Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelin910 -- 2 Kasım 2017; 0:38:26 >

• Flodan 2 kere ayakkabi aldim onuda caldirdim digeride cok dandikti bir daha almadim.

Yanliz su kisimdan sonra olay farkli yere kayacak sandim 'sen ne yapıyorsun beni nasıl istiyorsun dedim'

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

Flodan 2 kere ayakkabi aldim onuda caldirdim digeride cok dandikti bir daha almadim.

Yanliz su kisimdan sonra olay farkli yere kayacak sandim 'sen ne yapıyorsun beni nasıl istiyorsun dedim'

Hocam çok sakin bir yapım vardır. Allah'tan ki sakinliğimi korudum. Bu yazıyı yazmaktaki tek amacım firmayı kötülemek veya firmaya karşı bir tavırda bulunmak değil. Benim en büyük amacım bu mağazadan başka insanlarda ayakkabı alıyor ve böyle bir müdür ile muhattap olup ciddi manada haklı oldukları yerde kendilerini ifade edemeyebilir. Hakkı değişimi veya iadeyi yapamayabilir.

Ülkemizde birçok insan böyle markalara güvenerek hareket ediyor sağladıkları olanaklar imkanlar açısından herkesin ayakkabı alabileceği fiyatların oluşmasında bu firmaların büyük katkısı var ve bu katkılardan dolayı sundukları değişim garanti hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Ama muhattap olduğum adam mağaza müdürü ve ben üniversite okuyorum aynı zamanda bu sektörde çalışıyorum. Beni kolumdan tutup bu şekilde kız arkadaşımın yanında tartaklamaya cesaret edebiliyorsa eğer ki bu sektörü bilmeyen daha gariban ne yapması gerektiğini bilmeyen ciddi manada belki de ayakkabısı patlamış insanlara senin hatan patlatmasaydın ayakkabıyı gibi bir cevap verebilir bu yüzden bu duyuruyu her platformda paylaşacağım. Haksızlığın karşısında belki o insanlar duramayabilir ama ben elimden geldiği kadar bu haksızlığı bu terbiyesizliği yayınlayacağım.

• Geçmiş olsun. İşten falan çıkarılacağını sanmıyorum. Kolunda morluk vs oluştu mu ? Rapor alıp şikayet edebilirsin. En garanti yolu tenhada yakalayıp aynısını yapmak. İnsanlar artık polisten vs çekinmiyor artık , çünkü hiçbir şey yapmıyorlar.
  • Firmanızın mağaza müdürü; benim gibi bilgisayar mühendisliği okuyan aynı zamanda perakende sektöründe büyük bir kurum bünyesinde yıllardır bu sektörde çalışan bir kişiye böyle bir tavır ve tutumda bulunduğuna göre ;

Sondan okumaya başladım bunu görünce konuyu kapattım.Kendinizi ne zannediyorsunuz yada başkasından üstün tarafınız nedir?Bilgisayar mühendisliği okuyorum büyük bir kurumda çalışıyorum diye diğer insanlardan başka bir muamele mi bekliyordunuz?Birde bende para var onlarda yok gibi birşey eklemişiniz.Düşük bütçeli ayakkabı alanlar kendi hakkını savunabiliyor merak etmeyin.50 lira fazla verdiniz diye kral olmuyorsunuz yada onlara öncü olmuyorsunuz.Flo mağazalarına girerken bugüne kadar bana ne iş yapıyorsunuz maaşınız ne,kurumsal firmada mı çalışıyorsunuz diye soran olmadı.Şikayet ettiğin konuyla bu yazdığın saçmalığın hiçbir alakası yada destekler tarafı yok.Buradan eğer işçi olsaydım yapardınız ama ben bilgisayar mühendisliği okuyorum banada mı böyle sonucu çıkıyor.Kendinizi rezil etmişiniz daha ilgi bekliyorsunuz ben bunu okuyan yetkili olsam kahkahayı basardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apocalypto33 -- 1 Kasım 2017; 16:24:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun. Gereken hukuki işlemleri yapıp o müdüre bişey olmaz diyenlere örnek ol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apocalypto33

