Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NonSteaM -- 12 Mayıs 2008; 18:09:05 >

• LAN ÇOCUK KAYBOL !!

OLAY ŞUNDAN İBARET ARKDAŞ CHARI VERDİ TAMAM AMA G1 E YÖNLENDİRİLMİŞ CHARI DÜZGÜN ALAMADIK E MAİL DEĞİŞMİYOR G1 BAŞKA CHARION MAİLİNİ VERİYOIR BİZE BENDE ISRARLA E MAİLİ İSTİYORUM ODA VERMİYOR !! ONAYLAMA KODU İLE BENİ YEMEYE ÇALIŞICAK BEKLE SS ÇEKMİŞTİK VERCEM ŞİMDİ !!

E MAİL ALMADAN TAKASA GİRMEM ORDA DEĞİŞEBİLİCEZ Mİ DİYE İSTEDİM AMA DEĞİŞMEDİ ÇÜNKÜ ŞİFREYİ VERMEDİN SÜREKLİ ATTIN !!! HADİ KOLAY GELSİN SS LER GELİYOR
  • ikinizede neden inanalım
  • Arkadasım 2md 1 shel nerde
    sen chara girmişsin charın id sifresi ne diye soruyosun bana
    ama tartısmıcam
    haram olsun sadece
    ayrıca g1 id sifre verdim
    gizli soruları verdim
    g1in şifreyi deiştirmişsn yeni şifreyi söylemiyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NonSteaM -- 10 Mayıs 2008; 12:41:58 >
  • Benim tek istedigim charımın g1inin şifresini deiştirdi onu geri vermesini istiyorum
    Mdler ve shel senin olsun
  • Bekle Yeni ResimLer Geliyor !!! Arkdaşım Md leri Ben ALmadım Chara Girmedim !!!

BNeyler Adam Bana 72 nin değil Başka Bir charın g1 ini veriyor ops1ki diye asıl char k3nzur !! bende ops1kiyi değişiuyorum ama Giremiyorum 72 ye aynı şifre ile Ne tesadüf ops1ki De oyunda Esiq Bi char !!!
  • Bak anlatamıyorum o g1 in icinde iki tane knight idsi var
    biri ops1ki dieri k3nzur
    ikiside icinde
    mdleri almıssın
    Chara bakiyim girmişmi diye baktım
    oyunda dedim noldu msnden charın şifreyi istedi
    dc ettirdim
    itemler yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    2 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İkinizede İnanması Güç
  • NaSıl 2 Cahr Oluyor Ya Ben Senden 2 MailiDe İstedim VerSen VerirDik Sorun Deil !!! Ops1ki başşkay Dı Siteden Baktım Hiç Bişi alınmamış !! Ama k3nzura 100 Dolarlık bişiler ALınmış !!! Buda Mı Garib 2 Side AYrı Ayrı Char !! G1 İle Adam Mı Yicen SAlak Deiliz O Kdar By by Veled !!!
  • Valla bişi anlamadım :)
  • mert abi olay şu

Arkdaş İle Takas Yapıcakdık !! Arkdaş Bana Charı Verdi ama g1 e yönlendirilmiş Bi char bu !! Ve g1 Şifresi Yanlış Diyordu !!! Bana Başka bi g1 veriyor ops1ki Diye Buda Normal Bi char !! bunu O Sanıp Değiştim Ama Baktım o 72 Deil Esiq Bi char !!! Daha Sonra E maili Değişiorum Ama Değişmemiş zecrin.34 Die Bi mail Şifresini İstedim Vermedi Bana Takası Bitirek Felan Ayağına Yattı !! İtemleri Gitmiş Miş !! G1 İle Beni Dolandırıcak Aklı Sıra !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.y.Z -- 10 Mayıs 2008; 12:58:41 >
  • mc senın msn adresin nedir?

ordaki Logans kim?
  • Logans benim
    Ayrıca madem inanmıyorsun adam akıllı takas yaptıma
    sana verdiğim g1 şifresini deiştirdin onu niye geri vermiyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NonSteaM -- 10 Mayıs 2008; 13:14:47 >
  • logans oyundaki charın ismiymiş !!! Ortağım Yok abi

Adam g1 cahiliyiz Die Yicekdi Arada !!
  • - M - C -

Arkadaş Herşeyi Anlattı Bana.Arkadaş Kendi Kazdığı Kuyuya Düşünce Millete Pis İftiralar Atıyo.
    Camur At İzi Kalsın..

TheHaGGarD
    Kim Kime İtemleri Seal OlmayaN Bi Char Versin? Versen Bile Ki Vermemişsin Sen Milleti Kandırıcam Die Kendi Yaptığın Sacmalığın Aleti Olmuşsun.Böyle Ufak Tefek Karalamalar İcin Milleti Zor Duruma Sokma.Eyer Kanıtın Varsa Resimlerinle Beraber Koy Foruma... Yazık Ya .
  • quote:

Orjinalden alıntı: K3N6N

- M - C -

Arkadaş Herşeyi Anlattı Bana.Arkadaş Kendi Kazdığı Kuyuya Düşünce Millete Pis İftiralar Atıyo.
    Camur At İzi Kalsın..

TheHaGGarD
    Kim Kime İtemleri Seal OlmayaN Bi Char Versin? Versen Bile Ki Vermemişsin Sen Milleti Kandırıcam Die Kendi Yaptığın Sacmalığın Aleti Olmuşsun.Böyle Ufak Tefek Karalamalar İcin Milleti Zor Duruma Sokma.Eyer Kanıtın Varsa Resimlerinle Beraber Koy Foruma... Yazık Ya .

Ben bi şerefsizlik yapıcak olsaydım Allah belamı versin
    bak başta ne diyorum takası yapmayalım o zaman diyorum
    adam ısrar ediyor bu durumda ben mi kazıklıcak kişi oluyorum

LoGanS///Hedefe 1 KaLdı...:
    kardes takasdan vazgectim ben
    çııÖÖçşıÜüHak edeni hayatıma sokarım hak etmeyenin hayatına sokarım :
    tamam kendin bilirsin
    LoGanS///Hedefe 1 KaLdı...:
    kusura bakma
    yok rica ederim
    e mail istemiyorum senden zqaten
    tel no istiyortum
    şifreyi güvenip değişcem gb ni vercektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NonSteaM -- 10 Mayıs 2008; 13:17:41 >

• SaoLasın K3N6N Abi
  • TheHaGGarD

Msn Ver Gel Sende Anlat Derdinii.
    Umarım Gecerli Bi Kanıtın Vardır.Kimseyi Sorgusuz Sualsiz Yargılamıyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: K3N6N

- M - C -

Camur At İzi Kalsın..

TheHaGGarD

İnsanlara güvenmek salaklık oluyor değilmi
  • E maili Neden VErmiyoRsun ? Bunu AÇıkLa
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.