Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
12
Favori
2.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sınav2890 -- 28 Ocak 2015; 23:27:50 >

• Boş şeyler değil. Faydalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gracious

Boş şeyler değil. Faydalı

Sağol birader.Bu bilgilere ihtiyacı olan kardeşlerimizi bilgilendirelim.
  • Up önemli bilgiler olduğuna inanıyorum. Özellikle de henüz mezun olmamış, vakti olan arkadaşlar için.
  • ZTV'nin videolarının toplu olarak nerede bulabilirim? Hangi çözümlü kitapları öneriyorsunuz?
  • http://ztv.com.tr/Ders-Paketlerimiz burada tamamı var ama ücretli 10 lira 1 aylık

Çözümlü soru bankası konusunda emin değilim. Fem'in 5 hamlede ygs ve 3 hamlede lys kitapları olabilir. Yada körfez. Fem daha kısa vaktin az ise daha iyi olabilir.

Bu arada teknofem videoları dahttp://www.youtube.com/user/MegaDershane/videos?shelf_id=1&view=1&sort=dd ama ben sıfır durumda olanlar için fiziği belki önerebilirim teknofemde. Kimya ve biyolojisinden özellikle uzak durun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sınav2890 -- 25 Nisan 2014; 22:40:38 >

• http://okulegitimi.blogspot.com.tr/p/kimya.html bu sitede de bir sürü konu anlatımı var. ztv de eksikler var ama bir çoğu mevcut. linke tıklayın yukarıdaki fizik,kimya,biyoloji var. ztv nin anlatımları dışında bir sürü anlatımlar da var. ztv kimya öğretmeninin adı erhan Gültekin. onu seçin biyoloji öğretmeninin adı metin zeybek. fizik öğretmeninin adı Nurten yılmaz onu seçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sınav2890 -- 25 Nisan 2014; 22:55:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    9 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bravo kardeşim gerçekten doğru çıkarımlar yapmışsın ve güzel bir sistem. Benim çalışma stilimde buna benziyor sayfa sayısı yerine soru sayısı kullanıyorum :) Teknofem konusunda kimya biyoloji gerçekten çöp. ZTV nin kimyası eski olandaki adam çok iyi anlatıyor. Ve olayın özü çözümlü soru bankaları dershaneye gidenle bile soru çözdürmek için zamanlarını boşa harcıyorlar en azından benim görüşüm böyle ben 20 soru çözdüreceksem Yol+Bekleme vs. durumlarla 1 2 saati buluyor sonuçta veirmsiz geçiyor bu yüzdende dershaneden ayrıldım evde çalışıyorum. Çözümlü s.bları hayatımı kurtardı diyebilirim körfez özellikle. Bu sistemi uygulayın benden demesi.
  • Teknofem o kadar kötü mü ya? ZTV nereden izliyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stv gerçekten harika ben yazın almıştım bir hafta 8 tl ama alamamistum para gitmişti tvden isliyidum d smart kapandı orada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atat54

Teknofem o kadar kötü mü ya? ZTV nereden izliyorsunuz?

Ztv ye nasıl ulaşılacağını verdim. Teknofem gerçekten iyi değil bence. fiziği idare eder diyebilirim.
  • up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sınav2890 -- 25 Nisan 2014; 22:18:08 >
  • up
  • bence insanları yanlış yonlendiriyosun. teknofem kimya temeli olmayanlar için nimet
  • quote:

Orijinalden alıntı: haksjoe

bence insanları yanlış yonlendiriyosun. teknofem kimya temeli olmayanlar için nimet

öyleyse temeli olmayan arkadaşlar dinleyip kendileri karar versinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sınav2890

quote:

bence insanları yanlış yonlendiriyosun. teknofem kimya temeli olmayanlar için nimet

kimya konuları zor olduğu için çamur atmış olabilirsin.
  • quote:

quote:

quote:

temeli olmayanlar dinleyip kendisi karar versin diyorum.ben zaten bu sistem kesin doğru demedim.yanlış düşündüğüm yerler olabilir dedim. ama teknofem kimyanın kötü olduğunu düşünüyorum. isteyen dinler karar verir niye uzatıyosun ki?

• quote:

quote:

quote:

quote:

temeli olmayanlar dinleyip kendisi karar versin diyorum.ben zaten bu sistem kesin doğru demedim.yanlış düşündüğüm yerler olabilir dedim. ama teknofem kimyanın kötü olduğunu düşünüyorum. isteyen dinler karar verir niye uzatıyosun ki?

sinirlendirdim galiba pardon koç

• Ztv 1 aylık 10 tl mi full mü yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dattiri dat dat

Ztv 1 aylık 10 tl mi full mü yani ?

evet full bütün dersler var. eski ve yeni videolar da var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.