Şimdi Ara

silinsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
12
Favori
2.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam yeni müfredat LYS diyor güzel mi ? Örnek videolarına bakayım dedim açılmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dattiri dat dat

Hocam yeni müfredat LYS diyor güzel mi ? Örnek videolarına bakayım dedim açılmadı

10 liraya alınca eskisini de yenisini de izleyebiliyorsun. bence eski videoları güzel. yenilerine pek bakmadım.bilmiyorum. eskilerini de verdiğim linklerden bakıp kendin karar verebilirsin.
  • Matematik ve geometri yok ona hangisini tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah hocam

• Program çok basit.

ösym öyle soru kalıplarıyla sormuyor her sene yeni soru tipleri soruyor,önce sıfırdan tüm derslerin temelini sora sora öğreneceksin.

bu yüzden lise döneminde iyi bir lise de okuyanlar çok iyi bölümler kazanıyor.

liseniz dandikse,mecburi özel hoca tutmalısınız.

böyle internetten filan anca kendinizi kazanacağına inandırırsınız başka bişi değil
  • Konunfaydalı upp

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiko07

Matematik ve geometri yok ona hangisini tavsiye edersiniz?

Matematik için karekök onerebilirim. Geometri icin pek emin degilim fark etmez heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: Ken B.

Program çok basit.

ösym öyle soru kalıplarıyla sormuyor her sene yeni soru tipleri soruyor,önce sıfırdan tüm derslerin temelini sora sora öğreneceksin.

bu yüzden lise döneminde iyi bir lise de okuyanlar çok iyi bölümler kazanıyor.

liseniz dandikse,mecburi özel hoca tutmalısınız.

böyle internetten filan anca kendinizi kazanacağına inandırırsınız başka bişi değil

Haklısın tabi. Lise 1 den beri hatta ortaokuldan beri dersleri düzenli takip ediyor olmak,dersi iyice anlamak gerekli.Bırakmamak gerekli. Sonra toparlamak çok çok zor olur. Ama dediğim gibi bu benim düşündüğüm sistem,yanlış olabilir, sadece paylaşmak istedim.İmkanınız varsa profesyonelden,bilenden destek alın dedim zaten.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.