Şimdi Ara

Silinsin Lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar konu güncel, artık alacağım modeli kafamda netleştirmeliyim.
  • Kesinlikle iPod Classic.
    Neden mi ?

Tek amacı var: Müzik

Büyük Kapasitesi var: 160 GB

Desteklediği Ses Formatları:

AAC (16 to 320 Kbps),
    Protected AAC (from iTunes Store)
    MP3 (16 to 320 Kbps)
    MP3 VBR
    Audible (formats 2, 3, and 4)
    Apple Lossless
    WAV
    AIFF

Apple Lossless formatıyla Audio CD 'lerden dönüşüm yaptım , ses mp3lerden oldukça kaliteli , berrak ve net çıkıyor..Bütün tınıları , notaları adeta tek tek duyuyorsunuz.Boyut olarak 1 müzik dosyası yaklaşık 30 - 40 mb yer tutuyor.Ama ipodun hafızası büyük olduğu için sorun yaşamazsınız.Flac desteği yok ama Apple Lossless bu açığı kapatıyor.iTunes ile örneğin varolan arşivinizden 1980 - 1990 arası şu kadar parçalık liste oluştur gibi ekstra özelliklerle müzik arşizinize hükmediyor , ipodunuzla eşzamanlayabiliyorsunuz.iTunes çoğu kişinin sevmediği/kullanamadığı bir uygulama.Ama tam manasıyla hakim bir şekilde kullanabilirseniz , hele bir de elinizde iPod Classic gibi müzik için yapılmış büyük hafızalı mükemmel bir cihaz varsa , alacağınız zevk kat be kat fazla oluyor.

Tek amacınız Müzikse , iPod Classic'ten şaşmayın derim. Sizi pişman etmeyecek ve yıllarca kullanabileceğiniz tek seçenek O.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stanco -- 23 Mart 2013; 17:19:06 >

• Sony öneririm Kesinlikle Sonynin ses kalitelis Bass ve sahne genişliği sayesinde Adeta Muzikal Orgasm yaşarsınız aldığınıza asla pişman olmazsınız 50 yıllık sony geçmişini azımsamayınız 90 tl lik basit player bile APPLE ile kafa tutabilir.... Ayrıntılı bilgi için soru sorabilirsiniz:)

Yaklaşık 50 çeşit player gördüm ve kullandım son olarak 5 adet player kullanıyorum 2 si Sony bir creative 1 İriver Ve bir tane SAMSUNG wAVE 2...
  • iPod Classic i tercih ederdim fakat türkiyede sıfır bulmak zor.

Yurt dışında bulabilirsen gümüşü güzeldir.
  • Classic Troy' da ve Pupa'da mevcut, 650 TL

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu güncellenmiş ve seçenekler üç modele inmiştir. Sansa serileri ve ipodlar arasında kaldım basit olarak anlatmak gerekirse. Bu arada her türlü marka ve model tavsiyenize de açığım.
  • Silinsin lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.