Şimdi Ara

silinsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
1.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fastidious

Altın olup 10 şart koyma kafası???? Trde yükselmek kolay diyip altında takılmak?? Daha yalanı düzgün atamıyosun burda tatava yapıyosun. 2000liymiş peh peh gerçekleri yüzünüze yiyince kaçamak şeyler yollamayın.

EDIT: Bu mesajda adama nasıl çaktıysam kankileri gelmiş beni araştırmış xd
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colarfx -- 25 Eylül 2014; 22:46:36 >
  • NDS kullanıcısına yanıt
    Bir havalar havalar bunu diyende plat 1
  • colarfx C kullanıcısına yanıt
    Yapma yauuwwwww:dd nası bi şerlok çıktın sen öyle. Keşke bide kaç dereceli maç oynadığıma ve en son oynadığım tarihler aralığına baksaydın.Evet gümüş olabilirim de dur açıklamıyım sizin "bahaneler"den sallıyim. Zamanım oldu giremedim ya ondan yükselemedim ama oynasam kesin dia :*

• öyle bi yazmışsın ki ciddi bir şey sandım bende
  • quote:

Yapma yauuwwwww:dd nası bi şerlok çıktın sen öyle. Keşke bide kaç dereceli maç oynadığıma ve en son oynadığım tarihler aralığına baksaydın.Evet gümüş olabilirim de dur açıklamıyım sizin "bahaneler"den sallıyim. Zamanım oldu giremedim ya ondan yükselemedim ama oynasam kesin dia :*
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colarfx -- 25 Eylül 2014; 22:46:00 >
    Lafların birbirini tutmuyor bi kere o hareketi yapan ve videoya alan ben miyim? Ayrıca bak ne dedim dereceli girmiyorum kaldı ki o konu kaç ay öncesinden kalma? Gerçi biliyosun kassam vaktim olsa diayım.

O hareketi yapan bilerek yapmış
    İyide aram bu.
  • quote:

Lafların birbirini tutmuyor bi kere o hareketi yapan ve videoya alan ben miyim? Ayrıca bak ne dedim dereceli girmiyorum kaldı ki o konu kaç ay öncesinden kalma? Gerçi biliyosun kassam vaktim olsa diayım.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colarfx -- 25 Eylül 2014; 22:45:39 >
    Video'yu arka tarafınla mı izliyosun flash atan ben değilim ^^ Algıda biraz sorun var galiba.

böyle tonlarca video var adam bilerek kendi takımındaki adamını öldürüyor anlamadın mı hala ?
    Normal oyunda da yapabilir gayet eğlencelik bir hareket. Bazı şeyleri aşman lazım.
    Ayrıca ben ranked girmiyorum diyorum zamanım yoktu giremedim yoksa diayım diye bahane de sallamıyorum ^.^

• Fastidious kullanıcısına yanıt
    Hayatı LoL sanan, insanları lig ve
    kümesine göre yargılayan, asosyal ve
    kendini bir şey sanan kimse ile
    muhattap olma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OmC43 -- 25 Eylül 2014; 18:23:37 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • OmC43 kullanıcısına yanıt
    +1 neyse yav bunlara ne kadar anlatsak boş.

• gold adamlar şampiyonluk ligine katılacakmış. vay arkadaş. bu kadar konuşunca en az diamond sandım.

gidin adam gibi dersinizi çalışın da bi okula girin. ne işiniz var oyunla. seneye oynarsınız.
  • K3BL4 kullanıcısına yanıt
    Hayır bide hareketi benim yaptığımı sanıp artis artis konuşuyo ama orda "Katarina"nın üstünde koskoca FASTİDİOUS yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hck34

quote:

Okumayın ligim altın ama çelıncırlık oyuncuyum kafası.

bunu diyorsun ama sen de 17-18 yaşında adamsın. üniversite 1. sınıf ergenliğin en ağır dönemidir haberin olsun.
  • GOLD ELO OKUMAYIN
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.