Şimdi Ara

Silinsin Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaranlıkLord -- 5 Nisan 2013; 0:26:35 >

• Bence bu 3 seçenekten senin için en uygunu İpod Classic 160 GB.
    Neden dersen sadece müzik dinlemek için bir alet arıyorsun ve hafıza yarı yolda bırakmasın diyorsun. Bu iki madde bence Classic'i anlatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bf5

Bence bu 3 seçenekten senin için en uygunu İpod Classic 160 GB.
    Neden dersen sadece müzik dinlemek için bir alet arıyorsun ve hafıza yarı yolda bırakmasın diyorsun. Bu iki madde bence Classic'i anlatıyor.

Hocam bana da öyle geliyor ama almışken artık bu son olsun ve içime sinsin diye bütün seçenekleri araştırıyorum. Sonuçta en az 500 - 600 lira para vereceğim. İpod touch da hoşuma gitti, zaten uzun bir süre de kullandım ama şimdi samsung galaxy w cep telefonum var ve orada oyun, uygulama vs. kullanabiliyorum. Gereksiz olabilir diye düşündüm. Senin önerebileceğin, bu modellerden başka bir cihaz var mı hocam ?
  • Tavsiye edebileceğim farklı bir cihaz yok fakat muhakkak konuya hakim arkadaşlardan öneriler gelecektir.
  • quote:

Tavsiye edebileceğim farklı bir cihaz yok fakat muhakkak konuya hakim arkadaşlardan öneriler gelecektir.

Yorumlarınız için teşekkürler.

Başka fikri, önerisi olan var mı ? Paylaşırsanız sevinirim.
  • İpoddan sasma derim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Greo Heiman

İpoddan sasma derim ben

Teşekkürler ipod benim için de ağır basıyor ama bir çok mp3 çalardan bahsediliyor, ben de tamamen araştırmak istiyorum. Sonuçta en az 500 lira para vereceğim.

Arkadaşlar yorumlarınız çok önemli, özellikle forumda bu konulardan anlayanları konuya bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN LÜTFEN
    8 ay önce açıldı
    silsin lütfen
    8 ay önce açıldı
    SİLİNSİN
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaranlıkLord

quote:

İpoddan sasma derim ben

Teşekkürler ipod benim için de ağır basıyor ama bir çok mp3 çalardan bahsediliyor, ben de tamamen araştırmak istiyorum. Sonuçta en az 500 lira para vereceğim.

Arkadaşlar yorumlarınız çok önemli, özellikle forumda bu konulardan anlayanları konuya bekliyorum.

Rica ederim.500 tllik bi butce ile gercekten iyi aletler alinabilir.Fakat hem kullanim kolayligi hem yayginligi acisindan ipod nano -touch(yanlis olabilir) al derin ben.Yine az mebla degil araste en uygun olani al.Kolay gelsin

• quote:

quote:

quote:

İpoddan sasma derim ben

Rica ederim.500 tllik bi butce ile gercekten iyi aletler alinabilir.Fakat hem kullanim kolayligi hem yayginligi acisindan ipod nano -touch(yanlis olabilir) al derin ben.Yine az mebla degil araste en uygun olani al.Kolay gelsin

Hocam aslına bakarsan ipod classic, 4. nesil 32 gb ipod touch ve 32 gb 5. nesil ipod touch arasında gidip geliyorum. 5. nesil ipod touch gerçekten hoşuma gidiyor ama pahalı geldi bana. Ayrıca samsung galaxy w varken gereksiz mi olur diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İpoddan sasma derim ben

Hocam aslına bakarsan ipod classic, 4. nesil 32 gb ipod touch ve 32 gb 5. nesil ipod touch arasında gidip geliyorum. 5. nesil ipod touch gerçekten hoşuma gidiyor ama pahalı geldi bana. Ayrıca samsung galaxy w varken gereksiz mi olur diye düşünüyorum.

Hocam hem appstore hem google play kullanmis bi kisi olarak soyluyorumki hic sacma gelmeyecektir.Fakat touch alirsaniz hafizanin yarisi ios uygulamaya falan gidecektir size 16 gblik bi muzik alani kalacaktir.Ki bence yetecektir.

Fakat karsilastirdiginiz 2 urun farkli.Classic sadece muzik aleti zaten hafizasindan anlasildigi uzere.Siz derseniz ben flac tarzi dinlerim arsivim var alacaginiz urun classic derim fakat 1000 sarkinin uzerinde atmam derseniz touch.

5. Nesil guzel gorunuyor boyut olarak iphone 5 kadar fakat fiyati su anda fazla.4 nesil dusununmek su anda daha faydali.
    Umarim yardimci olabilmisimdir.İyi gunler

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İpoddan sasma derim ben

Hocam hem appstore hem google play kullanmis bi kisi olarak soyluyorumki hic sacma gelmeyecektir.Fakat touch alirsaniz hafizanin yarisi ios uygulamaya falan gidecektir size 16 gblik bi muzik alani kalacaktir.Ki bence yetecektir.

Fakat karsilastirdiginiz 2 urun farkli.Classic sadece muzik aleti zaten hafizasindan anlasildigi uzere.Siz derseniz ben flac tarzi dinlerim arsivim var alacaginiz urun classic derim fakat 1000 sarkinin uzerinde atmam derseniz touch.

5. Nesil guzel gorunuyor boyut olarak iphone 5 kadar fakat fiyati su anda fazla.4 nesil dusununmek su anda daha faydali.

Teşekkürler hocam, ipod classic görünüşü ve hafızası ile cezbediyor beni zaten. Ben 4. nesil ipod touch kullandım aslında, o da çok rahattı. Neyse artık araştırıp karar vereceğim, tekrardan sağol, yorum yaptığın için.

