Şimdi Ara

Silinsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorgunn# -- 27 Temmuz 2019; 22:5:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam dershaneye gideceğinize belediye kurslarına gidin ben gidiyordum dershaneden farkları yoktu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memnun muydun
    Sistem nasıldı
    sorum çözümleri vs

• Kütüphanede çalışın; soru çözümleri için de belediye kurslarında varsa orayı yoksa da burayı, kunduzu ya da şehrinizde bulunan ve ucuza bi çok dersten özel ders veren derece öğrencilerinin bilgilerini kullanın soru çözüm kaynağı olarak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtube onların hepsine bin basar

• Dershaneye gitmeyin.Behzat Rasuli ile matematiği,Yavuz tuna ile coğrafyayı,Umut öncül,ertan sinan şahin ile fiziği,selin hoca ile biyolojiyi,kimya elbistan ile kimyayı,selami yalçın ile tarihi,kenan kara , metin hocam ile geometriyi,önder hoca ile türkçeyi halledin.
  • yorgunn# Y kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam ben direkt hiç youtubedan çalışmadığını varsayarak söylemiştim:D kafa yeme doğru ama

• Cok pahali o ne oyle? Burda 7.2kdan basliyor da 12k duydum en fazla. Sehir Denizli.

• Dersane devri benim gözümde bitti. Hemen hemen bütün eksiklerimi youtubeden hallettim. Ücretli ertan sinan+behzat rasuli (bu hocaların alternatifi de olabilir) alınırsa daha da iyi olur. Dersaneye boşa para vermeyin bence. Tabiki kişisel farklılıklar olabilir. Bu benim fikrim

• hocam araba al arabada çalış gezerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ea ydim bu sene 1.7k siralama yaptim eger tavsiyeme kulak verecekseniz ben dershaneye gitmeyin derim gerçekten youtubedaki hocalar cok iyi mat1-2 yi hocalara geldikten tertemiz bitirebilirsiniz geoyuda kenan karadan sorulariniz icinse artik soru cozumu olmayan (kaliteli) kitap kalmadi sayilir yazik 25 35 arasi ise dershane hic degmez vermeye
    Bu arada eklemek istedim hocalara geldigi kucumseyenler var ama ben bu mat netlerini onlara borcluyum

Silinsin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.