Şimdi Ara

silinsin lütfen (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
18
Favori
5.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oo süper her akşam burdayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: FantasiaTr

Oo süper her akşam burdayım

Her yayınımıza bekleriz
  • Hocam şöyle bir şey olabilir sitede yani kullaışlık açısından site üzerine ses kontrol çubuğu eklenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu82

Hocam şöyle bir şey olabilir sitede yani kullaışlık açısından site üzerine ses kontrol çubuğu eklenebilir.

Aynen, onun yapılması düşünülüyo çünkü gerçekten gerekiyo. Şimdilik tek yapılabilecek şey Windows 7 kullanıyorsan ses ayarlarından tarayıcıyı kısmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afrodude

quote:

Hocam şöyle bir şey olabilir sitede yani kullaışlık açısından site üzerine ses kontrol çubuğu eklenebilir.

Aynen, onun yapılması düşünülüyo çünkü gerçekten gerekiyo. Şimdilik tek yapılabilecek şey Windows 7 kullanıyorsan ses ayarlarından tarayıcıyı kısmak.

Site tasarımından pek analamam ama sizin tasarım çok başarılı olmuş onuda ekliyim dedim.
  • quote:

quote:

quote:

Site tasarımından pek analamam ama sizin tasarım çok başarılı olmuş onuda ekliyim dedim.

Ben sadece DJim tasarımla alakam yok ama tasarımcılar alıştı artık bu yorumlara, yine de teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben sadece DJim tasarımla alakam yok ama tasarımcılar alıştı artık bu yorumlara, yine de teşekkürler.

Ve bir sorum daha var.Yazılar kısmında bir sorun mu var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oyuncu82 -- 20 Şubat 2013; 23:36:44 >

• quote:

Bildiğim kadarıyla o kısım henüz yapılmadı.
  • ustam senden bir ricam var yayını bitirdikten sonra şarkı listelerini yayınlar mısın
  • Geçen hafta serverımızdaki sorun nedeniyle yayın yapamamıştım. Kaldığım yerden devam ediyorum şimdi, herkesi bekliyorum.
    http://www.radiorgasm.com/
  • quote:

Geçen hafta serverımızdaki sorun nedeniyle yayın yapamamıştım. Kaldığım yerden devam ediyorum şimdi, herkesi bekliyorum.

takipteyim çaldığın şarkının ismini alabilir miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeVeriyimAbime?

quote:

Geçen hafta serverımızdaki sorun nedeniyle yayın yapamamıştım. Kaldığım yerden devam ediyorum şimdi, herkesi bekliyorum.

takipteyim çaldığın şarkının ismini alabilir miyim

Şu anki şarkı: Dillon Francis - Bootleg Fireworks (Burning Up)
    Önceki: Spag Heddy ft. dESH - Still Raggamuffin

Merak ettiğin şarkıları yazarım

• Hocam çalma listen varsa verir misin ya şarkı zevkin süper
  • Yukarıda yorum yazan arkadaş "NeVeriyimAbime?" gibi bir sürü kişi şarkı listesini istiyo ama o zaman yayının pek anlamı kalmıyo, konu altında merak ettiğiniz tüm şarkıların isimlerini yazarım ama sorun değil.
  • quote:

Yukarıda yorum yazan arkadaş "NeVeriyimAbime?" gibi bir sürü kişi şarkı listesini istiyo ama o zaman yayının pek anlamı kalmıyo, konu altında merak ettiğiniz tüm şarkıların isimlerini yazarım ama sorun değil.

şuanda çaldığının da ismini alabilir miyim kendim bulamadıklarımı sana sorucam rahatsız ediyorum kusura bakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeVeriyimAbime?

quote:

Yukarıda yorum yazan arkadaş "NeVeriyimAbime?" gibi bir sürü kişi şarkı listesini istiyo ama o zaman yayının pek anlamı kalmıyo, konu altında merak ettiğiniz tüm şarkıların isimlerini yazarım ama sorun değil.

şuanda çaldığının da ismini alabilir miyim kendim bulamadıklarımı sana sorucam rahatsız ediyorum kusura bakma

Engine-EarZ Experiment - Rogue Status ft. Orifice Vulgatron (xKore Remix)

Sorun değil hocam, hepsini sorabilirsin.

• Çalan şarkının adı yazsa tam olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayox06

Çalan şarkının adı yazsa tam olacak

Gelecek o özellik, herkesin istediği bişey.
    Alın çaldığım son şarkılar:
    22:45:55 - Spag Heddy - Blood On My Hands
    22:41:15 - Alex Sin - Rude Boy Blues
    22:36:07 - SirensCeol - Roundabout
    22:31:29 - Nostalgia - The Other Side (Original Mix)
  • Çok bişey kaçırmadık umarım
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.