Şimdi Ara

silinsin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
3
Favori
38.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: çok bilinmeyenli denklem

Arkadaşlar, merhaba bu forumda yazan bir arkadaşın RNS 510' unu herhangi bir aksilik olmazsa yarın akşam teslim alacağım, fiyatta anlaştık.

Sizden yardım etmenizi istediğim bir konu var.

Benim aracım 2006 Passat TDİ Comfortline, bu alacağım RNS 51O da akü bitirme problemi yaşarmıyım, ya da böyle bir problem varsa bu sorunu nasıl giderebilirim. Bilen biri varsa yardımcı olusa çok makbule geçecek.

VW Passat, Taner GÖDE, Sedat 27, Srcn09 ve bu başlıkta buraya yazan ve bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.

Sedat Abim'in dediği gibi Akü bitirme problemi olabilir ancak siz RCD-510 'unu RNS -510 sanmıştınız...

2008 ve öncesi araçlarda Metin Bey akü bitirme olabilir demişti dikkat etmek gerek

• bir arkadasım almanyadan çok çok temiz ve az kullanılmış bir rns 510 getirdi. satmayı düşünüyorum. piyasasınıda çokiyi bilmiyorum. 2500 tl düşünüyorum. uygunmudur görüşlerinizi bildirirseniz memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UGURUM79

bir arkadasım almanyadan çok çok temiz ve az kullanılmış bir rns 510 getirdi. satmayı düşünüyorum. piyasasınıda çokiyi bilmiyorum. 2500 tl düşünüyorum. uygunmudur görüşlerinizi bildirirseniz memnun olurum.

Fiyat normal önemli olan ürünün çalıntı olmaması bende RNS-510 arıyordum Ender Elektronik'te fiyat 3.500 Bulunca erteledik
  • çalıntı olma ihtimali sıfır. ordanda iyi bir fiyata alınmış bir makina ucuza da alınmamış zaten. arkadasım kendi arabasına almış sonra satmak zorunda kalmıs arabayı . burda daha iyi bir fiyata gider diye getirdi.ilgilenen arkadaşlar her türlü tetkikini yaptırabilir ve sordurabilirler .
  • Daha öncede yazmıştım 2008/6 öncesi cihazlarda gateway modul yüzünden akü sorunu çıkarma ihtimali çok yüksek.
    Araç bir bilemedin iki günde akü bitirir..
    3-5 armayın enderelektronik metin ile görüşün sorunsuz 4-4 lük cihaz alın sonra çok uğraşırsınız..

Şu poi konusu hoşuma gitti sanırım poi inspector ile yapıyorsunuz birde şu tr deki poleri ekeyebilseniz full olarak super olur.
    Sonrada bizimle paylaşırsanız çok seviniriz,bu arada yapabileceğim bir şey olursa yardımcı olmak isterim.
    aracımda aynı zamanda igo son versiyon cihazım mevcut ve rns510'dan çok çok daha iyi malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CumhurBahar -- 11 Haziran 2010; 22:51:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn09

quote:

Orijinalden alıntı: UGURUM79

bir arkadasım almanyadan çok çok temiz ve az kullanılmış bir rns 510 getirdi. satmayı düşünüyorum. piyasasınıda çokiyi bilmiyorum. 2500 tl düşünüyorum. uygunmudur görüşlerinizi bildirirseniz memnun olurum.

Fiyat normal önemli olan ürünün çalıntı olmaması bende RNS-510 arıyordum Ender Elektronik'te fiyat 3.500 Bulunca erteledik

keşke ankara da olsaydınız
    montaj, gps anteni ve vagcom ile kodlama vs. hepsini 2200 tl ye yapıyorum.
    gerçi bir ara istanbula gelmeyi düşünüyorum ama nerden baksanız bir ay sonra...

• bu alet harika bişey ama 2200 de çok para
  • RCD 510 lar ne kadar arkadaşlar
  • Artık RNS-510'na usb girişi bağlanarak da video(DVD) izlenebiliyormuş. Çözüm Ender Elektronik'de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 512M -- 18 Haziran 2010; 13:54:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayhan Kaptan

Söylediğiniz fiyata bluetooth kit de dahil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: munans

quote:

Orijinalden alıntı: Ayhan Kaptan

Söylediğiniz fiyata bluetooth kit de dahil mi?

malesef sadece yazdıklarım...
  • Arkadaşlar bir konu hakkında fikrinizi almam gerekiyor, ben işin içinden çıkamadım, bu yüzden yardımlarınıza ihtiyacım var.

