Şimdi Ara

[SİLİNSİN]Kredi Kartı Çalınması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sabah bana bir mesaj geldi şu kadar harcamanızı taksite böldürelim diye bende hemen internet şubesine baktım adıma 400 liraya yakın harcama yapılmış internet üzerinden. Koton, Defacto, trendyol filan bende bankayı aradım harcama itirazı açın dedi. Kredi kartımı kullanıma kapattı. Bende şimdi gidip harcama itirazı açacağım. Sorum şu ki bu parayı ödemek zorunda mıyım?. Ayrıca bana her alışverişte gelen 3D Mesajı gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4455ali -- 6 Mayıs 2017; 12:12:25 >

• Günaydın... gecmiş olsun
  • burak01_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Öncelikle geçmiş olsun. Heryerde 3D uygulaması yok malesef. İlk adım olarak kartınızı kapattırmışsınız. İkinci adımda bir an önce harcama itirazı dilekçesi verin. İtirazınızın yanıtlanma süresi bir kaç ay sürebilir fakat sonucunda büyük ihtimal paranızı geri alırsınız. Ödeme yapmak durumundasınız.
  • Wanker kullanıcısına yanıt
    İtirazımı bankaya gidip verdim. Ayrıca adıma işlem yapılan firmaları aradım defacto siparişi iptal edeceklerini söyledi zaten. Diğer firmalarla da konuştum ilgileneceğiz dediler. İnşallah geri ödeme yapılır. Heryerde 3D yok dediniz ama öyle bilinmedik siteler değil ki. Koton D&R Defacto, Trendyol anlamadım bu işi
  • Konunun silinmesini istiyorum. Teşekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.