Şimdi Ara

Silinsin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yıllarca çalıştıktan sonra birkaç sene kendi başıma kafamı dinlemek istiyorum.
    Arkadaş,aile vs bana pek bir şey ifade etmiyor.
    Maddi sorunum yok.Türkiye nin herhangi bir yeri olur.
    Bunu defalarca ailemle konuştum fayda etmedi,benden günah gitti dedim.
    Banka hesapları,kredi kartı vs gibi şeylerden takip edilebilir miyim?
    Mutlaka polise haber vericeklerdir haber giderken haber bıraksam da.
    Herhangi bir GBT'de haber gider mi ? Veya ev kiralasam sözleşme üzerinden bana ulaşmak oldukça kolay mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TFK213 -- 14 Ocak 2019; 19:19:55 >

• Banka kartı, kredi kartı ile nerden alışveriş yaptın, nereden para çektin bulabilirler. Sen ne kadar haber bıraksanda, onlar polise gidip canının tehlikede olduğunu söylerlese polis zorunlu olarak seni arama çalışmaları başlatır. hatta kendini müge anlıda bile bulabilrsin.
  • warrior1919 W kullanıcısına yanıt
    Aklıma zaten gelen direk müge anlı.Başka bir arkadaş nakit kullan farklı şehirlerden para çek dedi o da bir yere kadar sonuçta kalacağım yerden otel,ev kiralama vs direk ulaşırlar gibi geliyor bana çıkar yol bulamadım :D
  • eğer maddi sıkıntın yoksa git istediğin yere 3 -5 ay kafanı dinle bazen mekan değiştirmek ortam değiştirmek iyi gelir insana tebdili mekan da ferahlık vardır. yalnız kredi kartından nerde olduğunu bulabilirler...
  • evet amacım o biraz rahatlamak ferahlamak çevreden kurtulmak..sadece nakit iş görebilir ama dediğim gibi kira vs sözleşme yapıcaksan bu belgeler yüzünden kolay bulunurum gibime geliyor
  • Yurtdışına tatile çık.
  • Ailen niye salmiyor ki seni bu kadar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.