Şimdi Ara

silinsin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghan91 -- 13 Mart 2013; 14:49:27 >

• Allah yardımcın olsun kardeşim.Özet geçecek olanlara teşekkürler
  • özet geç çok uzun işine yarar yorumlar almak istiyorsan ana fikri ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: PurpX

Allah yardımcın olsun kardeşim.Özet geçecek olanlara teşekkürler
    :)
    silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghan91 -- 13 Mart 2013; 14:50:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghan91

:)
    silinebilir

Alıntıları Göster
    kardeş okudum. valla durum zor gibi ama aşılmayacak türden değil. o aşkının bitmesi için uzak kalmanız gerek. sen acı çekiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukela

özet geç çok uzun işine yarar yorumlar almak istiyorsan ana fikri ver
    Bütün yazıyı okudum.İşin gerçekten zor kardeşim.Unutmaya çalış diyeceğim ama yapmayacağını biliyorum.Bir uğraş edin kendine o uğraşa odaklan.O uğraşı yaparken gerçekten eğlen ama.Böylece yavaş yavaş unutmaya başlayacaksın.Ha birde arkadaşlığı kesmezsen unutma sürecin 5 kat yavaş gelişir..
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    işte sık kendini ve bitecek sonunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: headshotçı

işte sık kendini ve bitecek sonunda.

Alıntıları Göster
    İleriyi görür gibiyim.Sevdiğin kız ,arkadasınla tartısıp teselliyi senin omuzlarında aglayarak arayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopatx -- 22 Ağustos 2010; 0:57:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopatx

İleriyi görür gibiyim.Sevdiğin kız ,arkadasınla tartısıp teselliyi senin omuzlarında aglayarak arayacak

Alıntıları Göster
    paragraf başındaki dersane kelimesini görünce bırak bu işleri dersine çalış dedim gerisini okumadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Nymphadora

paragraf başındaki dersane kelimesini görünce bırak bu işleri dersine çalış dedim gerisini okumadım

aferin
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopatx

Alıntıları Göster
    Hocam çok geç kalmışsın teklif için.Kız seni tabi arkadaşı olarak görür bu kadar geç kalırsan.Tanıştıktan 1-2 hafta sonra şansını deniyecektin.Red cevap gelseydi şu ana kadar unutmuş olacaktın. Anlatabildim mi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nymphadora

aferin

eyvallah
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Dostum senin yaşadığın şey aşk değil bana göre. Aşk karşılıklı yaşanan birşeydir. Yani kız da sana aynı duyguları besleseydi tamam derdim.

Sen kendine saplantı yapmışsın bu kızı. Sürekli onu sen düşünüyorsun. İster istemez aklıma geliyor deme. Sen kendini ona adapte etmiştin. Kendini ondan başka şeylere adapte etmeye çalış bence. Ne bileyim en basitinden bir oyun kur pc'ye otur onu oyna çok uzun bir zaman. Vakit geçtikçe unutmaya başladığının farkına varacaksın :)

Ayrıca dert etme. Herkesin hayatında platonik insanlar olur. Fakat sen olayı kendin abartmışsın. Lütfen kendine gel...

• quote:

Orijinalden alıntı: medeor

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bir solukta okudum roman tadındaydı
    kardeş acı bir tecrübe olmuş sana bi kızı çok takarsan gelmez tabi sana... neden kızın sevdiği oğlan pas vermemiş bir düşün çünkü kızlar bundan hoşlanıyor abi kızı takmıyacaksın ya ama aşık oluncada zaten geçmiş olsun takmama gibi bir durum olmuyor gül aldım dediğin yerde aynı ben dedim aynı şeyleri bende yaşadım ama lise 1 deydim daha o zamandan beri tecrübe oldu hiç bi kızı takmadım vede cidden kızlar kendi geliyor sana biraz geç tecrübe olmuş tavsiyem kızla arkadaşlığını bitir öyle açık kapı falan bırakma tamamen bitir yapacak başkada bir şeyin yok

• quote:

