Şimdi Ara

Silinsin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
1.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

Fatih'te hatay sofrası var baya meşhurdur bilen bilir historia alışveriş merkezinin yanında.Eğer orası olursa Pendik'te oturmama rağmen gelirim tabi pazar günü olursa

hatay sofrasi olabilir ama fiyatlarida goz onunde bulundurmak lazim, fatih caminin asagisinda fevzipasa caddesinde selam et lokantasi var orasida baya iyidir toplu gidersek fena olur, internet sitesi bu:http://www.selam.com.tr/ ancak sanirim site bakimda

• quote:

Orijinalden alıntı: Government

quote:

Orijinalden alıntı: LOCOO

yaz beni kesin geliyorum ahmetD nerelerde yaw ?

Sana sormadık zaten . Olursa kesin geleceksin

Bu arada geçen sene gittiğimiz mekanı arayıp konuşmaya karar verdim . Adam gibi indirim ve kolaylık yaparlarsa kolaylık açısından yine oraya gidebiliriz

ben gecen sur ocakbasina gittim 2-3 arkadasimla beraber, ordaki havaya atip kaldirdigimiz mehmet abi beni tanidi vay hosgeldin falan dedi eger bu senede oraya gidersek adamlarla kan bagimiz olur

• Sultanahmet'te yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

anadolu yakası olsa her türlü aga.

Aynen öyle. Ben Tuzla'da oturuyorum ne vakit gidipde gelicem.Yapın Kadıköy'de gelelim.
  • Kadıköy yapın beyler cidden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felden

Gelirim fakat oruç falan tutmuyorum öylesine muhabbetine gelirim .. geliyim mi ?

Uzaklaştırılmış
    7 gün cezanın 7 günü kaldı.

Adam oruç tutmadığı için ban yemiş beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: Tango-1

Yusuf kardeşim varsa sıkıntı olmaz. Geçen seneki yer de olur, Fatih olur, Sultanahmet olur, Tophane civarı olur, Eminönü olur ama kalabalık olduğumuzdan kalabalık olmayan ve dikkat çekmiceğimiz yerler olabilir.

Sen yemeği yiyip evi su bastı diye kaçan eleman değil misin?
  • Beyler , geçen sene gittiğimiz mekanı aradım bugün . Geçen sene oradan indirim alamamıştık ama bu sene de gelirseniz güzellik yaparız dediler . Mekanı bilmeyenler için ;

Mekanın internet sitesine gitmek için tıklayın

Mekanın harita görüntüsü için tıklayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emppu

quote:

Orijinalden alıntı: Tango-1

Yusuf kardeşim varsa sıkıntı olmaz. Geçen seneki yer de olur, Fatih olur, Sultanahmet olur, Tophane civarı olur, Eminönü olur ama kalabalık olduğumuzdan kalabalık olmayan ve dikkat çekmiceğimiz yerler olabilir.

Sen yemeği yiyip evi su bastı diye kaçan eleman değil misin?

Hayır

O arkadaş da bi yakınının evini su bastı diye gitmişti zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tango-1 -- 12 Temmuz 2012; 20:45:41 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.