Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firatkentli -- 25 Ocak 2010; 18:03:03 >

• necip, kardeşim sağlamdır kefilim her türlü

hayırlı satışlar kardeşim
  • tsk kardesım eyw sende olesin Mcx :DD
  • up
  • guncel
  • guncel Sp 74k oldu
  • inşallah satarsın ama çok para demişsin benim dün sattığım charın yanında ki ben 125 ytl zor sattım birde üzerinde 1200 silklik kullanılmaış pre + sp ticket vs bisürü şey vardı sen fiyatı 60-70 e fe felan çek ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _baron_

inşallah satarsın ama çok para demişsin benim dün sattığım charın yanında ki ben 125 ytl zor sattım birde üzerinde 1200 silklik kullanılmaış pre + sp ticket vs bisürü şey vardı sen fiyatı 60-70 e fe felan çek ..

cok komıksın fiyatı 60 70 cek demısın sanırım ılk alıcak sen olursun saf uyanık :))) charı o fiyata vercegıem delete ederım sen kendı malını vermıssın dıye basksıda verırmı sandın Hemoo:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firatkentli

quote:

inşallah satarsın ama çok para demişsin benim dün sattığım charın yanında ki ben 125 ytl zor sattım birde üzerinde 1200 silklik kullanılmaış pre + sp ticket vs bisürü şey vardı sen fiyatı 60-70 e fe felan çek ..

cok komıksın fiyatı 60 70 cek demısın sanırım ılk alıcak sen olursun saf uyanık :))) charı o fiyata vercegıem delete ederım sen kendı malını vermıssın dıye basksıda verırmı sandın Hemoo:))

Efendi konus !
  • quote:

Orijinalden alıntı: She Is Of Ren

quote:

Orijinalden alıntı: Firatkentli

quote:

Efendi konus !

bırak mahmut kendi kendine eğlensin ben cevap verme zahmetinde bile bulunmam bunlara işin gerçeği söylediğimiz zaman kabahat oluyor 220 ytl 100 lvl char almak varken kimse 87 chara zaten o parayı değil yarısını vermez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _baron_ -- 21 Ocak 2010; 15:50:16 >

• Baron musun nesin ıyıde sen benım charı kotulemye ne hakkın varkı ben ıstedgım fiyatı solerım sana ne kaca satıcagımdan sendemı sorcam fiyat ne eder sen hakımmısın savcımsın istedgım fiyatı yazarım almıyorsan gurultu kırlıgı yapma ısine gelmıyor madem yorumda yapma anladın sen onu!!!!!!
  • Char 88 lvl oldu honur Puan 809 oldu hala kasılıyor Odin serverde bow yada wiz char ile takas olur
  • up
  • char 89 lvl oldu FF devam upp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.