Orijinalden alıntı: shevchenko38

bir solukta okudum roman tadındaydı
    kardeş acı bir tecrübe olmuş sana bi kızı çok takarsan gelmez tabi sana... neden kızın sevdiği oğlan pas vermemiş bir düşün çünkü kızlar bundan hoşlanıyor abi kızı takmıyacaksın ya ama aşık oluncada zaten geçmiş olsun takmama gibi bir durum olmuyor gül aldım dediğin yerde aynı ben dedim aynı şeyleri bende yaşadım ama lise 1 deydim daha o zamandan beri tecrübe oldu hiç bi kızı takmadım vede cidden kızlar kendi geliyor sana biraz geç tecrübe olmuş tavsiyem kızla arkadaşlığını bitir öyle açık kapı falan bırakma tamamen bitir yapacak başkada bir şeyin yok

Alıntıları Göster
    @pckopatx
    valla onun üzülmesini istememde ne yalan söyliyim öyle bir şey olduğunda yanıma gelmesini isterim
    @hero4262321
    ya pc de oyun var wow var onuda oynuyorum ama oyunu oynarken bile acaba napıyor diye düşünüyorum yani :(
    ama artık arkamda bırakmaya çalışıcam yapabilirsem onunla arkadaş kalarak yoksa onsuz

• quote:

@pckopatx
    valla onun üzülmesini istememde ne yalan söyliyim öyle bir şey olduğunda yanıma gelmesini isterim
    @hero4262321
    ya pc de oyun var wow var onuda oynuyorum ama oyunu oynarken bile acaba napıyor diye düşünüyorum yani :(
    ama artık arkamda bırakmaya çalışıcam yapabilirsem onunla arkadaş kalarak yoksa onsuz

Alıntıları Göster
    Al bi poşet bira otur başına kardeşim ama kız yüzünden arabesk takılma.. Kızlara zaten eskisi gibi güven yok kafana taktığın şey değer mi ya boşver yapacak bişi yok arkadaş kalın..

• quote:

Orijinalden alıntı: K.chaLi

Al bi poşet bira otur başına kardeşim ama kız yüzünden arabesk takılma.. Kızlara zaten eskisi gibi güven yok kafana taktığın şey değer mi ya boşver yapacak bişi yok arkadaş kalın..

Alıntıları Göster
    sana Aydilge'nin Takıntı isimli parçasını armağan ediyorum.
    bu kadar çok düşünme , yeni insanlarla tanış.
    nasıl zor şimdi tanışmak başka biriyle deme

• quote:

Orijinalden alıntı: hypnosse

sana Aydilge'nin Takıntı isimli parçasını armağan ediyorum.
    bu kadar çok düşünme , yeni insanlarla tanış.
    nasıl zor şimdi tanışmak başka biriyle deme

Alıntıları Göster
    okudum acidim. banda dershanede olmustu olur boyle seyler dershanede gecmeye bak boyle seyleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itachi.Uchiha

Hocam çok geç kalmışsın teklif için.Kız seni tabi arkadaşı olarak görür bu kadar geç kalırsan.Tanıştıktan 1-2 hafta sonra şansını deniyecektin.Red cevap gelseydi şu ana kadar unutmuş olacaktın. Anlatabildim mi ?

bu konuda ben de çok büyük bi çıkmazdayım, hangisi doğru hala çözemedim açıkçası dediğin gibi yapınca da acele ediyor gibi hissediyorum. Bence söz konusu kıza göre değişiyor ne yapmamız gerektiği, ama merak ediyorum acaba millet ne diyor bu konuda??
  • quote:

Orijinalden alıntı: romainduris

quote:

Orijinalden alıntı: Itachi.Uchiha

bu konuda ben de çok büyük bi çıkmazdayım, hangisi doğru hala çözemedim açıkçası dediğin gibi yapınca da acele ediyor gibi hissediyorum. Bence söz konusu kıza göre değişiyor ne yapmamız gerektiği, ama merak ediyorum acaba millet ne diyor bu konuda??

Alıntıları Göster
    arkadaşım ciddi manada psikolojij destek almanı öneriyorum çünkü gördüğün rüyalar ve başka şeylere odaklanamama sağlığını yitirdiğini gösteriyor...
    Kızı çok sevmen güzel inşallahta beraber olursunuz ama önce kendi sağlığını düşün :)
    kız içinde son bir kez şansını dene olmadımı o senin kangren olan kalbin kes at :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.