Şimdi Ara

silinsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: erdemsuslu

almaaaaaaaaaaaaaaa almaaaaaa aman diyim bende adore kullanıyorum bağlantıları çok kötü arka panel ile oturma kısmandaki bağlantıyı sadece o tutma kolundaki 2 vida tutuyor biraz yüklen kollar patlıyor hemen ben modifiye ettim metal plakadan yaptım öyle kullanıyorum aman diyim alma bel ve oturma kısmından bağlantılı modellere bak, yani iki parça gelmesin koltuk bütün olsun üst ve alt taraf...pişman olursun yapma

Hocam yapma yaaaa Sipariş ettim kargoya bile verildi biraz bakarım incelerim dediğiniz kadar kötüyse cayma hakkımla iade ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

quote:

almaaaaaaaaaaaaaaa almaaaaaa aman diyim bende adore kullanıyorum bağlantıları çok kötü arka panel ile oturma kısmandaki bağlantıyı sadece o tutma kolundaki 2 vida tutuyor biraz yüklen kollar patlıyor hemen ben modifiye ettim metal plakadan yaptım öyle kullanıyorum aman diyim alma bel ve oturma kısmından bağlantılı modellere bak, yani iki parça gelmesin koltuk bütün olsun üst ve alt taraf...pişman olursun yapma

Hocam yapma yaaaa Sipariş ettim kargoya bile verildi biraz bakarım incelerim dediğiniz kadar kötüyse cayma hakkımla iade ederim

ver ver geri ver çok kötü kolları

• quote:

Hocam güzel saçmalamışsın ürünü tamamen kendim monte ettim oturma yeri ile saylama yerini tutma kolundaki 2 vida tutmuyor Allta bir plaka var onları birbirine bağlıyorsunuz o plaka demir ve her iki yerede 4 vida ile bağlanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Pincons

Model olarak güzel fakat önemli olan rahatlığı ve bel Sağlığı

Valla hocam herkes ürünü baltalamış ama ürün gayet rahat aldığıma çok sevindim yorumların hiç birini yaşamadım
  • Hayırlı olsun hocam, diğer kişilerin ürünleri ile alakalı sorun olabilir her zaman doğru olacak diye bir şey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pincons

Hayırlı olsun hocam, diğer kişilerin ürünleri ile alakalı sorun olabilir her zaman doğru olacak diye bir şey yok

Teşekkür ederim,

Haklısınız bir ara çok pis kazık yediğimi dünyanın en dandik ürününü alacağımı düşündüm fakat ürün gelince tüm düşüncelerim kayboldu gayet kaliteli bir ürün
  • Rahat bi koltuğa benziyor hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W!N3r

Rahat bi koltuğa benziyor hocam

Aynen hocam acayip rahat nerdeyse dxracer
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.