Şimdi Ara

Silinsin Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Samsung ailesine bende katıldım.Benim S5 SM-G900H şuan için memnunum, Spigen Tough Armor orjinal kılıfla mükemmel bir ikili oldular.Yanlız kafama takılan 1-2 soru ve sorun var.Model kodundan anlaşılacağı üzere telefonu yurtdışından aldım, özbekistan romu yüklü.İlk açtığımda Türkçe seçeneği vardı ve telefonu türkçe olarak kullanıyordum, ancak 2 adet güncelleme aldı, telefonu güncelleme sonrası klasik olarak fabrika ayarlarına geri döndürdüm tekrar telefonu açtığımda Türkçe dil seçeneği yoktu.Odinden orjinal stok romu tekrar yükledim yine türkçe seçeneği gelmedi.Önceki telefonum xperia z idi ve hangi romu yüklerseniz yükleyin türkçe kullanılabiliyordu.Samsung ta durum farklı sanırım.Garibime giden türkçe dil seçeneğinin varken yok olması oldu.Sizce bunun sebebi nedir? Telefonuma Stok Rusya romunu root yapmadan odin ile yüklesem türkçe dil seçeneği gelirmi yada CSC kodları farklı olduğu için cihaz arızalanır mı? Son bir soru olarakta rootsuz telefonumdan recovery moda aldığımda ben sadece' wipe factory data' yı yapıyorum, bazı forumlarda wipe cache te yapın denmekte.Bu cache i silmek gerçekten gerekirmi ? silinirse telefona bir zarara verir mi? Saygılarımla, üstadlarımız yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isaacXL -- 7 Temmuz 2014; 11:46:02 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.