Şimdi Ara

silinsin (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yazıyı okudum ama sırf kafam dağılsın diye herkez benim gibi sevgilisinden ayrılmıs kafa dağıtmaya yer arayan tip değildir hocam yazıya biraz el atın
    Duruma gelince bence bu kadar bağlanmayın hocam yani kötü tecrübe ama hiçkimseye bağlanmayın dhda bikaç abi bana bi kızla çıkarken bile onu seveceksin ama bağlanmayacaksın derdi ben o hatayı ta en başda yapmısdım sizde yapmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

Yazıyı okudum ama sırf kafam dağılsın diye herkez benim gibi sevgilisinden ayrılmıs kafa dağıtmaya yer arayan tip değildir hocam yazıya biraz el atın
    Duruma gelince bence bu kadar bağlanmayın hocam yani kötü tecrübe ama hiçkimseye bağlanmayın dhda bikaç abi bana bi kızla çıkarken bile onu seveceksin ama bağlanmayacaksın derdi ben o hatayı ta en başda yapmısdım sizde yapmayın

Sende bizim kervana katıldın hayırlı olsun kardeşim

• Az sonra topic açıyorum bu konuyu kaç kişi baştan sona okudu diye
    İnsan arada paragraf falan yapar, hiç gözüm kesmedi direk kapıyorum valla, Allah yardımcın olsun...
  • Kardeş öle bi yazmışsın ki roman okumak daha kolay. Keşke yazını 5 farklı topiğe falan bölseydin.
  • Eğer aynı dertten muzdaripseniz akıp gidiyor benimkisi daha kötü kızın sevgilisi olduğunu bildiğim halde kıza hala aşığım ne yaptıysam unutamıyorum. İşin kötüsü çok yakınımda istesemde uzak olamıyorum. Yani senden de kötüleri var çünkü benim açılma ihtimalimde sıfır offffff of.
  • bütün yazını satır satır okudum.her aşk biter yüreğini ferah tut,unutacaksın(sana kesin unutamam diye geliyor ama) belli bir zaman sonra unutacaksın buna emin ol.kendini çok fazla kaptırmamaya çalış,daha fazla ders çalış,arkadaşlarınla daha fazla zaman geçir,araban varmış gece arkadaşlarınla rolling felan yap,çok fazla yalnız kalma ki onu düşünmeye, hayalini kurmaya fırsatın olmasın,uykun gelmeden yatağa girme.
    ""her gece yatağı yatıp gözümü kapadığımda yüzü gözlerimin önüne geliyodu"" bunu çok iyi anlayabiliyorum,sen herşeyi zamana bırak,"birgün onunla birlikte olabilirim" fikrini kafandan çıkar. hayat devam ediyor yaşamana bak..
  • Bende okudum tamamını,aynı durum kankamın başına geldi,yine bu arkadaş kalalım,arkadaşlığımız bozulmasın muhabbetleriZorla güzellik olmuyor ne yapacaksın.Seni istemeyeni sen hiç isteme,zor ama zamanla unutmaya çalış,her şey olacağına varır...
  • Bu iş yatar unut o kızı yasın kac ki daha dolu kız var ortalıkda :D
  • yapabiliceğin bişey yok bende sözlümden ayrıldım o kadar çok şey yaşamıştım geleceğe yönelik planlarımız vardı evlenecektik cocuklarımız olacaktı ama ne oldu elde avuçta "0" fazla zorlama bir gün seni senden çok seven biriyle karşılaşırsın
  • Okudum hepsini, klasik kız konusu. Hiç takma unut git. İddaya varım buraya yazıyorum 3-4 ay içinde gene böyle biri çıkcak bu kızdan hoşlanmamaya başlıyacaksın.
  • Yazıyı okudum sonuna kadar, normalde gelişen kız problemi.

Değmez abi ya, salla gitsin bak hayatın tadına

Yine çıkacak karşına öyle biriii.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.