Bildiğiniz gibi piyasada satılık "RNS 510" lar var, kimisinin fiyatı 2 milyar kusur, kimisinin fiyatı 3 milyar kusur.

1-2 ay içinde belki daha kısa bir zaman içinde RNS 510 almayı düşünüyorum, ama ürünlerin çalıntı olabilme ihtimali kafamı oldukça karıştırıyor.

Sizce ne yapmalıyım, daha ucuz bir ürün varken pahalı olan ürünü mü almalıyım, yoksa ucuz olan ürünü mü tercih etmeliyim,

Pahalı olan ürünün ucuz olan üründen "FARKLI" olduğunu nasıl anlayacağız ?

Ya da bir ürünün çalıntı olmadığını anlamak için ne yapmak gerekir ?

Evet, arkadaşlar, yardımlarınızı bekliyorum, kafam oldukça karışık.

Konu hakkında bilgisi olan özellikle "Vw Passat, Srcn09, Errdm, Taner GÖDE" ve diğer arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

Gerçekten kafam çok karışık.

Çalıntı bir ürünün vebalini almaktansa mp3 çalmayan teybimle gezmeyi yeğlerim. Üzerinde hassasiyetle durduğum bir konudur bu. Bu yüzden de yardımlarınıza ihtiyacım var.

• quote:

Arkadaşlar bir konu hakkında fikrinizi almam gerekiyor, ben işin içinden çıkamadım, bu yüzden yardımlarınıza ihtiyacım var.

Bildiğiniz gibi piyasada satılık "RNS 510" lar var, kimisinin fiyatı 2 milyar kusur, kimisinin fiyatı 3 milyar kusur.

1-2 ay içinde belki daha kısa bir zaman içinde RNS 510 almayı düşünüyorum, ama ürünlerin çalıntı olabilme ihtimali kafamı oldukça karıştırıyor.

Sizce ne yapmalıyım, daha ucuz bir ürün varken pahalı olan ürünü mü almalıyım, yoksa ucuz olan ürünü mü tercih etmeliyim,

Konu hakkında bilgisi olan özellikle "Vw Passat, Srcn09, Errdm, Taner GÖDE" ve diğer arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

Çalıntı bir ürünün vebalini almaktansa mp3 çalmayan teybimle gezmeyi yeğlerim. Üzerinde hassasiyetle durduğum bir konudur bu. Bu yüzden de yardımlarınıza ihtiyacım var.

RNS 510 u dogus 8.000 tl ye getiriyor , gercekten astronomik bir rakam.güvenilir ama değmez..

Ender elektronikte 3200 tl civarıydı en son ancak ,acıkcası ben kefil olurum..Getirdikleri cihazlar çalıntı vs değil..Zaten metin abi öle gelen malları geri yolluyor..Tercan abi ordan almıştı..Kargoda bir sorun olmuştu , ürünü geri alıp yeni ürünü yolladı Tercan abiye..ancak suan ellerinde cihaz yok..Almanyadan getirtemiyorlar..

Elden 2. el alacaksanız öncelikle aldıgınız ürünün kod unu ve kullanma kılavuzunu aldıgınız kişiden mutlaka isteyin..piyasada cok fazla calıntı RCD ve RNS turevi cihaz var..

Bizde rcd 510 var..Orjınal kullanma kılavuzu ıcınde kodu yazılı..Satarken onla satarım , alanında içi rahat olur..

Bence en önemli şey aldıgınız urunun orjınal kullanma kılavuzu ve kodu..

• quote:

Orijinalden alıntı: errddm

quote:

Arkadaşlar bir konu hakkında fikrinizi almam gerekiyor, ben işin içinden çıkamadım, bu yüzden yardımlarınıza ihtiyacım var.

RNS 510 u dogus 8.000 tl ye getiriyor , gercekten astronomik bir rakam.güvenilir ama değmez..

