Şimdi Ara

Silinsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet oyunun adı PokexGames:PO BR'nin yeni oyunudur.(Yaklaşık 1.5 sene önce açıldı).Buraya aslında bir rehber yapmayı planlıyordum ama oyunun sitesine baktığım zaman kendileri baya ayrıntılı bir rehber yapmışlar,o yüzden rehber yapmaktan vazgeçtim.Oyunun sitesi:http://www.pokexgames.com. İsteyen verdiğim siteden oyunun resmi update videosunuda izleyebilir.
    Oyundaki Yenilikler:100'e Yakın Yeni Pokemon
    180'e Yakın Yeni Yerler
    Artık Balık Tutarken Yem alabilirsiniz(Misty şeklinde olan,biftek şeklinde olan vb.)
    Balık tutarken karakterimizin eline bir olta geliyor ve balık oltaya takıldığı zaman suda kabarcıklar çıkıyor oltaya sağ tıklıyorsunuz ve balık karşınıza geliyor.
    Suyun altına gittiğiniz zaman artık karakteriniz yürümüyor yüzüyor.
    Motor gelmiş(Bisiklet yerine).
    Yeni Pokémon hareketleri gelmiş(Mesela Raichu dört ayak üzerinde koşarak ilerliyor).
    Birde videoda gördüğüm kadarıyla karakter öksürmüştü.
    Biliyorum şu anda forumda PokeCyrus oynanıyor ancak yinede bir alternatif olabilir PokexGames.Oyun yeniliklerle daha iyi hale gelmiş.Ayrıntılı bir rehber olmadı(aslında rehber olmadı ama ).Sitedeki rehber:http://www.blogpxg.com.Burada gereken her şey anlatılmış.Herkese iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 7 Haziran 2012; 12:45:25 >

• Konu silinebilir mi?Sabah konu açmaya çalışmıştım ama açılmamıştı daha sonra 2 kere daha denedim ve 3.başarılı oldu diğer 2 konu açılmamıştı ama şimdi açılmışlar yanlışlıkla 3 konu oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    4 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.