Hocam siyah zeytinin kalitesi hakkında bilgi verir misin.salı günü. Senin dükkanı yıkabiliriz salıya kadar lütfen çeşitleri artır (tabi kaliteden odun vermeden) böylece hayatının satışını yapabilirsin.ama unutma eğer kalite tatmin etmezse sadece bir kez bu satış olur. Saygılarımla
hocam bu 2 kgluk üründe adet olarak kaç kestane oluyor? Geçen gün 25TLlik bir paket aldım içinden 12 adet kestane şekeri çıktı. cevaplarsanız sevinirim.
hocam 2 kiloluk 52 tl iken 5 kg lik 84 tl .neden arada bu kadar fark var .ürünlermi farklı anlam veremedim .2 kilosu 52 tl ise 5 kilolusu 100-110 arası bir fiyat beklerdim.kestane şekeri için konuşuyorum sipariş verecem kafam karıştı
hocam 2 kiloluk 52 tl iken 5 kg lik 84 tl .neden arada bu kadar fark var .ürünlermi farklı anlam veremedim .2 kilosu 52 tl ise 5 kilolusu 100-110 arası bir fiyat beklerdim.kestane şekeri için konuşuyorum sipariş verecem kafam karıştı
efendim, 5 kg brüt ağırlık açıklamalara dikkat ederseniz 3400-3500 gr arası net ürün.
Sizden geçen sefer 200 gr Körfezim marka biberli yeşil zeytin almıştım.
Bunun 1 kg'lık paketi var mı sizde? (Körfezim)
efendim 1 kg biberli kendi markamız var ancak baharat yok içinde sade ve kesinlikle körfezimden daha güzel ürün katkı maddesiz doğal yollardan olgunlaştırıldı.
efendim, 5 kg brüt ağırlık açıklamalara dikkat ederseniz 3400-3500 gr arası net ürün.
ama 2 kilo içinde net 1700 -1800 gr .benim merak ettiğim fiyat farkı 1700-1800 gr 52 tl ,yaklaşık iki katı olan 340-3500 84 tl
Çarşamba günü verdiğim 2 kg bezli kestane, 2 acuka, 1 ajvar (Ankara) siparişim hala kargo bekleniyor görünüyor. Cuma günü kargoya verilecek demiştiniz, kargo bilgisi gelmediği için sabahtan beri evde kargo bekliyorum. Kargo takip no rica ediyorum.
hocam bu 2 kgluk üründe adet olarak kaç kestane oluyor? Geçen gün 25TLlik bir paket aldım içinden 12 adet kestane şekeri çıktı. cevaplarsanız sevinirim.
hocam tane olarak 55-70 arası kestane iriliğine göre
ama 2 kilo içinde net 1700 -1800 gr .benim merak ettiğim fiyat farkı 1700-1800 gr 52 tl ,yaklaşık iki katı olan 340-3500 84 tl
hocam maliyet işçilik ona göre toptan alıyorsunuz düşünün, birde fiyatı az yazmışım n11 bile benden çok kazanıyo şuanda bu üründen.
n11 den 5kg teneke alacağım, evde kalabalık değiliz bitmesi uzun sürer gibi, benim merak ettiğim kapağı açılınca kaç gün içinde tüketmeliyiz, nerde muhafaza etmeliyiz?
n11 den 5kg teneke alacağım, evde kalabalık değiliz bitmesi uzun sürer gibi, benim merak ettiğim kapağı açılınca kaç gün içinde tüketmeliyiz, nerde muhafaza etmeliyiz?
efendim kapağı açılmadan 2 yıl kapağı açılınca 3 - 4 ay buzdolabında. selamlar.
arkadaşların dediği gibi bende alışverişi salıya denk getireceğim fakat sizin mağazada market indirimi geçerli olacakmı bilemem.Almışken 5 KG MEGA YAĞLI SELE zeytinde alayım fakat damak tadim şöyle, çok zeytin denedim ama bana uyan marmarabirlik az tuzlu teneke olanı.Onuda beğenerek yemiyorum fakat en azından piyasadaki diğer tuz çorağı zeytinlerden iyidir.Korkum şu 5kg alıpta tuzlu olursa ağzıma sürmem :)
arkadaşların dediği gibi bende alışverişi salıya denk getireceğim fakat sizin mağazada market indirimi geçerli olacakmı bilemem.Almışken 5 KG MEGA YAĞLI SELE zeytinde alayım fakat damak tadim şöyle, çok zeytin denedim ama bana uyan marmarabirlik az tuzlu teneke olanı.Onuda beğenerek yemiyorum fakat en azından piyasadaki diğer tuz çorağı zeytinlerden iyidir.Korkum şu 5kg alıpta tuzlu olursa ağzıma sürmem :)
5k lık Zeytinlerin hasat zamanı ve tuzu ile ilgili bilgi alabilirmiyim?
yaklaşık 3 ayönce sizden mega zeytin 5kg almıştım ve hayatımda yediğim damak tadıma en uygun zeytindi şimdi tekrar sipariş vericem ama ürün aynı ürünmü yoksa değişiklik varmı
merhaba zeytinlerin hasatı geçen sene bu seneki zeytinleri daha yeni hasat ediyoruz, ürünler tipik gemlik zeytini ince kabuk çekirdeğinden kolay sıyrılan ufak çekirdek ve etli ürünler, tuz oranına gelince diğer müşterilerimiz beğeniyor sizin damak tadınıza bağlı biraz ama ürün kalitesi marmara birliğinkiyle mukayese edilmiyecek düzeyde yüksek, selamlar.