Başka fikri olan var mı?

• sanırsam 4. nesil itouchların sesi 5lerden daha güzel. öyle okumuştum biyerlerde.
    ipod classic 6g yerine, 5g ya da 5.5g ipod video öneririm. ses kaliteleri (kullanılan ses işlemcisinden dolayı) daha güzel. ayırca bolca ucuz yan ekipman var(kasa, pil, hdd, kılıf...)
    ipodlar genelde dengeli ses verirler.
    ama bir mp3 çalara 500-600 tl verip, kutusundan çıkan kulaklıklarla dinlemek ne kadar doğru bilmemem(itouchlar için söylemiyorum zira uygulama ve video kısmı da var).
    cowon j3, cowon s9 gibi aletlere bakmanızı öneririm. sahibindende bulunabiliyor ara sıra.
  • quote:

Ipod Touch 5G nin Bilkom garantili olarak satıldığı en uygun yer Pupa gördüğüm kadarıyla. Fiyatı da 700 TL. Apple fiyatı 299$ olan cihazın fiyatının çok da düşeceğini düşünmüyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bf5 -- 9 Mart 2013; 20:22:57 >
  • quote:

quote:

Ipod Touch 5G nin Bilkom garantili olarak satıldığı en uygun yer Pupa gördüğüm kadarıyla. Fiyatı da 700 TL. Apple fiyatı 299$ olan cihazın fiyatının çok da düşeceğini düşünmüyorum ben.

Düşer usta düser kafani yorma

• quote:

quote:

Hocam bunu ilk defa gördüm piyasanın 150 tl kadar altında. Ciddi mi bu fiyatlar ? 700 tl veririm, alet çok güzel. Bunu gösterdiğin için sağol.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam bunu ilk defa gördüm piyasanın 150 tl kadar altında. Ciddi mi bu fiyatlar ? 700 tl veririm, alet çok güzel. Bunu gösterdiğin için sağol.

Benim gördüğüm en iyi Bilkom fiyatı bu. Peşin fiyatına taksit imkanı da var. Pupa hakkında kötü yoruma da rastlamadım. Eğer dersen risk almayı severim;
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-ipod-touch-5-nesil-en-son-model-32gb-sifir-retina-display-104077944/detay/
    Burada fiyatı 575 TL. GittiGidiyor olsa hiç düşünmem alırım. Ama Sahibinden bana güven vermiyor açıkcası. Ne kullanıcı yorumu var ne alışveriş güvenliği var. Nesine güvenip alışveriş yapacağız ki biz bu siteden.

• Eğer iyi bir ses kalitesi istiyorsanız Sansa Fuze ya da Fuze + öneririm. Ha yok bana multimedya yeteneği de lazım diyorsanız iPod Touch 5'te alabilirsiniz; ancak ses kalitesi Sansa Fuze kadar olmayacaktır. Zira sahip olduğum iPod Touch 5'in ses kalitesi Sansa Clip kadar yok. Ses yüksekliği bakımından Clip'ten 1-2 adım önde iTouch5.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenkee

hocam mp3 için alıyorsun, bence o kadar para harcama derim, bak sana bir mp3 player önereyim, sen yoluna ben yoluma, ben bunu almayı düşünüyorum, ama bakıcaz.
    http://www.hepsiburada.com/liste/creative-zen-style-m300-4gb-fm-radyo-bluetooth-ses-kayit-mp3mp4-player/productDetails.aspx?productId=bd40152&categoryId=9181&navq=categoryid%3d9181%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3dbd40152%26fh_lister_pos%3d2%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_3013123%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_3013123_9181%257d%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dlister
    ürün hem indirim de, hemde creative, + minik taşımasu kolay ve 32 GB a kadar hafıza kartı destekliyor zaten oyun için telefonun varmış interenete de ordan girersin ohhh.. yemede yanında yat, creative gerçekten ses kalitesinde bir dev, apple a okadar para akıtma,

Hocam bir iki gün öncesine kadar listemde baya bir mp3 çalar vardı ve bu cihaz da onların içindeydi. Ancak eleye eleye geldim ve ipod touch ile ipod classic arasında kaldım.
    Bahsettiğin cihaza benzer bir cihaz kullandım. Ama bir kere ipod kullandın mı, bir daha diğer mp3 çalarları kullanamıyorsun. Ses kalitesi değil, malzeme ve üretim kalitesi ön plana çıkıyor, kullanım kolaylığı ve estetik görünümü ön plana çıkıyor. Alete bağlanıyorsun. Geçen yıl sınava hazırlanırken 4. nesil ipod touch kullandım ve diyebilirim ki cihaz mükemmeldi. Oyun da oynadım, müzik de dinledim, internete de girdim. Her şeyimdi o alet benim. Bozuldu, aylarca yaptırmaya uğraştım ve çöp olunca cihazı atamadım. Evde tamamen parçalanmış haliyle bile olsa yatıyor ve arada elime alıp o kaliteyi yeniden hissediyorum. Ama başka bir mp3 çalar ya da telefon kullandığında ise aradaki fark kesinlikle ortaya çıkıyor. Ve emin ol, verilen her kuruşuna değer.
    Peki niye bu konuyu açtım? Çünkü en az beş sene kullanabileceğim bir mp3 çalar arıyorum ve tek markaya bağlanmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaranlıkLord -- 10 Mart 2013; 16:12:08 >

• Ben iPod classic'i VW Golf'un efsane 4. kasasına benzetirim. Üzerine çıkan her modelin bir süre sonra yüzü eskiyor. Ama bunlar bir türlü eskimiyor. Tabi yukarıda arkadaşın dediği gibi iyi bir kulaklık takviyesi şart...
  • 2. El zen vision m de olabilir. Rahmetlim guzel calardi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.