Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MILWAUKEE BUCKS -- 23 Aralık 2021; 5:40:6 >

• Silinsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Caty]

Bu karikatür bana uymuyor çünkü ben kız arkadaş bulmak için kitap okumuyorum

Zaten kitap okuyordum ee neden bu vesileyle yeni biriyle tanışmayayım dedim
  • 1000Kitap'ı da bırakma zamanı gelmiş.
  • İnstragramda kahve fotolarının altında kürk mantolu madonnanın ve charles bukowskinin ne kadar da güzel bir kitap olduğunu anlat

Modası geçmiş olabilir aman dikkat

Ha birde sakın aşkın metafiziğinden bahsetme

Önce diline sonra beline kuvvet
  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    hocam güldürdünüz :D
  • Arkadaş hiç bir şeye güven bıraktırmıyorsunuz ayıp!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    4 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biraz linç gelmiş ve daha gelecek de gibi ama gereksiz bence. Şöyle bir husus var öncelikle, eğer kız arkadaş arayışı için 1k'ta yorum yazacaksan, kesinlikle elindeki telefonu yere bırak ve hayatta daha ne kadar bunun gibi saçmalık yaptın veya yapıyorsun gözden geçir. Ama gayet doğal bence düşündüklerin çünkü zaten kız arkadaş bulacak ortamın olmadığından bahsetmişsin, elbette güzel olur kitap okuyan, eleştiren kişilerle vakit geçirmek. Dolayısıyla tepki gösterilecek bir şey sorduğunu düşünmüyorum. Ha, ana konuya gelecek olursak, bulabileceğini zannetmiyorum böyle bir sitede. Belki şansına denk gelirsin orasını bilemem. Onun yerine dışarıda çimenlere uzan oku veya kitapçıları kütüphaneleri sık ziyaret et mümkünse.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.