cumartesi gecesi de aynı adreste benim yayınım var chillout,chillstep,progressive çalacağım
quote:
Orijinalden alıntı: k8aan
cumartesi gecesi de aynı adreste benim yayınım var chillout,chillstep,progressive çalacağım
Sevindim hocam, takip ederim yayınını.
2 adet Krewella geliyor birazdan.
dostum sandro silva & quintino - epic (carnage remix) calar mısın bi ara. trap e sardım da bu aralar
ses nası kısacaz?
quote:
Orijinalden alıntı: alicho
dostum sandro silva & quintino - epic (carnage remix) calar mısın bi ara. trap e sardım da bu aralar
Trap çalmaya başlamamıştım, Dillon Francis ile ısındıralım, sonra senin şarkını çalayım.
@Uchiha Madara. Galiba tek yol Windows 7'de sağ alttaki ses ikonuna tıklayarak, ayarlardan tarayıcının sesini kısmak. Yardım istersen söyle hocam.
Beğendim ama chillstep de olsa fena olmazdı..
Geceleri çok iyi gider chillstep,daha sakin kafalar yaşarız.
quote:
Orijinalden alıntı: afrodude
quote:
Orijinalden alıntı: alicho
Trap çalmaya başlamamıştım, Dillon Francis ile ısındıralım, sonra senin şarkını çalayım.
@Uchiha Madara. Galiba tek yol Windows 7'de sağ alttaki ses ikonuna tıklayarak, ayarlardan tarayıcının sesini kısmak. Yardım istersen söyle hocam.
haha masta blasta gelince anladım zaten hafiften moombaha trape geçeceğini güzel gidiyor dostum aynen devam
quote:
tutmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Obsession
Beğendim ama chillstep de olsa fena olmazdı..
Geceleri çok iyi gider chillstep,daha sakin kafalar yaşarız.
Tabii hocam, haftaya chillstep şarkılarımı ayarlarım saatler ilerledikçe chillstep çalarım. Her türlü yorum ve önerinizi bekliyorum.
@alicho Başka trapler var da şu anki dinleyici kitlesine hitap eder mi bilmiyorum, çalıp çalıp görücez.
quote:
Orijinalden alıntı: aykts
quote:
tutmaz.
la bi sus adam
Son çalan mixin adı ne?Çok iyiydi.Nadia Ali-Rapture olanı diyorum.
quote:
Bu şarkı hocam.
Bugünlük bu kadar beyler, 10'da başladım süremi baya aştım. Umarım herkes eğlenmiştir.
quote:
quote:
Bu şarkı hocam.
Bugünlük bu kadar beyler, 10'da başladım süremi baya aştım. Umarım herkes eğlenmiştir.
Genel olarak beğendim ben,zaten sonlara doğru yetişmiştim.Birde Feel So Close'un şu versiyonu verebilirsen iyi olur.
quote:
quote:
quote:
Bu şarkı hocam.
Genel olarak beğendim ben,zaten sonlara doğru yetişmiştim.Birde Feel So Close'un şu versiyonu verebilirsen iyi olur.
Tabii
quote:
Teşekkür ederim dostum,ellerine sağlık.
hocam site size aitse çok güzel çok başarılı
quote:
quote:
Teşekkür ederim dostum,ellerine sağlık.
Rica ederim, her zaman yayınlara bekliyorum.
@Paranoya11 Site bana ait değil ama site sahibi arkadaş bu mesajınızı görecek büyük ihtimalle, gerçekten güzel site.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: aykts
quote:
tutmaz.
la bi sus adam
yeaaaaaa
Umarım istediğin yerlere gelirsin ben pek göremiyorum özellikle pal ve mydonose'nin gece 12 den sonra nonstop programları var hiç durmadan şarkılar arası dj gibi geçiriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Deis Gorte Ezhcki
Umarım istediğin yerlere gelirsin ben pek göremiyorum özellikle pal ve mydonose'nin gece 12 den sonra nonstop programları var hiç durmadan şarkılar arası dj gibi geçiriyor.
Benim uzman olduğum konu radyo djliği değil kulüp djliği, ondan mixleme ve geçiş yapma olaylarında iyiyim ama radyodayken müziği doya doya dinletmek için geçişleri tercih etmiyorum. Arada yaptığım mixleri dinleteceğim ama, o zaman gerçekten nonstop olacak.