EAST EUROPA V7 harita Ender elektronik Metine gelmiştir. TÜM TÜRKİYE yi içeren haritayı temin edebilirsiniz.Ben yükledim gerçekten çok başarılı tüm iller en son otoyollar mevcut.daha detaylı incelemedim ama navigasyon yönünden artık sınır kalmadı sayılır.
Saygılar
Sedat abim, bir ara Istanbul´a ugrarsam bu Haritaya Metin abide yüklettirecem
quote:
Orijinalden alıntı: osmanbarış
Yasin bey, Nasıl ekleyebilirim? Lütfen anlatırmısın..
Forum DH Passat Severleri biraz arastir oraya Sedat abim icin yazmistim bir ara, orada görürsün hatta Link te vardir hazirini indirmek icin.
Arkadaşlar RNS 510 a hangi kamera takılabiliyor? İllaki özel bir kamerası mı var yoksa herhangi bir kamera takılabilirmi?
Yasin bey, Forumu didiklememe ramen özellikle senin yazdıklarını bulamadım linki..
arkadaşlar herkese merhaba, uzun zaman sonra artık tüm Türkiye nin haritası yayınlandı. Doğu avrupa V7 Tabi ki Rns510 ve Skoda Columbus larını benden alan arkadaşlarıma söz verdiğim gibi ücretsiz yüklemelerini yapacağım,
Arkadaşlar şu aşşağıdaki ürün hakkında ne diyorsunuz bilgisi olan varmı?
Eğer kullanabilirsem rcd 510'dan aynı anda hem kamera görüntüsü ( kılavuz çizgilerin çıkması çok önemli değil ) hemde solda OPS desteğini aynı anda alabilir miyim? ( ilk sayfada paylaşılan resimlerde olduğu gibi )
Kendi aracımda bu işi yapmaya kalksam yeni park sensör ünitesi ve/veya yeni gateaway ihtiyacım olur mu?
Teşekkürler
RNS 510 Hakkında
RNS 510 yeni firmware çıktı.fw3800.
resimler ve video aşağıda değişiklikler harika. 1.TABİKİ TÜRKÇEEEEEEE.Tüm yazılar ve yönlendirmeler sesler. 2.Açılış logosu değişmiş. 3.çok daha hızlı açılış ve kullanım. 4.POIlerde değişiklik var diyor ama orda bir sorun var şu anda daha tam test edemedim.
yoldaki trafik yoğunluğunu girip, rotanızı ona gore hesaplatabilir alternatif yollar önerisi alabilirsiniz.
Saygılar
EVET sonunda.
sedatline ve RNS 510 Median-Resimli navigasyon.
ufak tefek eksikler var ama kolay onlar:) Saygılar
2008 öncesi araç sahipleri akü bitirme konusuna dikkat etsinler, test ettim, türkçe yazılım harika. 3800 yada 3810 yazılımlarında dili türkçe yaparsanız sesle komut (voice control ) çalışmaz. Artı V7 haritada 38xx yazılımlarında POI ler çıkmaz, kısa zamanda ya haritayı ya da yazılımı güncellerler, onun için acele etmeyin
sedat bruder gene zehirliyorsun milleti :)) şimdi durup dururken getaway masrafı çıkaracan bana... malum benim passat bu yeni firmware lerle uykusuz kalıp hastalanıyor
eline sağlık
Arkadaşlar merhaba. Bir Superb ve Columbus(RNS-510) sahibi olarak bir sorum var. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim... Öncelikle cihazın tüm fonksiyonları sorunsuz şekilde çalışıyor, navigasyonda hedef girdiğimde yol bilgisayarında tüm bilgi ve komutları, cadde sokak isimlerini vs. alabiliyorum. Fakat hedefi girip "başlat" dediğimde beni ayrıntılı bir haritaya yönlendirmiyor, ekranda sadece genel olarak Avrupa haritası ve bulunduğum şehir olan Ankara'nın üzerinde bayrak resmi oluyor; bense Sedat Bey'in 27 Aralık tarihli mesajındaki resimde görüldüğü üzere navigasyon boyunca detaylı harita üzerinde çıkıştan varışa kadar aracın tüm hareketlerini vs. görmek istiyorum. Biraz acemiyim, çözemedim bunu, bir yerlerde yanlış yapıyorum, ama nerede? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler... Bu arada cihazda V7'den bir önceki harita -sanırım V6 ya da V6.1 idi- o yüklü...
biraz bodoslamadan giriş yapacağım ama GPS bağlı değil mi?