Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevdeker865 -- 20 Ocak 2018; 4:29:8 >

• geçen senenin gssini izledik 3 haftanın boğan takımı yoktu milli maç arası bozmuş belli ki.
    bütün sezon 3 haftadaki oynayamaz zaten de gene de bu kadar fark olmamalı.
    tudor kredisini iyi kullanmalı yoksa ayağını kaydırırlar.
  • Valla presi yapan adamlar rodri ve tolga bitmişti.. oyun aklıda yok rodri de.. feghouli,sol bek kel takıma monte edilmeli.. tolga yerine rodriyi de deneyebilirsin ama feghouli şart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne isteksizi ya oyuncular sıcak hava şartlarından bunalıp oynayamadılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoNNiE-

Ne isteksizi ya oyuncular sıcak hava şartlarından bunalıp oynayamadılar

Geçen sene sizde antalya deplasmanında hiçbirşey yapamamıştınız Neyse Porto maçında kullanırsın bu bahaneyi. Hava sıcak olduğu için fark yedik diye.

• Yalnız hava gerçekten sıcaktı, iki takımdaki futbolcularda bitikti

• quote:

Orijinalden alıntı: Machan

quote:

Geçen sene sizde antalya deplasmanında hiçbirşey yapamamıştınız Neyse Porto maçında kullanırsın bu bahaneyi. Hava sıcak olduğu için fark yedik diye.

Biz antalya deplansmanı öncesi (3 gün) avrupa maçı oynadık hocam sanırım aboubakar atılmıştı. Yine antalya da son yarım saat on kişi oynadık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    9 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zemin çok kötüydü hava da berbattı bu şartlarda sakatlık yaşanmasındansa puan kaybı evladır

• 90 dakikayı canlı izledim.

iki takımında oynama isteği yoktu. Milli takım arası yaramıyor bizim takıma.

Tolga Milli takıma gitti geldi gene adamı değiştirmişler, Selçuk zaten leş. Acilen defolup gitmesi gerekiyor.

Serdar efendi sakatlanmadığı maç yok. Ndiaye yerine neden Selçuk? şu adam yedekte bile oturmamalı. Yan toplara önlem alamadık, hızlı oynamalarına önlem alamadık. Yani adamlar hızlı hareket ediyor frikikte kornerde. Bunu çözemedik bir türlü.

Tarla gibi saha, çok sıcak vs vs.
  • quote:

quote:

Ben diyorum Ankara sen diyorsun Konya Bide Porto yazmış ne alakaysa

Bahsettiğin maçtan 3 gün önce Avrupa maçına çıkıldı. Hani o işte yenileceniz bitti zuhahaha yapıpta maç bitimi ortalıktan kaybolduğunuz maçtan 3 gün sonra oynandı ve Aboubakar atılıp takım 10 kişi yarım saat oynamıştı. Kimse de sizin gibi yok hava sıcaktı yok şöyleydi böyleydi de demedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Bahsettiğin maçtan 3 gün önce Avrupa maçına çıkıldı. Hani o işte yenileceniz bitti zuhahaha yapıpta maç bitimi ortalıktan kaybolduğunuz maçtan 3 gün sonra oynandı ve Aboubakar atılıp takım 10 kişi yarım saat oynamıştı. Kimse de sizin gibi yok hava sıcaktı yok şöyleydi böyleydi de demedi

Neyse 1 hafta böyle sevinin istedik işte hepsi bu

• Kosarken, hizli yururken dinlenirsen, ara verip oturursan bir daha kalkamazsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Neyse 1 hafta böyle sevinin istedik işte hepsi bu

Hahaahah. Antalya ayakları böyle yere indirir. Biz seyircisiz 2-0 yendik bu takımı.

• Bu tempoyu kaldıracak düzeyde bir takım yok Türkiye'de. İki üç gidersin sonrasında tökezlersin, nefesin kesilir.
  • Tamam nem var , zemin kötü ama antalyada aynı yerde oynuyor

Maçı açın ilk santraya bakın 1 saat adam pas atmadı durdu kaldı işte o kadar isteksiz bir takım vardı.
  • sivas maçının ilk yarısıda kötüydük üşenmeyen oturup izlesin yada sözlüklerden yazılanlara baksın,pres vardı en azından bu maçta o da olmayınca geçen yıldan kötü gs izledik.
    milli ara bahane ne yorgunluğu
    gomis fernando maicon mariano milli takıma gitmediler
    serdar tolga belhanda garry ndiaye 1 maç yaptılar
    linnes 15dk
    2 maç yapan tek oyuncu kaleci muslera, golde mariano ile ne kadar hatalı olsada 3 net pozisyonu çıkarıp 1 puanı alan isim
  • Ben zemin ve hava dolayısıyla bunun bilinçli bir tercih olabileceğini düşünüyorum, yani umarım öyledir. Çünkü bu şartlarda ilk üç haftadaki gibi bir performans gösteremezsin, zorlarsan da oyuncuların kondisyon ve sağlığını riske atarsın. Yani Tudor şöyle bir konuşma yapmış olabilir" aman çoçuklar fazla zorlamayın, lig uzun bir maraton, koşullar sıkıntılı biraz frene basalım" . Çünkü biz ülk 3 haftadaki oyunumuzu oynamaya çalıştık ama Antalya bına müsade etmedi gibi bir durum yok. Ha fazla iyimsersin diyebilirsiniz, olabilir. Bunu ancak gelecek haftalarda anlayabiliriz.

Ekstra olarak; Antalyadaki oyuncular bu şartlara alışmış durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 13 Eylül 2017; 17:38:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.