Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --Gök Börü -- 13 Temmuz 2013; 19:16:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• telefon genel olarak çok iyi. hatta günümüzde çıkan denk telefonlar dan bile iyi diyebilirim. ama çıkış tarihinden bu yana çok zaman geçti ayrıca o riski var yine de sen bilirsin

• telefon güzel ama artık sıfırı alınmaz 350-400 lira civarı garantili ikinci el bulabilirsin. ısınma sorunu var gerçekten hassas eller için bazen eziyet olabilir. ben silikon kılıfla çözdüm bu problemi...ancak şu anda bunu alacağına general mobile discovery i incelemeni öneririm..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damarlarımdaki Asil Kan

quote:

Orijinalden alıntı: hunkaar

telefon güzel ama artık sıfırı alınmaz 350-400 lira civarı garantili ikinci el bulabilirsin. ısınma sorunu var gerçekten hassas eller için bazen eziyet olabilir. ben silikon kılıfla çözdüm bu problemi...ancak şu anda bunu alacağına general mobile discovery i incelemeni öneririm..

Discovery i elde büyük durur gib ondan şatemiyorum.
    İkinci el almam.

Lumia 520 mi alsam

bu aralar pek nokia tavsiye eden yok satışları da bunu gösteriyor. atrix içinse hala sıfır alma derim garantili ikinci el bulduktan sonra sorun çıksa da garantiye götürürsün...öte yandan discovery gelene kadar atrix hala f/p lideri ve sağlam bir telefon tek sıkıntısı yazılımı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Silinsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    2 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    6 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.