Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevdeker865 -- 20 Ocak 2018; 4:27:2 >

• Kolay mı öyle premier lig topçularını almak Lens'i Guiliano'yu falan almaya çalış 3-5 kuruşa gelirler.
  • Hemen Dursun Özbek'i ara. Halleder.
  • Dursun başkan farkı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen öyle ya benfica alt yapısından oyuncu alıcam min. 40m + satıştan %40 istiyorlar 3 sezon oynadım ilk 11 e 3-4 kiralık topcu alarak sezon geçiriyorum.
  • Add manager

• EneRGy. kullanıcısına yanıt
    PSG and city
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    9 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: murathan34

PSG and city

• Beyler birşey merak ediyorum oyunu bayadır oynamıyorum yeni fm'de taksit olayı varmı mesela fikret orman negredo 1+1+1 her sene 1m şeklinde aldı fm'de geldi mi böyle birşey
  • Journey Mysterious kullanıcısına yanıt
    aylık ödeme mevcut
  • Galatasaraydan 2 milyon euro üzeri maaş alan herkesi gönder.
    istediğin oyuncuyu alırsın.
    bonservisler hariç maaş bütçesinden en az 30 milyon euro açılıyor.
    ulan adetimdir bütün büyük takımların maaş bütçelerine transfer bütçelerine bakarım oyun başında.
    bizim kadar gereksiz maaş veren takım oyunda bile yok.
  • dgo_cr7 kullanıcısına yanıt
    Yönetime kızmıyorum tarık çamdalı bir türlü yollayamadım. Bedavaya bile alıcı yok en sonunda fesih ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: stackman

Yönetime kızmıyorum tarık çamdalı bir türlü yollayamadım. Bedavaya bile alıcı yok en sonunda fesih ettim

Ben de herkesi yolluyorum selçuk inan gitmiyor.
    0 euroya kulüplere öneriyorum teklif yok.
    anca %100 maaşla kiralıyorum sözleşmesi bitene kadar.
    Allahı var selçuk efsane yedek ilk sezon tolgayla çok iyiydiler. Şimdi Melegoni Tolga oynuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stackman

Allahı var selçuk efsane yedek ilk sezon tolgayla çok iyiydiler. Şimdi Melegoni Tolga oynuyor.

yıllık 4 milyon euro alan yedek benim prensiplerime aykırı.
    benim kurduğum takımlarda kimse 3 milyon euronun üzerinde maaş alamaz.
    2 aydır girmiyorum bendede mecburiyetten yedekti galiba gönderememiştim ama maaşı max. 1.5 olsa çok iyi olurdu gerçi yaşıda ilerledi öyle yada böyle sezon başındayım elden çıkarıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gohardorgohome

Kolay mı öyle premier lig topçularını almak Lens'i Guiliano'yu falan almaya çalış 3-5 kuruşa gelirler.

Yok hocam ne 3-5 kuruşu karın tokluğuna ömürlük sözleşme imzalıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gohardorgohome

Kolay mı öyle premier lig topçularını almak Lens'i Guiliano'yu falan almaya çalış 3-5 kuruşa gelirler.

Hocam Giuliano için Zenit 45-50 falan istiyor ve oyunda çok sağlam ofansif orta saha.
  • En mantıklisi güney amerika. Birde tarık, donk, semih gibileri sat. Yerine wonderkidleri kiralamak için uğraş.

• İkinci sene CL aldıktan sonra bütün takımı sattım. Sneijder Chedjou Selçuk ve Podolski'yi fln gönderdim o sene Belhanda'nın sözleşmesi bitti beleşe aldım.
    Özellikle Chedjou'yu göndermek zor oldu CL finalinde 120. dakikada kornerden gol atmıştı. Bir de Tolga bende canavar oynuyor adamın satın alma opsiyonunu daha yukarı çekmek için sözleşme yenilemek zorunda kaldım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.