Firmanızın mağaza müdürü; benim gibi bilgisayar mühendisliği okuyan aynı zamanda perakende sektöründe büyük bir kurum bünyesinde yıllardır bu sektörde çalışan bir kişiye böyle bir tavır ve tutumda bulunduğuna göre ;

Sondan okumaya başladım bunu görünce konuyu kapattım.Kendinizi ne zannediyorsunuz yada başkasından üstün tarafınız nedir?Bilgisayar mühendisliği okuyorum büyük bir kurumda çalışıyorum diye diğer insanlardan başka bir muamele mi bekliyordunuz?Birde bende para var onlarda yok gibi birşey eklemişiniz.Düşük bütçeli ayakkabı alanlar kendi hakkını savunabiliyor merak etmeyin.50 lira fazla verdiniz diye kral olmuyorsunuz yada onlara öncü olmuyorsunuz.Flo mağazalarına girerken bugüne kadar bana ne iş yapıyorsunuz maaşınız ne,kurumsal firmada mı çalışıyorsunuz diye soran olmadı.Şikayet ettiğin konuyla bu yazdığın saçmalığın hiçbir alakası yada destekler tarafı yok.Buradan eğer işçi olsaydım yapardınız ama ben bilgisayar mühendisliği okuyorum banada mı böyle sonucu çıkıyor.Kendinizi rezil etmişiniz daha ilgi bekliyorsunuz ben bunu okuyan yetkili olsam kahkahayı basardım.

katılıyorum. bir de "kız arkadaşımın yanında beni tartakladı" diye birden fazla yerde belirtmiş. belli ki kız arkadaşı yanında olmasaydı dert etmeyecekti sayın hazret.

ne günlere kaldık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archerman11 -- 1 Kasım 2017; 16:30:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    4 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Seni çalışan sanmis yoksa böyle yapmaz kimse müşterisine

• Apocalypto33 A kullanıcısına yanıt
    Ben büyük bir firmada çalışıyorum derken yoğunluk açısından daha yoğun bir firma olarak belirtmek istedim. Satış danışmanı olarak çalıştığım için yillardir müşteri iliskileri konusunda tecrübe edindiğimi düşünüyorum ve şuan çalıştığım bölgede bir çok insanın aldığı ürünlerin garantisinin olup olmadığını bilmediği bize değişim yapmaya gelirken mahcup geldiğini biliyorum fakat çalıştığım sürece hicbir kişiye bu şekilde bir davranışta bulunulmadi.

Olayı aynen bütün platformlara aktarıyorum ki benim acimdan hicbir sorun yok; benim amacım insanlara bu şekilde hizmet verilmemesi ve 10 liraya alınan veya 200 liraya alınan ayakkabının benim acimdan hicbir farkı yoktur. Mesele şurada ben günde 10 lira kazanmak bazen saatlerce çalışıyorum alin terimi döküp çalışıp kazandığım parayı harcarken de bin defa düşünüyorum. Kimseden daha zengin kimseden daha ustun değilim. Belirtmek istediğim islerin içinde olmama rağmen bana bu şekilde bir yaklaşımda bulunulması ve bana karşı şiddetli bir tutum sergilemesidir. Orada yazarak belirterek anlatmak istediğim budur. Sizin görüşlerinize de saygı duyuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: archerman11

quote:

Orijinalden alıntı: Apocalypto33

Firmanızın mağaza müdürü; benim gibi bilgisayar mühendisliği okuyan aynı zamanda perakende sektöründe büyük bir kurum bünyesinde yıllardır bu sektörde çalışan bir kişiye böyle bir tavır ve tutumda bulunduğuna göre ;

katılıyorum. bir de "kız arkadaşımın yanında beni tartakladı" diye birden fazla yerde belirtmiş. belli ki kız arkadaşı yanında olmasaydı dert etmeyecekti sayın hazret.

ne günlere kaldık.

Kız arkadaşım olsa veya olmasada durumum veya şikayetim değişmezdi. Fakat şöyle düşünün kendinizi kız arkadaşınızın yanında böyle bir olay yasamak ister miydiniz? Sonradan dedim keske tek başıma gitseydim de boyle bir olayı kendisi yaşamasaydı.

Biraz empati yaparsanız olayı anlayabileceginizi düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.