Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swendlerxxx46 -- 14 Haziran 2020; 10:21:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ben bu sene eğitim akademiye gittim çoğu yönlendirmeler sonrası. Bölümüm pdrydi ama sınıftan atananların olduğu uzun liste vardı açıkçası atama reklamında. Gkgy eğitimde gerçekten çok iyiydi hocalar. Kaynak konusunda çok bonkörler. Hangi yayın istiyorsan 1 sb 1 ka seti veriliyor. Konu anlatım yerine 1 sb daha isteyebilirsin. Ben gkgyden 2 eğitimden 2 sb seti aldım. Alandan konu anlatım ve soru bankası aldım. Ayda bir genel tekrarlar, hocaların kendi hazırladğı denemeler yapılıyor. İrfan ve Taner hoca var alanlarında çok iyiler. Ha benim pdr alanında sadece 2 hoca girdi. Çok detaycı gidemedik 6 saat alan dersi veriliyordu kasımda başlandı temmuz 1 de bitti alan dersleri. Alandan çok çok memnun değildim. Ama gkgy eğitim çok iyiydi. Hocalar çok güler yüzlü yardımseverdi.

Diğer dershaneler için ne diyebilirim bilmiyorum. Pegemin adı değişti. Alan hocaları görselden geliyoe öğrenciler taa ordan oraya geliyormuş öyle bir şey vardı. Şimdi ne oldu bilmiyorum. Görselin eski havası kalmadı diyorlar. Birim teorem çok önerilmiyor. Yargı da yayın olarak pek iç açıcı bir yayın değil o yüzden tercih etmedim. Böyle hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Pdryildiz

Hocam ben bu sene eğitim akademiye gittim çoğu yönlendirmeler sonrası. Bölümüm pdrydi ama sınıftan atananların olduğu uzun liste vardı açıkçası atama reklamında. Gkgy eğitimde gerçekten çok iyiydi hocalar. Kaynak konusunda çok bonkörler. Hangi yayın istiyorsan 1 sb 1 ka seti veriliyor. Konu anlatım yerine 1 sb daha isteyebilirsin. Ben gkgyden 2 eğitimden 2 sb seti aldım. Alandan konu anlatım ve soru bankası aldım. Ayda bir genel tekrarlar, hocaların kendi hazırladğı denemeler yapılıyor. İrfan ve Taner hoca var alanlarında çok iyiler. Ha benim pdr alanında sadece 2 hoca girdi. Çok detaycı gidemedik 6 saat alan dersi veriliyordu kasımda başlandı temmuz 1 de bitti alan dersleri. Alandan çok çok memnun değildim. Ama gkgy eğitim çok iyiydi. Hocalar çok güler yüzlü yardımseverdi.

Diğer dershaneler için ne diyebilirim bilmiyorum. Pegemin adı değişti. Alan hocaları görselden geliyoe öğrenciler taa ordan oraya geliyormuş öyle bir şey vardı. Şimdi ne oldu bilmiyorum. Görselin eski havası kalmadı diyorlar. Birim teorem çok önerilmiyor. Yargı da yayın olarak pek iç açıcı bir yayın değil o yüzden tercih etmedim. Böyle hocam
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swendlerxxx46 -- 14 Haziran 2020; 10:19:24 >

• Hocam türkçe hocası çok iyi gerçekten. Alana da giriyor aynı hoca bahsediyordu. Dilbilgisi ve edebiyatı çok güzel anlatıyor yazısı tahtada hayran kalınasıydı. Ben çok beğeniyordum kendisini.
    Coğrafya da 2 hoca var. Utku hoca çok iyiymiş. Bende notları vardı. Diğer hoca girmişti. O da iyiydi bana göre. Gayet etkili anlatıyordu. Esprili biriydi.
    Tarihte hoca sayısı çeşitli ama hepsi birbirinden iyi. Ben tarihten bu yıl 3 yanlış yaptım coğ 1 anayasa 1 yanlıştı. İnkilap hocası çok çok iyiydi. Genel tarih hocası bize başka hoca girdi. Pek memnun kalamadım. kendim hallettim. Ama o hoca gitti gerçi. Anayasa hocasu genel tarihe giriyordu diper sınıflarda çok memnunlardı.
    Matematik yeni başlamış bir hoca girmişti. Pek iyi değildi. Bizim pdrcilerin matematiği iyi diye ınu vermişlerdi.
    Diğer matematikçinin dersine gidiyordu çoğu o saatte. Diğeri daha iyiymiş. Etrafı hep kalabalık oluyordu.

• Pdryildiz P kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swendlerxxx46 -- 14 Haziran 2020; 10:19:49 >
  • Hocam hangi yayın isterseniz o geliyor
    Bn yediiklim ve pegem aldım.
    Yargı/lider/pegem/yediiklim yayınları var
    Alanda da özellikle kendi istediğin olabilir. Ben murat civelek hoca vardı alanımızda onu almıştım.

Ayrıyeten dershane uzman kariyerin gkgy eğitim yaprak test setini veriyor.

• Pdryildiz P kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swendlerxxx46 -- 14 Haziran 2020; 10:20:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    12 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rica ederim. Umarım faydalı olmuşumdur. İyi puan almanız dileğimle 🙏

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.