Şimdi Ara

silinsin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
1.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    O cümlede ki şakayı anlamayacak kadar düz beyinli olduğuna göre ormancı rolünde çok fazla şansın yok. Bu durumda seninle uğraşmak ve cevap vermek zaman kaybı ama açıklama gereği duydum. Önünde YGS-LYS gibi sınavlar varken çok nadir oyuna girerek dereceli oyun sayısı o dönem için 50-60ı geçmeyen oyunculardan bahsediyoruz. Bu oyunlarla altın 5-1 arası yer edinip bunun üstüne AB Batı da (yani şimdi bir ton laf edersiniz West sunucusunda) hesap kasıp orada da altın seviyelerinde yer bulmuşlar. Kaç yıldır oynuyorsun ve ligin nedir bilmiyorum ama lise sınavını kale almayıp meslek lisesi yada düz liselerde oyun oynayan platin 5 oyuncularından biriysen fazla konuşmaya gerek yok. Kendimizi geliştirmek için yazıyor orada özellikle ve bu dikkate alınması gereken bir şey. Ayrıca EDG takımının üst koridor oyuncusu takıma katıldığında hangi ligdeymiş araştırmanı istiyorum. Araştırıp buraya cevap olarak yazarsan sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

gold adamlar şampiyonluk ligine katılacakmış. vay arkadaş. bu kadar konuşunca en az diamond sandım.

gidin adam gibi dersinizi çalışın da bi okula girin. ne işiniz var oyunla. seneye oynarsınız.

Şampiyonluk ligi amaçları. Yani sen küçükken doktor olup insanlara yardım etmek, pilot olup savaşmak, pikaçu olup çarpmak isterken şuan bir forumda geyik yapıyorsun ya hani oda onun gibi. Amaç ve hayal şampiyonluk ligi ellerinden geleni yaparlar. Doktor olamazsan hemşir olursun. Ayrıca ergenlik üniversitede başlar tezini gördüm. Bence ergenlik askerde başlar ya üniversitede daha küçük oluyoruz. Görsen aralarda saklambaç olsun 5 taş olsun bu tarz oyunlar oynuyoruz. Hatta analiz dersinde kızın saçını çektim hocaya söyledi öğretmenim beni tek ayak üstünde bıraktı. Hormonlarım tavan 2000li kardeş.

• metja kullanıcısına yanıt
    12.sınıfım anadolu lisesindeyim bende ygs lys hazırlanıyorum. Ordaki şakayı anlamayacak kadar derken? Şaka anlamam gereken cümleyi bana gösterir misin? Gayet ciddi yazılmış bi yazı bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fastidious -- 25 Eylül 2014; 21:12:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fastidious kullanıcısına yanıt
    Bir anadolu lisesi mezunu olarak diğer anadolu lisesi öğrencilerinin de ''!'' işaretinin anlamını tam olarak bilmesi gerektiğine inanıyorum.
  • Konu efsane

Siz bu kafayla bir sene daha mezun kalırsınız ben size söyleyim. Ne üniversiteye kapak atmışsınız ne de LoLde adam gibi bir lige girebilmişsiniz. İkisi aynı anda yürümez.. Yürür de istediğiniz gibi olmaz. Ne Lolde istediğinizi elde edebilirsiniz ne de üniversite sınavında.. İlginizi tek bir yere yoğunlaştırmnızı tavsiye ederim..
  • Hck34 kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir lowsun sen?

• Hermés kullanıcısına yanıt
    Hayır akıl veriyolar bide. Mıçtı şimdi de sıvamaya çalışıyo yok şaka yapmışta fasafiso.

• bakmayın üşengeçliğimize, oynasak elmas idik!
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colarfx -- 25 Eylül 2014; 22:45:08 >
  • Konu ne hale geldi tebrikler arkadaslar.
  • Öyle bir yazmışsın ki bende sizi dia1 challengar sandım.Liginizi yükseltmeden insanlar siz ciddiye almaz.
  • http://youtu.be/LWvgQQvo_FM çok iyi jungle ve adc işte kanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hck34

quote:

Orijinalden alıntı: lighthearted

lol oynayan bir oyuncu bütün karakterleri oynayabilmeli. oynayabilmeli çünkü karşınızdaki adamın ne özellikleri olduğunu bilmezseniz körü körüne yenilgiye atlamış olursunuz. orman oyuncusu arıyoruz da ne demek? kendinizi fazla beğenmişsiniz. bencilsiniz. insanlar konuşarak anlaşırlar. bu bir takım oyunu ve taktiler üreteceksiniz. bu taktikler için antreman yapmalısınız. antreman saatlerinizi ortaklaşa konuşarak ayarlamalısınız. bu düşünceyle sizden bi cacık olmaz. arayıp durursunuz.

Bizi anlamak için fazla yaşlısın.

terbiyesiz. akıl yaşta değil kafanın içindeki beyindedir. ne demek bizi anlamayacak kadar yaşlısın? eksiklikleri olsa da zevk aldığım severek oynadığım bir oyun bu. Ben 16 yaşımdan beri ailemi geçindirmek için çalışırken imkansızlıklar dolayısıyla bu tür oyunları oynayamıyordum. İçimde ukte kalmıştı. Oynuyorum ve bu seni hiç ilgilendirmez. Senin kuracağın takımdan da hiç bir cacık olmaz. Körler sağırlar birbirini ağırlar. Eğitimsiz ukala ergen.

• quote:

Orijinalden alıntı: lighthearted
    terbiyesiz. akıl yaşta değil kafanın içindeki beyindedir. ne demek bizi anlamayacak kadar yaşlısın? eksiklikleri olsa da zevk aldığım severek oynadığım bir oyun bu. Ben 16 yaşımdan beri ailemi geçindirmek için çalışırken imkansızlıklar dolayısıyla bu tür oyunları oynayamıyordum. İçimde ukte kalmıştı. Oynuyorum ve bu seni hiç ilgilendirmez. Senin kuracağın takımdan da hiç bir cacık olmaz. Körler sağırlar birbirini ağırlar. Eğitimsiz ukala ergen.

20 yıl önce bilgisayar internet ve moba türü oyunlar vardı değil mi ? Aileni geçindirmeye devam etmeye ne dersin ? Bence oyun oynamak için çok yaşlısın. Kaç yaşına gelmişsin hala insanların amaçlarıyla dalga geçebiliyorsun.
  • oyun içi Nickim LegusRw.
    mainim jungle
    anlaşabilirsek bi takım kurabiliriz sanırım.
  • silinsin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.