Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 silinsin

Casper i 6gb ram 500gb hdd 15.6 inch ekran. Batarya bitik adaptörle çalışıyor. Klavyenin sağ tarafındaki numara tuşlarını çalıştıramadım farklı karakterler çıkıyor belki bir yöntemi vardır bilmiyorum. üstteki numaralar çalışıyor. Klavyede windows logolu tuş çalışmıyor. Başka bir sorun yok. Kozmetik olarak fotolarda görünüyor temiz. Alıcıya hayırlı olsun. Özelden iletişim kurabilirsiniz.

silinsin

silinsin

silinsin

silinsin

silinsin

silinsin

silinsin

silinsin

silinsin

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Bu kasaya 3630qm? Bilgisayarın Chipset'i nedir ve ekran kartı var mı? Bende bunun ikizi var hm65 chipsetli 2720qm işlemcili. Çok özel bir makine, satın alanı üzmeyeceğine eminim. Piyasada dalga geçer gibi atom işlemciler, celeronlar APUlar 3000 civarında giderken :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sreylare -- 10 Şubat 2021; 14:40:19 >
  • chipseti nedir bilmiyorum hocam harici ekran kartı yok bildiğim kadarıyla paylaşımlı ekran var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.