Beyler eski UKF şarkılarını mı çalsam yoksa yeni şarkılara devam mı?
quote:
Orijinalden alıntı: afrodude
quote:
Orijinalden alıntı: ReChargedZ
Çok bişey kaçırmadık umarım
1 saat geç oldu ama sorun değil.
yeniler iyidir usta
quote:
Orijinalden alıntı: NeVeriyimAbime?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ReChargedZ
Çok bişey kaçırmadık umarım
1 saat geç oldu ama sorun değil.
yeniler iyidir usta
Kardeşimin isteği üzerine 5-6 tane eski UKF Dubstep şarkıları ayarladım, tepkiye göre devam ederiz.
tracklist isteriz.
JAMİRYO çalıyorum beyler. Jamiroquai - Blue Skies (Flux Pavilion Remix)
Porter Robinson - Spitfire (Kill The Noise Remix) The Two Friends ft. Priyanka Atreya - Feel Me (Clark Kent Remix) W&W & Ummet Ozcan - The Code (Bring The Noise Remix)
Yenilere geçtim tekrar, istek parçayla devam ediyoruz.
Evet bitirdik heralde. Çok güzel bir yayındı , teşekkürler. Haftaya yine buradayız.
quote:
Orijinalden alıntı: Frécoß
Evet bitirdik heralde. Çok güzel bir yayındı , teşekkürler. Haftaya yine buradayız.
Yayına başladık, bekliyoruz
hocam yayının çok iyi denk geldikçe takip etmeye çalışıyorum. çizginizi bozmadan devam edin.
quote:
Orijinalden alıntı: Rei Ogami
hocam yayının çok iyi denk geldikçe takip etmeye çalışıyorum. çizginizi bozmadan devam edin.
Teşekkürler, arada trap çalmam dışında farklı bişey yapmıyorum, dubstep full devam
Roksonix & Statelapse - Let's Go
rica edebilir miyiz hocam.
Sunucuda problem mi var acaba yoksa sorun benden mi kaynaklanıyor ?
Yayında donmalar oluyo galiba, durum ne sizde?
quote:
quote:
Teşekkürler, arada trap çalmam dışında farklı bişey yapmıyorum, dubstep full devam
arada çaldığın trapler bile ayrı bir hava katıyor radyoya sanki çaldığın trapler bile dubstep geliyor.
quote:
quote:
quote:
arada çaldığın trapler bile ayrı bir hava katıyor radyoya sanki çaldığın trapler bile dubstep geliyor.
Bunu duymak güzel.
Serverda sorun var arkadaşlar, ondan ben çalmayı bıraktım. Düzeltmeye çalışacağız.
Geçen hafta sorunlu bi yayınım olmuştu, yarıda kesmek zorunda kaldım. Umarım bu hafta aynı şeyleri yaşamam. Yayına girdim, yepyeni parçalarla karşınızdayım.
quote:
Geçen hafta sorunlu bi yayınım olmuştu, yarıda kesmek zorunda kaldım. Umarım bu hafta aynı şeyleri yaşamam. Yayına girdim, yepyeni parçalarla karşınızdayım.
Modestep - Another Day (Ft. Popeska) istiyorum dostum çalabilir misin ?
quote:
Orijinalden alıntı: Abluka Alarm
quote:
Modestep - Another Day (Ft. Popeska) istiyorum dostum çalabilir misin ?
Ayıpsın, xKore remixini çalsam olur mu yoksa orjinali mi olsun?
Site ve yayın çok güzel,teşekkürler,dinlemedeyim :)