefer 160 tl aldığım ayakkabı döviz kur+İFD ile 251 tl oluyor.Anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi don quijote de la mancha -- 28 Nisan 2017; 23:20:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN....
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar robinson kitapevinden aradığım kitapları buldum.Özel sipariş kapsamı altında oluyor kitap tıkladım bakalım şuan araştırma aşamasında ban geri dönüş yapacaklar.Umarım sonuç alırım.Fiyat olarakta gayet uygun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.