Şimdi Ara

silinsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
3
Favori
38.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 512M

Rehber konusunda sorun yok ancak sms için telefonun desteklemesi gerekiyor. Fiyat KDV dahil 1.200 TL.

Geçenlerde buluşmamızda SUberB'ye RNS-510 + BLuetooth takılmıştı hangi marka takıldı bilmiyorum ama kullanıcının telefonu desteklememişti bizden bir kaç kişininkinden kontrol ettiler benim telefon desteklemişti

Teşekkür Ederim bizim RNS-510 + Bluetooh + kafalık monitörler =5.000 TL -5.500 TL ayırmak gerek gibi
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedat27 -- 7 Mart 2011; 15:50:27 >
  • Arkadaşlar Selamlar,

Aracımda (2007 1.6-fsi-comf) normal mp3 çalmayan radyo-cd var. RNS 510 çok güzel ama fazlaca pahalı.
    Navigasyon panel dvd vs ihtyacım yok sadece direksiyondaki telefon sistemini, kullanmak istiyorum.
    Direksiyonla uyumlu çalışabilecek bir bluetooth cihaz arıyorum. Serviste 400 cihaz 150 motaj 550 TL gibi bir fiyat verdiler.

Başka bir öneride bulunabilirseniz sevinirim.

Saygılar
    Murat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bikurti -- 1 Nisan 2010; 11:17:10 >
  • bikurti

bunun için en güzel çözüm PArrot kitlerden alman. ama serviste pahalı olabilir dışardan temin et.
    eger istanbuldaysan.ender elektronik Metin ile görüş.

0216 370 77 25

quote:

Orijinalden alıntı: bikurti

Arkadaşlar Selamlar,

Aracımda (2007 1.6-fsi-comf) normal mp3 çalmayan radyo-cd var. RNS 510 çok güzel ama fazlaca pahalı.
    Navigasyon panel dvd vs ihtyacım yok sadece direksiyondaki telefon sistemini, kullanmak istiyorum.
    Direksiyonla uyumlu çalışabilecek bir bluetooth cihaz arıyorum. Serviste 400 cihaz 150 motaj 550 TL gibi bir fiyat verdiler.

Başka bir öneride bulunabilirseniz sevinirim.

Saygılar
    Murat

• ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedat27 -- 6 Mart 2011; 0:57:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedat27

FISCON BASIC PLUS bluetooth kit

Çok güzel olmuş Sedat Abim Hayırlı olsun

• sercanım sagol.
    valla yeni gördüm:)

quote:

Orijinalden alıntı: srcn09

quote:

FISCON BASIC PLUS bluetooth kit

Çok güzel olmuş Sedat Abim Hayırlı olsun

• Selamlar,herkese
    RNS 510 ile ops için 1ko 907 530s-gateway sonrası sorun yapmayacaktır,Benim okuduklarımıa göre fabrıkadan 2008/6 sonrası demek. Öncesinde uretilenlerde yeni yazılımla akü sorunu ve extra takılan aparatlarda sorun olacaktır .
    Benim harita ile ilgili sorunum var bmw harıtasını atıyorlar daha güncel map fakat türkiye ile çok oynamıyorlar.
    Aranızda çalışma yapan varmı biraz ugrastım igo ile kullandıgım hız kameralarını eklemeyı ama sorun yaşadım.
    HArita ile oynayan ek yapan varmı aramızda?
  • MFD3 ün anlamı nedir acaba?
  • Arkadaşlar, ellerinize sağlık, çok guzel bilgiler bunlar.
    Benim öğrenmek istediğim RNS 510'nun fiyarı nedir, montajını kaça yapıyorlar, VW servislerinde satılıyor mu?
    Şimdiden teşekkürler.
  • rns 510 uygulamasıyla ilgili detay bilgiyi nerden alabilirim? Yurt dışından getirtsem ki imkan var, aracımın garantisine bir etkisi olurmu? ender elektronik te 3000-3500 tl civarında bir fiyat verilmiş, bana yüksek geldi, rns 510 u 650 eur a alabiliyorum şuan ama uygulamada sıkıntı yaşarsam hiç bir şeye yaramaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronin49

rns 510 uygulamasıyla ilgili detay bilgiyi nerden alabilirim? Yurt dışından getirtsem ki imkan var, aracımın garantisine bir etkisi olurmu? ender elektronik te 3000-3500 tl civarında bir fiyat verilmiş, bana yüksek geldi, rns 510 u 650 eur a alabiliyorum şuan ama uygulamada sıkıntı yaşarsam hiç bir şeye yaramaz...

