Şimdi Ara

SİLİNSİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
5.670
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yurtdışında 550 USD'ye satılan S10E bu telefondan 700 TL daha ucuza satılıyor. İnanılmaz bir olay gerçekten. Normal şartlar altında fiyatı 4000 TL'yi asla bulmaması gereken ürünü 6000 üstü çizilip 5000 diye satıyorlar. Vallahi nitelikli dolandırıcılık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightsniffer -- 15 Haziran 2019; 19:16:16 >
  • Ahlaksızlar. Almayın bu şark kurnazlarından. Bir de utanmadan 6000 TL'den düşürmüşler Mi 9'u, lütfediyor beyefendiler. Bunlardan alacağıma, gittim pasaport kayıtlı Mi 9 aldım, 3500 TL'ye. 5000 nerede, 3500 nerede...

@Matias12

Kardeşim internette, her yerde 3500'e satılıyor sıfır kapalı kutu ve pasaport kayıtlı. Haberin olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 15 Haziran 2019; 20:1:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

Ahlaksızlar. Almayın bu şark kurnazlarından. Bir de utanmadan 6000 TL'den düşürmüşler Mi 9'u, lütfediyor beyefendiler. Bunlardan alacağıma, gittim pasaport kayıtlı Mi 9 aldım, 3500 TL'ye. 5000 nerede, 3500 nerede...

@Matias12

Kardeşim internette, her yerde 3500'e satılıyor sıfır kapalı kutu ve pasaport kayıtlı. Haberin olsun.
    Doğrudur hocam serbest piyasa sonuçta isteyen istediği fiyata satar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matias12 M kullanıcısına yanıt
    ülkemizde pek serbest piyasa değil işte. bu vergilerle, imei kayıt ücretleriyle pek serbest olamıyor. o yüzden fiyatlar bu halde
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.