Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mareth -- 9 Temmuz 2019; 4:52:52 >

• sırasıyla

anakart g43 daha iyi olur
    işlemci iyi
    hdd iyi
    ram 1600mhz veya 1866 mhz cl9 al sanırım cl yi iyi birşey sanıyorsun cl gecikme süresi demek ve ne kadar düşük olursa o kadar iyi
    o kasayı geç onun yerine z5+ vs650 veya 200r 550w alabilirsin
    o soğutucuyu alacağına stok kullan
  • anakartı gigabyte ud3p yap kesinlikle.

sakın ha o kasayı alma evereste sistem mi emanet edilir allasen

harddiski wd cavair blue yap daha sessiz ve tam tamına 10 lira ucuz

dvd'yi de at çöpe. sene olmuş 2014 özel bir nedeni yoksa dvd işine yaramaz.

sorularına geçersek.
    1) ram ısınmaz tak kullan ama söylediğim anakartla !!!
    2)sistem f/p
    3)iyi performans alırsın

ekran kartı çekirdek hızı düşük diyenleri mümkünse engelle bir daha aklını karıştırmasınlar. belli ki bir halt bildikleri yok.

dediğim değişiklikleri yaptıktan sonra kasayı bunu al:http://www.vatanbilgisayar.com/carbide-serisi%E2%84%A2-200r-550w-midt-atx-siyah-kasa.html

hazır bütçe açmışken de işlemci soğutucuyu daha iyi bir şey al

• Mareth M kullanıcısına yanıt
    işlemciyle gelen fan tabi ben kullanmıyorum demirinden ayırıp kendime mini vantilatör yaptım şu yaz gününde fena olmuyor keşke kablosu daha uzun olsaydı
    everest çok sorunlu marka psu da elinden geldiğince uzak dur hiç düşünmüyormusun neden bunlar pahalı everest ucuz g43 olsa usb 3.0 olurdu önde
  • KralDorduncuVites kullanıcısına yanıt
    hocam sizin şu seagate barracuda ile alıp veremediğiniz nedir neresi sesli bu diskin sırf sizin bu yazınızı okuduktan sonra kasayı açtım kulağı hdd ye götürdüm biraz ses geldi bu da çok normal hiçbirimiz hdd ye kafamızı sokup pc kullanmıyoruz
    Anakartta cok fark yok ama g43 de sata3 var onun disinda everest deki dandik psular sistemi kotu sekilde etkileyebilir.sogutma acisindan da kotu o yuzden kasayi ustteki arkadasin dedigi gibi zalman z5+ ile corsair vs650w yaparak kendinize uygun bir kasa yapmis olursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    alındıysa bir şey olmaz g46 da güzel anakarttır sli desteği var ses kartı daha iyi felan biz alınmadı üzeriden düşündük önemli olan kasa git faturasıyla iade iste
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    9 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mareth

quote:

Orijinalden alıntı: AhmetY58

alındıysa bir şey olmaz g46 da güzel anakarttır sli desteği var ses kartı daha iyi felan biz alınmadı üzeriden düşündük önemli olan kasa git faturasıyla iade iste

kullanılmaz mı bu ?

sistem güç kaynağına değil allaha emanet şuan
    şu konuları siparişten önce açsanız
  • http://forum.donanimhaber.com/m_93465309/tm.htm bu işte ya ben bu kasayı kullansam sistem gider mi ? yoksa memnuneyetsizlik zımbırtısı yolu ile iade mi etmeliyim çok zor geliyor iade falan sonra bekleyecegim kaç gün bu kasa bozar mı sistemi ? sen özel olarak şu kasayı bir araştırsan ? genelleme yapmayalım

• http://www.vatanbilgisayar.com/carbide-serisi%E2%84%A2-200r-550w-midt-atx-siyah-kasa.html bu benim işimi görür mü ? soguması iyi midir kasanın
  • MSI
    970A-G43 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
    187 TL

AMD
    FX X6 6300 Soket AM3+ 3,5GHz 14MB Cache 32nm İşlemci
    280 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    232 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    155 TL

CORSAIR
    CARBIDE SERİSİ 200R 550W MidT ATX SİYAH KASA
    276 TL

MSI
    GTX760 Twin Frozr Gaming O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı
    645 TL

Toplam : 1745 TL

Hayırlı olsun, bir sıkıntın olursa çekinmeden sorabilirsin.
    önerdiğim anakart çok iyi. o fiyata ud3p varken başkasına bakılmaz bile.

kasa konusunda everets markasını biraz araştırın göreceksiniz ne demek istediğimi. corsair kasaların bmw'si mercedes'i ise everest anca at arabası olur.
  • AhmetY58 kullanıcısına yanıt
    seagate barracuda ile alıp veremediğim yok. birbirine denk 2 hdd. önceden barracuda daha ucuzdu onu öneriyordum (profilimdeki fotolara göz atarsanız bir kaç ay önce tavsiye ettiğim sistemlerde sürekli barracuda olduğunu görürsünüz) ayrıca uzun süre yük altında tuttuğunuzda barracuda tıkırdamaya başlar. boştayken kulağını dayarsan hagi hdd'den ses gelir ki zaten ha önemli mi? sentetik testlerde ortaya çıkan bir sorun sadece. testle falan işim olmaz dersen bir sorun teşkil etmez. 2 hdd'ten hangisi 1 lira dahi daha ucuzsa onu öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KralDorduncuVites

önerdiğim anakart çok iyi. o fiyata ud3p varken başkasına bakılmaz bile.

kasa konusunda everets markasını biraz araştırın göreceksiniz ne demek istediğimi. corsair kasaların bmw'si mercedes'i ise everest anca at arabası olur.

Ben o anakartı degiştirmesem olmuyor mu çok kötü mu olur degiştirmessem ?
  • KralDorduncuVites kullanıcısına yanıt
    sorun zaten önermeniz değil önermenize saygı duyarım sizin kararınızdır ama ben hatalı bulduğum yer düzeltmek istedim şimdi crystaldiskmark açtım hdd biraz daha hareketlendi ama kapalı kasada bunu asla duyamazsın tıkırdama dediğin sesin çıkış nedeni hdd nin taşıma esnasında hasar görmesi hasarlı hdd takırdar ama yinede yazar adam da burada suçu kendisinde değil hdd de arıyor

hocam bunu açıklama nedenim alacaklar ve sipariş vermişler şüphede kalmasın gayet f/p hdd dir
  • Merhaba. Kasanın soğutmasında sıkıntı olmaz. Kullanan tanıdığım var fakat PSU'ya güvenmeyin derim. Everest sonuçta.
  • Islemci sogutucu yerine xigmatek loki 2 al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.