Şimdi Ara

Silinsin. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    O zaman durum değişir. Araba parası diye kötü dersaneye gitme o zaman Zaman ve para kaybı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece hocalara geldikten mi çalıştınız ? Not çıkardınız mı kaç sb bitirdiniz matematik adına
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hytfjserjbv

Arkadaslar ea ydim bu sene 1.7k siralama yaptim eger tavsiyeme kulak verecekseniz ben dershaneye gitmeyin derim gerçekten youtubedaki hocalar cok iyi mat1-2 yi hocalara geldikten tertemiz bitirebilirsiniz geoyuda kenan karadan sorulariniz icinse artik soru cozumu olmayan (kaliteli) kitap kalmadi sayilir yazik 25 35 arasi ise dershane hic degmez vermeye
    Bu arada eklemek istedim hocalara geldigi kucumseyenler var ama ben bu mat netlerini onlara borcluyum

tebrikler hocam edebiyat ve matematik için nasıl çalıştınız ?

• Dershaneye gitmedim. İlk senemde ea da 5k yaptım. Evde kendim çalışarak. ( dipnot: lisem leşti hatta daha iyi yapardım. Nefret ediyordum okulumdan)
    Hocalara para yedirmeye gerek yok. Düzenli bir şekilde evde çalış. Hem vakitten de kar edersin. Dershaneye gitme süren, ders başlayacak, tenefüs, dersi bölenler vs. Gereksiz zaman ve konsantrasyon kaybı bence. Evde çalışma sıkıntın yoksa kendin daha başarılı olursun. Sonra o paraylada ünide kendine araba alırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.