Yurt dışında ki çoğu RNS-510 ( Ebayda satılanlar ) Çalıntı oluyor, Çalıntı oldukları için de fiyatı düşük tutuyorlar bu duruma çok dikkat etmenizi öneririm VW Almanya'da 2.000 € , TR VW 'de 8.000 Tl civarı ,

Ender Elektronik Metin bey ise ürünü orjinal şekilde satıyor herhangi bir çalıntı durumu olmadan ve tüm kodalamaları da yapıp size teslim ediyor bence onunla bir iletişime geçin fiyat yüksek ama yinede normal

• quote:

Orijinalden alıntı: kaganhak

Arkadaşlar, ellerinize sağlık, çok guzel bilgiler bunlar.
    Benim öğrenmek istediğim RNS 510'nun fiyarı nedir, montajını kaça yapıyorlar, VW servislerinde satılıyor mu?
    Şimdiden teşekkürler.

VW servisinde satılıyor ancak TR'de çok pahalı şeklilde satıp takıyorlar sırf cihaz 8.000 TL civarı

Maltepe'de bulunan Ender Elektronik ile iletişime geçebilirsiniz 3.000 - 3.500 TL arası değişen bir fiyatı var
  • Kusura bakmayın.bir süredir buraya bakmıyordum.
    BMW haritaları RNS 510 üzerinde kullanılıyor.hatta iki harita birleştriliyor.Ancak Türkiye için en iyisi şu anda VW V6 haritası. BMW 2010 Map daha güncel ama TR yok.

POI ler için ise denedim ancak olmadı.daha fazla ugrasmadım.aslında olur ugrasılsa.hız kameraları TR de pek dogru değil uygun datayı bulmak bile zor olacak
    bu nedenle fazla dert etmeyin

quote:

Orijinalden alıntı: hortlek

Selamlar,herkese
    RNS 510 ile ops için 1ko 907 530s-gateway sonrası sorun yapmayacaktır,Benim okuduklarımıa göre fabrıkadan 2008/6 sonrası demek. Öncesinde uretilenlerde yeni yazılımla akü sorunu ve extra takılan aparatlarda sorun olacaktır .
    Benim harita ile ilgili sorunum var bmw harıtasını atıyorlar daha güncel map fakat türkiye ile çok oynamıyorlar.
    Aranızda çalışma yapan varmı biraz ugrastım igo ile kullandıgım hız kameralarını eklemeyı ama sorun yaşadım.
    HArita ile oynayan ek yapan varmı aramızda?

• Multi Function Display Versiyon 3 demek.

quote:

Orijinalden alıntı: Egn805

MFD3 ün anlamı nedir acaba?
  • Evet uzun ugraslar ile tamamen kendime ait ufak bir değişim.doğuştan önce bende.

Resimde görülen POPULER YERLER benim ekledigim bri POI ancak burda biraz sıkıntı var onuda yapıcam umarım.

şimdilik kısmen türkçe RNS 510

silinsin

silinsin

silinsin

silinsin

• RNS 510 da hareket halinde görüntü için artık adaptore ihtiyaç yok.

ozel bir kablo aracılığı ile yazılımla Motion Free yapılabilir.

Araca tanımlı hızın 200km/s gibi ayarlanmasıyla yapılan sistem sorunsuzca çalışıyor.
    tarafımca denendi.

Yaptırmak isteyenler.
    Ender Elektronik Metin beyle görüşsün.
    maliyet:200 TL
  • quote:

RNS 510 da hareket halinde görüntü için artık adaptore ihtiyaç yok.

ozel bir kablo aracılığı ile yazılımla Motion Free yapılabilir.

Araca tanımlı hızın 200km/s gibi ayarlanmasıyla yapılan sistem sorunsuzca çalışıyor.
    tarafımca denendi.

Yaptırmak isteyenler.
    Ender Elektronik Metin beyle görüşsün.
    maliyet:200 TL

Hele bir cihaz alalım da gerisi gelir inşallah
  • Arkadaşlar, merhaba bu forumda yazan bir arkadaşın RNS 510' unu herhangi bir aksilik olmazsa yarın akşam teslim alacağım, fiyatta anlaştık.

Sizden yardım etmenizi istediğim bir konu var.

Benim aracım 2006 Passat TDİ Comfortline, bu alacağım RNS 51O da akü bitirme problemi yaşarmıyım, ya da böyle bir problem varsa bu sorunu nasıl giderebilirim. Bilen biri varsa yardımcı olusa çok makbule geçecek.

VW Passat, Taner GÖDE, Sedat 27, Srcn09 ve bu başlıkta buraya yazan ve bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 6 Haziran 2010; 14:29:33 >
  • aracın 2006 ise bitirme olabilir.denemen lazım.

quote:

Orijinalden alıntı: çok bilinmeyenli denklem

Arkadaşlar, merhaba bu forumda yazan bir arkadaşın RNS 510' unu herhangi bir aksilik olmazsa yarın akşam teslim alacağım, fiyatta anlaştık.

Sizden yardım etmenizi istediğim bir konu var.

Benim aracım 2006 Passat TDİ Comfortline, bu alacağım RNS 51O da akü bitirme problemi yaşarmıyım, ya da böyle bir problem varsa bu sorunu nasıl giderebilirim. Bilen biri varsa yardımcı olusa çok makbule geçecek.

VW Passat, Taner GÖDE, Sedat 27, Srcn09 ve bu başlıkta buraya yazan ve bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.