Şimdi Ara

silinsin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lemonate -- 8 Şubat 2015; 17:56:54 >

• kimseylemi muhabbet etmiyorsun kardeş ? sınıfta aç muhabbeti full dalga makarada olrusn tip varsa zaten onlar eklerler
  • muhabbet açmasına açarım da biraz ağır biriyim sınıfta en az 4-5 kişinin burnunu çenesini kırmışlığım vardır sinirli ama sessiz bir yapım var okulda bana atar yapabilen yok
    o kavga ettiğim kişiler de benim arkadaşlarla takılıyor sınıfta tam ortam da kuramıyorum
  • İlk iş bilgisayardan kurtul. Çağın hastalığı yemin ederim. Benim de başıma bela. Ben ilk adım olarak Eylül'de biten taahhütten sonra interneti kapatarak başlayaam mesela. Kurtulurum inşallah. Sen de kurtul
    Ondan sonra da sınıfta muhabbetlere katılmaya çalış ama herkesle de samimi sohbet kurma. Zaten ilk başta kimseyle samimi sohbet kurma. Zamanla insanları tanırsın. Kaliteli insanlarla bi süre sonra samimiyeti ilerlet. Kötü alışkanlıkların çoğunu bu çağda arkadaşlarından edinirsin. O yüzden takılacağın adamları iyi seç.

Daha sonra takıldığın arkadaşlarının diğer şubelerde arkadaşları vardır illa ki. Onlarla da takılmaya başlarsın. Ama kaliteli insanlarla takılmayı unutma. Arkadaşların az olsun ama öz olsun. Şu an benim de arkadaş sayım 20-30'u geçmez. Ama gerçekten kaliteli arkadaşlarım var ve istediğim zaman herhangi bi etkinlik yapabiliyorum onlarla. Daha fazla sosyalliğe ihtiyaç da duymuyorum.

Kız meselesini kesinlikle tavsiye etmiyorum. Eğer müslümansan zaten takılma kızlarla. Boş yere harama girmeye gerek yok. Ayrıca lise döneminde bu işler çok riskli. Şöyle ki daha sonrasında çekeceğin aşk acısı seni insanlıktan çıkarır ve sonuçları sana çok şey kaybettirir. Bunu lise döneminde deneyimleyen çok tanıdığım oldu. Bi çok arkadaşım sınava hazırlanamadı bu kız meseleleri yüzünden. Ha böyle söylediğime bakma çünkü aynı haltı ben de yedim Yaşadığım şeylerin psikolojik etkileri çok büyük oldu. Ömrümden ömür gitti desem yeridir. Psikolojik etkilerin dışında hayatımdan 1 yıl kaybetmeme neden oldu. Üniversite sınavına tekrar hazırlanmak zorunda kaldım. Sınıftaki bi arkadaşım da sınava hazırlandığımız sene kız arkadaş meselesi yüzünden çok ağır şeyler yaşadı. Hatta o kadar ki intihara dahi gitti olaylar. Allah'tan bişey olmadı. O arkadaşım da aynı şekilde bi sene daha hazırlandı. Bu durumda olan çok arkadaşım var. Hatta bu sene sınava hazırlanan bi elemana bu nasihatları verdim ve dinlemedi beni. Bulaştığı kız meselesi yüzünden sınavı önümüzdeki seneye bıraktı. Kızdan da ayrıldılar zaten. Örneğini verdiğim bütün arkadaşlarım da lisedeki kızlarla görüşmüyolar şu an Neyse çok uzattım bu konuyu. Konuşasım varmış ellaam

Son olarak sana bi tavsiye vereyim. Çalışabildiğin kadar ders çalış. Bu seni hayatta en az 1 adım öne taşıyacaktır. Ders çalışmaktan zarar gelmez. İyi bi bölüm kazanırsan bana dua edersin. Aylık 10.000 lira maaş almak varken asgari ücreti veya 2-3 bin lirayı tercih etme. Yapabildiğinin en iyisini yap.

Yaşına göre biraz sıkıcı konuşmuş olabilirim. Sıktıysam kusura bakma . Sormak istediğin başka şeyler varsa da sor. Severim lise muhabbetini

• Aç kardeşim beni de ekle.

Sana verilen tavsiyelerin hiçbiri işe yaramayacak bugün nasılsan yarın da öyle olacaksın , tek yol kendin gibi arkadaşlar bul. Kendin gibi bir tane bile bulsan yeter. Ne derler 10 tane 10 kuruşta 1 lira eder iki tane 50 kuruşta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ontheroute66 -- 2 Haziran 2014; 23:29:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    9 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.