Ender elektronikte 3200 tl civarıydı en son ancak ,acıkcası ben kefil olurum..Getirdikleri cihazlar çalıntı vs değil..Zaten metin abi öle gelen malları geri yolluyor..Tercan abi ordan almıştı..Kargoda bir sorun olmuştu , ürünü geri alıp yeni ürünü yolladı Tercan abiye..ancak suan ellerinde cihaz yok..Almanyadan getirtemiyorlar..

Elden 2. el alacaksanız öncelikle aldıgınız ürünün kod unu ve kullanma kılavuzunu aldıgınız kişiden mutlaka isteyin..piyasada cok fazla calıntı RCD ve RNS turevi cihaz var..

Bizde rcd 510 var..Orjınal kullanma kılavuzu ıcınde kodu yazılı..Satarken onla satarım , alanında içi rahat olur..

Teşekkürler Errddm Bey, gerçekten çok kafamı karıştıran bir konu bu.

Peki ürün kodunu aldığım ve yetkili serviste teyit ettirdiğim bir cihazın çalıntı olma ihtimali varmıdır ?

Ürün kodu yeterlimidir, ya da cihazın seri no.sunu da almakta gerekir mi, ya da bunlar olsa ve yetkili servisten bunları teyit ettirsek yine de yeterli olmaz mı ? Açıkçası kafam çok karışık.

Ya da sizinde referans gösterdiğiniz gibi gidip Ender Elektronikten almak en iyisimidir, biraz fazla para ödesek bile.

Ucuz olan RNS 510' ların çalıntı olması kuvvetle muhtemelmidir ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: errddm

quote:

Teşekkürler Errddm Bey, gerçekten çok kafamı karıştıran bir konu bu.

Peki ürün kodunu aldığım ve yetkili serviste teyit ettirdiğim bir cihazın çalıntı olma ihtimali varmıdır ?

Ürün kodu yeterlimidir, ya da cihazın seri no.sunu da almakta gerekir mi, ya da bunlar olsa ve yetkili servisten bunları teyit ettirsek yine de yeterli olmaz mı ? Açıkçası kafam çok karışık.

Ya da sizinde referans gösterdiğiniz gibi gidip Ender Elektronikten almak en iyisimidir, biraz fazla para ödesek bile.

Ucuz olan RNS 510' ların çalıntı olması kuvvetle muhtemelmidir ?

Acıkcası ben o sekılde bır urun alsam, aldıgım kısı bana urun kodunu, faturasını vs verse benım ıcım rahat olurdu..Hele serviste de teyit ettirdikten sonra pürüz çıkacagını sanmıyorum..

Şimdi reklam gibi olucak ama Ender Elektronikten sakat ürün cıkacagını sanmıyorum..

• Faturayı zaten hiçbiri vermiyor, ürün kodunu verenler oluyor.

İlginize teşekkür ederim,

Benim anladığım ürün kodunu alsanız bu yeterli olur diyorsunuz,

Faturayı ise ürünü sahibinden almıyorsanız bu ürünü satanların hiçbiri vermiyor zaten.

İlginize gerçekten teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 23 Temmuz 2010; 21:03:06 >
  • başka alternatifler üzerine konuşsak birazda. bu çok pahalı değil mi?
  • Hortlatayım dedim cok aşağıda kalmış.
  • Cihazı 1-2 ay önce 2760 a yükseltmiştim yazmayı unutmuşum.Cihaz güncellendikten sonra otamatik olarak gizli menüyüde açtı.
  • arkadaşlar dışardan rns 510 u araca takınca ürünü ayrıca tanıtmak v.s gerekiyormu rcd 310 sökülüp bu takılacak (2011 1.6 terndline)yoksa taktığımız zaman direk çalışırmı birde ürünün montajı ile ilgili bir döküman varmı teybin cerçevesi sökülecek sanırım ve taybi tutan 4 veda sökülecek deilmi başka püf noktası varmı ve klima v.s fonksiyonları direk ekranda çalışmaya başlıyomu bilginiz varmı?birdeni ayrıca gps anteni ayrı bir yere yerleştirilip ürünemi takılıyor yoksa ürünün üzerindemi gps anteni bulunuyor bu durum hakkında bilginiz varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulpa -- 1 Eylül 2010; 13:19:54 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.