Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skbdyı -- 14 Temmuz 2021; 2:24:17 >

• Bu başlığın altına yazılacak ilk araba: Ford tourneo connect gibi yazılan, ruhsatta ticari diye geçen taşıt
  • 500L 'ye binip rollenen varsa tebrik etmek lazım gerçekten.
  • Benim gördüğüm kadarıyla 1.0 tsi & 1.2 tdi kullanan polo, golf ve leon kullanıcıları ile bmw 3.16i kullananlar daha çok havaya giriyor.

Aynı hava 2.0 tfsi kullananlarda yok ama. Arkadaşım 2.0 tfsi ile her akşam yukarıda yazdıklarımla dalga geçiyor, adamlar hala porsche kullanıyormuş havasında
  • 3 serisi kullananlarin adi cikmis asil piyasayi saydiklarim yapiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: skbdyı

3 serisi kullananlarin adi cikmis asil piyasayi saydiklarim yapiyor
    Mini cooper

Fiat 500l

Ww beetle

Valla hocam şu üçlü tarz araçlar sınıfına giriyor. Bir insan bunlardan birini alıyorsa genelde giyimine-kuşamına da dikkat ediyor, araba ile uyumlu dolaşıyor. Bu arabalardan kullananlar var çevremde, daha hiçbirinin elinde starbucks bardağıyla poz verirken görmedim. Buzdolabı beyazı ticari mal yada kar gözüyle bakılan otomobiller değil.

3 serisi konusunda hala sözümun arkasındayım. Daha geçen gün mazot alırken istasyonda yanımda duran bir 3.16i sürücüsü hanımefendi 100 liralık doldurup yakıtı ödedi, arabaya bindikten sonra bardaklıktan boş bakın altını da çizeyim BOŞ karton starbucks bardağını cama doğru tutup story çekti.

Arabadaki lastiklerin yanağıda off-road araçlarıyla kapışır. O kadar boşline bmw.

• Dedi Tuğralı doblosu ile ....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alik01

500L 'ye binip rollenen varsa tebrik etmek lazım gerçekten.
    Bir gün otobanda 130 ile öndeki aracın arkasından gidiyorum. Otoban da kalabalık malum İstanbul'dan çıkmaya çalışıyoruz. Arkama bir tane 500X geldi içinde bayan şoför. Selektör attı, önüm doluydu sağ şerit de 90 ile falan gidiyor, yol vermedim. Tekrar selektör attı ben de dörtlü yaktım hani nereye gideyim diye. Kadın baktı yol vermiyorum, ilk fırsatta attı kendini sağa, paldır küldür makas ata ata gitmeye başladı. Kısa sürede de gözden kayboldu. 130 ile gidiyorsak ve benden uzaklaşıyorsa, makaslara girdiği hızı siz tahmin edin.
  • Fluence-Megane-Clio Sw-Egea 1.torba (ölüm korkusu 0 / şirket spec / arabayı limitlerde kullanmayı sever / gece 2 de bile anlamsız bir acelesi vardır)

F30-Leon-Civic 2.torba ( hepsi body kitli, dönüşümlü / yazılım severler/ seri makas yeteneği var / mermiler seksin alemde teksin gibi sözler ile birbirlerine +10-15 beygir bağış ederler)

Passat-Mondeo-A4 3.torba (fabrika çıkışlı çakar-sirenli / trafik derdi yok / kalın dat daat sesi ile ambulanstan bile yol isteme özelliği var)

Micra-Beetle-Juke 4.torba ( direksiyonla sürücü arası yaklaşık olarak 12mm mesafe / araba içinde renkli çıkartmalar / sinyal verildiği an o şeritte araba olması önemsiz / ayna kullanmayı sevmez)

*Eğer Egea ve Megane beyaz renkli, zindan filmli ve plakalıkta kiralama aracı ibaresine dair bir kanıt yok ise otomatik olarak 3.torbaya geçer

Dileyen herkes gelmesini istediği kurayı yazabilir..

• AsiretinMarjinalCocugu kullanıcısına yanıt
    Ben 4. den çekeyim en iyisi.
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Oyle aga bende cok gordum garip bir tribe griyorlar bu araclarda maybach kulaniyolar sanirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiretinMarjinalCocugu

Fluence-Megane-Clio Sw-Egea 1.torba (ölüm korkusu 0 / şirket spec / arabayı limitlerde kullanmayı sever / gece 2 de bile anlamsız bir acelesi vardır)

F30-Leon-Civic 2.torba ( hepsi body kitli, dönüşümlü / yazılım severler/ seri makas yeteneği var / mermiler seksin alemde teksin gibi sözler ile birbirlerine +10-15 beygir bağış ederler)

Passat-Mondeo-A4 3.torba (fabrika çıkışlı çakar-sirenli / trafik derdi yok / kalın dat daat sesi ile ambulanstan bile yol isteme özelliği var)

Micra-Beetle-Juke 4.torba ( direksiyonla sürücü arası yaklaşık olarak 12mm mesafe / araba içinde renkli çıkartmalar / sinyal verildiği an o şeritte araba olması önemsiz / ayna kullanmayı sevmez)

*Eğer Egea ve Megane beyaz renkli, zindan filmli ve plakalıkta kiralama aracı ibaresine dair bir kanıt yok ise otomatik olarak 3.torbaya geçer

Dileyen herkes gelmesini istediği kurayı yazabilir..
    çok iyi olmuş Valla

• AsiretinMarjinalCocugu kullanıcısına yanıt
    Benim Leon FR'da yazılım ve body kit yok yine de 2. torbadan mı giriyorum kuraya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.